reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka - jak tam? Upomnienia za chamstwo od admina poszło już? Przynajmniej ktoś ocenił to obiektywnie. :-D
Zostało ocenione obiektywnie i spotkało się z odpowiednią refleksją Malusiaolki, co mnie bardzo ucieszyło bo nie każdy potrafi wyciągnąć wnioski ze swojego zachowania.

I Aniu_Beato, rozumiem ,że możesz odczuwać satysfakcję ale mnie osobiście nie do końca podoba się sposób w jaki ją ujęłaś, choć rozumiem ,że w ciągu ostatnich kliku dni wątek opanowywały silne emocje i Twoja rekcja również jest ich wyrazem.

W każdym razie na przyszłość bardzo prosze wszystkie uczestniczki tego wątku by powstrzymywały sie od generalizowania, zakładania tego ,że wiedzą co myśli i czuje lub jak powinna myślec i czuć oraz reagować inna osoba.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki :-)

reklama
Hej dziewczyny.
Piekna pogoda za oknem.

Bezdzietna. Szkoda ze test nie wyszedl. Czekan jeszcze pare dni i powtorz. Nie spinaj sie tylko dlatego ze nikt ci od razu nie odpisal. Ja pracuje od rana czytam na bierzaco ale nie mam czasu odpisac.

Monarti dobry lekarz ;-)

Bestyja dziekujemy za Twoja opinie. A czy przeczytalas wszystkie wypowiedzi Anny Beaty? Wraz z tymi z innego watku. Bo nawet data na suwaczku sie nie zgadza. Ja widzialam ze pisala ze stara sie 6 czy 7 miesiecy a wg tego co opowiada teraz jest podan rok. Nadal uwazam ze nie jest szczera jakkolwiek by sie teraz starala.

Ja tez pozdrawiam. Odechcialo mi sie pisac.

Bezdzietna - ja CIe lubię i myślę gdzie jesteś jak CIe nie ma ;-)
watpliwosci3 - o Tobie myślałam nawet dziś ;-)

Bestyja :p - Nam, przynajmniej mi osobiście nie chodziło o oceniania nie kto co czuje w danej sytuacji, ale o niespójne pisanie i ogólnie nie trzymanie się kupy całości, ale od teraz się wyłączam a tego wątku w tym wątku ;-)

Ja juz po obiedzie. teraz Adam sue troche przespi i idziemy do mamy na ciacho z okazji urodzin.
Znow dokucza mi jajnik.

Asiu ja trzymam kciuki by za kilka dni na teście byly dwie kreseczki.

Watpliwosc, fajnie że jesteś :* U mnie jakoś pomalutku leci. M wczoraj wrócił dopiero o 23-ciej ;/ Nie wiem ile jeszcze wytrzymam, ale dla M też nie jest łatwo. W poniedziałek idzie na badania wysokościowe i później chce dokumenty przetłumaczyć i będzie pisać CV do pracy w Anglii. Oby się udało. Co do dziewczynek, aby nie zapeszać na razie jest ok. Tylko młodsza jakaś niespokojna od paru dni jest. Wydaje mi się, że to wina zębów. Trójki jej idą. Dopóki nie ma @ jest nadzieja :) Ale dobrze podchodzisz do tego. W końcu Wam się uda. &&&&&&& za Was :* Pytałaś się o moją teściową, to na razie spokój, ale zaraz weekend i pewnie znowu się odezwie. Teraz czekam na M jak przyjedzie z pierwszej pracy i da dla mnie pieniążki żebym mogła z dziewczynkami iść na zakupy. Mam kartę, ale jak zwykle nie pamiętam PINu. Jeszcze trochę i będę mieć nową kart i Pin, bo przenosimy się do mBanku :)

reklama
Do góry