reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gosia patrzyłam na wykresy ciążowe na ovu ale tam właśnie wszędzie te temperatury były wyższe niż moje. .. powiem Ci ze u mnie sprawdzałam temp i w buzi i w pochwie i była taka sama :-)

Monarti dziękuję ;** jest to pocieszające ze jest szansa ze die juz nie powtórzy. .. ta pustka byla straszna... :-(

reklama
mnie dalej bolą piersi :-( ale dla poprawy nastroju dopadłam męża :-D

u nas od rana pochmurno i pada :-(

my z mężem przebrani, ale cały dzień oglądamy How is made? :-) jakiś maraton na BBC Knowledge leci :tak:

w czwartek idę na usg piersi i się trochę boję :eek:

Anula
w tym cyklu oj szaleliśmy prawie co dzień :-) dziś 26 dzień cyklu i się zastanawiam czy testu nie robić :confused:

ja na obiad miałam z wczoraj rosołek, a na drugie ziemniaczki zapiekane z serem żółtym, mizerię i karczek z patelni grillowej :-D

Maluś mój mąż to smakosz i ciężko mu dogodzić nawet w restauracji :-D a jak wejdzie do kuchni to cudeńka robi :-D

Mychunia- to może pokusisz się jutro o teścik? :laugh2:

Maluś- wysłałam prywatna wiadomość! Pięknie mi się czytalo, jak pisalas o swoich córkach. Bardzo się wzruszyłam tym. :sorry:

Ewelinka
- faktycznie dość nisko u Ciebie jest temperatura jak na faze lutealna, ale taka może masz nature po prostu. Ale twój Mężuś umie pichcić, oj zazdroszczę! Mój Adaś, to nawet ostatnio gotowa pizze w piekarniku przypalił z zewnątrz a w srodku była jeszcze surowa! Jak on to zrobił! :szok:

Anula moj jak chce to zrobi ;p no nisko tempka ale ja w ogóle mam jakas niska ta tempke... jakbyn wcześniej mierzyla to bym wiedziała czy jest ok czy nie ...

Mychunia ja bym poczekala z testem chyba jeszcze..

reklama
Anula dokładnie tak :tak:

ewelinka ja chyba też zresztą mam ich dużo w domu to mogę testować :-D nie bardzo się czuję na ciążę... zresztą wtedy co byłam w ciąży też żadnych objawów nie miałam :no:

Do góry