reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

ewelinka same robicie zamieszanie. Wchodzę i co czytam? Znów.. że mam problem.. od rana... to komu się nudzi. Mnie czy wam?

reklama
No właśnie - załóżcie sobie zamknięty wątek. Będziecie tam mogły między sobą wymieniać swoje myśli. A forum zostawcie dla osób, które potrzebyją pomocy i dla tych, które tej pomocy chętnie udzielą, zamiast wyśmiać i poniżyć. Jak was wkurzają nowe osoby stwórzcie zamkniętą grupę. Nikt płakać nie będzie.

Starające się: 15do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Czekamy na potwierdzenie:
Marzec
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03

ana0808 - @28.03

Kwiecień

kasikz - @1.04

ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak,Lisica.

Wiem Ewelinko pani doktor mówiła że tak może być i czuje ucz takie szczypanie pierwszy raz czułam że mam robiona cytologid

Monarti - no cytologia to wygląda tak ze patyczkiem musza smyrgać szyjkę, wiec przy ukrwieniu mocnym w ciąży nie dziwne ze jakaś kropla będzie.

reklama
Do góry