reklama
Sie witam wieczorem- core wlasnie myje a potem kilka rzeczy zrobie i uff mozna odpoczac do pijacych wino sie przylaczam
Za jutro testujace trzymam kciuki. Prosba zeby ktoraz z was na ptiv wyslala mi info ktore te testy ciaze kupowala ma allegro i sa ok - to sobie zamowie
Za jutro testujace trzymam kciuki. Prosba zeby ktoraz z was na ptiv wyslala mi info ktore te testy ciaze kupowala ma allegro i sa ok - to sobie zamowie
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Watpliwosc <przytul> Ja do 16-tej byłam sama, bo M pojechał koledze w czymś pomóc. Przyjechał i zaraz jego kolega przyjechał.. ale fajnie się spędziło ten czas M z tym kolegą planuje razem jechać do Anglii, ale zależy, czy kolegi żona pozwoli Ale raczej tak, bo jak kiedyś mieli na 2 dni jechać, to bez problemu się zgodziła Oni mają 4 miesięczną córeczkę Kochana, nie daj się przeziębieniu :* I &&&&&& aby m@łpa nie przyszła. Co do mojego brzuszka, to wolałabym nic tam nie mieć, może kiedyś. Na razie mam ważniejsze sprawy, ale jak będzie to jakoś damy radę. Za bardzo o tym myślę, bo już 28 dc, a śluz mam ciągnący i dużo. Mam nadzieje, że to oznaka @.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Mychunia, dziękuję:* A ja &&&&&& za ciebie, aby jutro pokazały się II kreseczki :* M właśnie pojechał po test dla mnie i też jutro będę robić. Mam nadzieje, że wyjdzie jak chce i nie za wcześnie będzie. Jak test pokaże I kreseczkę, a @ nie będzie długo powtórzę, ale liczę na @
papryczka_
Fanka BB :)
Za testujące jutro dziewczyny 3mam kciuki aby ukazały się upragnione II kreseczki, a Tobie malusiolka tak jak wolisz, czyli I.
Co do obfitych śluzów, u mnie co cykl jest przez 2-3 dni przysłowiowy " kisiel w gaciach"
Jak to jest z grupą na FB (?), mam jakieś szanse się dostać? Mimo, że teraz nie udzielam się na forum jak przed tem (z braku czasu) .Odnoszę wrażenie, że tu na forum zrobiło się środowisko hermetyczne, czasami wydaje mi się jakby większość z dziewczyn mnie ignorowała a bywały posty gdzie odpowiadałam albo odnosiłam się do tematów poruszanych przez Was.
Życzę Wszystkim miłej nocki.
Co do obfitych śluzów, u mnie co cykl jest przez 2-3 dni przysłowiowy " kisiel w gaciach"
Jak to jest z grupą na FB (?), mam jakieś szanse się dostać? Mimo, że teraz nie udzielam się na forum jak przed tem (z braku czasu) .Odnoszę wrażenie, że tu na forum zrobiło się środowisko hermetyczne, czasami wydaje mi się jakby większość z dziewczyn mnie ignorowała a bywały posty gdzie odpowiadałam albo odnosiłam się do tematów poruszanych przez Was.
Życzę Wszystkim miłej nocki.
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Mychunia trzymam kciuki za dwie kreseczki na teście :-)
Malus niech będzie po Twojemu :-)
Tez zauwazylam ze bardzo się zmieniło tu :-( jest tak pusto i smutno...
Malus niech będzie po Twojemu :-)
Tez zauwazylam ze bardzo się zmieniło tu :-( jest tak pusto i smutno...