reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej dziewczyny- podpowiecie czy mam szansę na ciąże? dni płodne i zaobserwowanyśluz rozciągliwy przezroczysty od 10 do 14 dc,skok wg.mnie w 14dc,seruszkowanie w 11,12 i 14 dc ostatnie,potem już szyjka sie zamykała i śluz lepki,mętny aż do teraz:tak: do terminu @ mam 9 dni,tempka od paru dni 36,8-37 stopni:confused: chciałabym żeby sie udało ale nie mam żadnych objawów i zastanawiam sie kiedy najwczesniej można test wykonac,niecierpliwa jestem i niewiem czy zdołam poczekać do niechcianej @:dry:

Hej dziewczyny ;)

Dziuneczka szansa jest zawsze ;) a z testem się nie spiesz, poczekaj do tego terminu. Ja niby robiłam test 10 dpo i był bladzioch ale znam osoby które dopiero po terminie @ widzą cokolwiek. Wszystko zależy od momentu zagniezdzenia zarodka - od tego czasu zaczyna się wytwarzać hormon. Także cierpliwości, trzymam kciuki.

Ja robię tak jak mnie gdzieś nie chcą czy obrażają to wychodzę i już nie wnikam czy ja mam problem czy cały świat.
Dajcie już spokój z głupimi pogadankami bo i tak to do niczego nie prowadzi.

Chciałam tylko poinformować, że zgłosiłam wczoraj dyskusję do administratora. Niektórzy dostali ostrzeżenia za swoje chamstwo. Cieszę się, że ktoś to obiektywnie ocenił. Nie rozstrząsam - Monarti - ale na drugi raz niech też niektórzy ugryzą się w język zamiast innych wyganiać, bo mogą zostać oni z forum wygnani. Wątek jest dla wszystkich. A nowe osoby są z góry gośćmi nieproszonymi.

reklama
Monarti - nie tyle zamknięty co bardziej ukryty bo ten za bardzo przyciąga, jak tam unosisz się na chmurce szczęścia ;-)?

Do góry