reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula dzięki :-)masz racje musi w końcu zaświeć i dla nas.
Maluś tak dokładnie nie rozmawialiśmy jeszcze o adopcji. Na tą chwile ja chciałabym jak najmniejsze, wiem że na takie najdłużej się czeka.

Rozpoczęłam dziś szukanie pracy i kilka ciekawych ofert jest. Wieczorem mąż mi pomoże napisać cv-ki.
Pisałyście dziewczyny o niedzielnym leniu i bieganiu w piżamach. My z moim M pospaliśmy dziś do 10 :szok: jak dla mnie to na prawdę długo. Trochę pobuszowalismy po necie a następnie ja poćwiczyłam z Chodakowską, a mąż poszedł biegać i tym sposobem śniadanie jedliśmy o 14:30 :szok:

Anulka ja bym z chęcią się przyłączyła do picia ale muszę trochę przystopować. Wczoraj sama wypiłam całe wino, w środę i piątek tez raczyłam się winem.

Mychunia - mnie by korcilo bo jakieś objawy cię dopadły :) kiedy owu miałaś?

Ewelina - oby ostatni był szczęśliwy!!!

Anula - smaka na pizze mi zrobiłaś :)

Brr - myśle że zwierzak to fajne rozwiązanie przynajmniej by teraz skupić się na czymś. To co w końcu będzie?

Iwo dziękuję ;-) może Mąż wykracze :p jak z córcia?

Dziewczyny ja dopiero po obiedzie ; p ale jak o 13 jedliśmy śniadanie to wcześniej bym nie przelknela :-). Teraz lezymy by sadelko sie zwiazalo hihi a potem na kawe do rodziców i znów kalorie :)

iwo ciężko stwierdzić.. 13 marca byłam u ginekologa i w jednym jajniku było po owu ale w drugim było jajeczko, które mówiła, ze lada moment może pęknąć....

Dziewczyny, było przytulanko bez zabezpieczenia jakiegoś dnia i M nawet nie jest pewien czy coś poleciało w środku. Nie może mnie zapewnić, że nic nie poszło. Dlatego zastanawiam się, czy przypadkiem coś jest. Ale na pewno jakby ciąża była, to byłabym szczęśliwa i za razem zła na siebie, że nie dopilnowałam. M powiedział, że nawet jakbym była w ciąży wyjeżdżamy do Anglii (cały czas myślimy o wyjeździe).

Anulka, o dziewczynkach inaczej nie mogłam napisać. Za bardzo je Kocham :) Dziękuję :*

Brrr, na razie myślcie o zajściu w ciąże naturalnie :*:)

Malus - nie ukrywam sie :D wczoraj caly dzien w biegu i bylismy wieczorem u P. znajomych ktorzy mieszkaja 70 km od nas .. przed 3 bylismy w domu :p Ja nie bawilam sie zbyt dobrze bo na trzezwo a wszyscy podpici .. Ale coreczke maja Ci znajomi cudowna :) . a dzisiaj leze pod dwoma kocami z 3 pod rzad gorącą herbatą i umieram z zimna .. w dodatku brzuch juz zaczyna bolec na cholere jedna wiec jutro przyjdzie :(
P. pojechal komus laptopa naprawiac, w chacie nawigacja czeka do zrobienia i jeszcze komus musi matryce w laptopie wymienic :crazy: wiec z wspolnej niedzieli jest figa z makiem .. ale on to lubi robic i na tym calkiem dobrze zarabia .. wiec nie marudze mu bo bez sensu ..

A Ty Malus jak tam ?? los jest przewrotny moze masz okraglinka w brzuszku :)

Suseł - czekamy na super szczegolowy opis urlopu !!! :D swietnie ze jestes z Nami !!
Aska - bardzo mi przykro :( jak mam byc szczera to wczoraj tez mialam takiego mikroskopijnego cienia a dzisiaj pusto na tescie takze sama sobie wmowilam jak zwykle ..
Ewelinka i Mychunia - trzymam mocno kciuki zeby u Was w brzuchu kielkowalo !!

Dziewczyny ja mam dopiero czas, żeby napisać.
Wczoraj cały dzień robiliśmy szklarnie z mężem i jeszcze nie skończona.
Dzisiaj do kościółka, obiad i jeździliśmy na rowerkach nad zalew. Jak wracaliśmy to deszcz nas zmoczył. A teraz chwila relaksu :)
Asiu trzymaj się, za następny cykl &&&.

reklama
Ewelinka - co i raz wspomina bolące nogi. Jutro będzie obchod to może czegoś się dowiemy. Na razie nie ma diagnozy :(

Do góry