reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo to może cos z zapalenie stawów

Ewelina myślę ze masz tako urodę co do temp. w II fazie, jest ona wyższa od I fazy wiec ok

Ostatnia edycja:
reklama
Sie witam wieczorem- core wlasnie myje a potem kilka rzeczy zrobie i uff mozna odpoczac;) do pijacych wino sie przylaczam;)
Za jutro testujace trzymam kciuki. Prosba zeby ktoraz z was na ptiv wyslala mi info ktore te testy ciaze kupowala ma allegro i sa ok - to sobie zamowie

Watpliwosc <przytul> Ja do 16-tej byłam sama, bo M pojechał koledze w czymś pomóc. Przyjechał i zaraz jego kolega przyjechał.. ale fajnie się spędziło ten czas :) M z tym kolegą planuje razem jechać do Anglii, ale zależy, czy kolegi żona pozwoli :p Ale raczej tak, bo jak kiedyś mieli na 2 dni jechać, to bez problemu się zgodziła :) Oni mają 4 miesięczną córeczkę :) Kochana, nie daj się przeziębieniu :* I &&&&&& aby m@łpa nie przyszła. Co do mojego brzuszka, to wolałabym nic tam nie mieć, może kiedyś. Na razie mam ważniejsze sprawy, ale jak będzie to jakoś damy radę. Za bardzo o tym myślę, bo już 28 dc, a śluz mam ciągnący i dużo. Mam nadzieje, że to oznaka @.

Mychunia, dziękuję:* A ja &&&&&& za ciebie, aby jutro pokazały się II kreseczki :D:* M właśnie pojechał po test dla mnie i też jutro będę robić. Mam nadzieje, że wyjdzie jak chce i nie za wcześnie będzie. Jak test pokaże I kreseczkę, a @ nie będzie długo powtórzę, ale liczę na @ :)

Za testujące jutro dziewczyny 3mam kciuki aby ukazały się upragnione II kreseczki, a Tobie malusiolka tak jak wolisz, czyli I.

Co do obfitych śluzów, u mnie co cykl jest przez 2-3 dni przysłowiowy " kisiel w gaciach" :p

Jak to jest z grupą na FB (?), mam jakieś szanse się dostać? Mimo, że teraz nie udzielam się na forum jak przed tem (z braku czasu) .Odnoszę wrażenie, że tu na forum zrobiło się środowisko hermetyczne, czasami wydaje mi się jakby większość z dziewczyn mnie ignorowała a bywały posty gdzie odpowiadałam albo odnosiłam się do tematów poruszanych przez Was.
Życzę Wszystkim miłej nocki.

Kciukaski za jutro testujące.
Nie ma to jak dobra drzemka po pysznym obiadku i super przytulanku.
Ja zmykam do pracy.
Dobranoc:-D

reklama
Do góry