reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Nuśka, &&&&&& aby naturalne zostało :* Musi być dobrze. Cały czas jestem z Tobą :) &&&&& za badania żołnierzyków Twojego Ł. Widzę, że na fajnego lekarza trafiłaś, a mało takich jest. Co do mnie, to fajnie się mieszka w tym mieszkanku :) Raz jestem spokojna, a raz nie, bo teściowa co i rusz dzwoni. Ale niedługo to się skończy :) Nie wiem, czy czytałaś.. prawko mam. Zdałam za pierwszym razem i powoli przyzwyczajam się do jazdy innym samochodem :) A tak poza tym jest dobrze. Tylko trochę dobiła mnie informacja ze śmiercią Kasiulki ;/

Ania_Beata, Ty w ogóle nie myślisz. Żadna z dziewczyn wiedząc, że jest w ciąży nie myśli od razu o tym, aby zacząć nowe starania tylko o tym, aby utrzymać tą ciąże. Piszesz jakbyś miała zaledwie 15-cie lat nie więcej.

Hej dziewczyny,
Ja Was podczytuję trochę, ale mam masę pracy teraz i nie mam za bardzo czasu wszystkiego nadrobić...

Ania Beata - jak dla mnie twoje posty są co najmniej dziwne.. Nie wiem... takie pozbawione emocji, i nie trzymające się kupy. Po pierwsze ja jak bym zobaczyła dwie kreseczki od razu bym ze szczęścia skakała, z kolei jak bym usłyszała o poronieniu nie myślałabym od razu o wiesiołku i nie pytałabym jak go brać, ale raczej co teraz???? Nie mam pojęcia co i jak przy poronieniu, nie wiem - nie doświadczyłam tej tragedii,chyba pierwsze co bym zrobiła po powrocie to pytanie do dziewczyn na forum co się będzie działo z moim ciałem.... pewnie bym to przeżyła i dopiero bym zaczynała myśleć o czym innym... ale od razu tak o staraniach i wiesiołku...?

Wybacz, może się mylę, ale coś tu nie gra jak dla mnie.

A tak z innej paki:) Czy macie dziewczyny jakiś sprawdzony przepis na polędwiczki wieprzowe? Kurcze mąż zakupił, a mi wychodzą twarde za każdym razem...
Sorry, wiem, że to nie forum kulinarne, ale z innych nie korzystam :)

Ania_Beata - przecież jeszcze nie poroniłaś. Z wiesiołkiem i tak poczekaj do następnego cyklu - w sensie po poronieniu. Teraz i tak Ci nic nie da, bo jesteś w starym cyklu. W ogóle po co Ci wiesiołek? Masz problem ze śluzem?

Sorki, ale rada lekarki, by tak o czekać na poronienie, to jest o kant.... stołu rozbić. Powinna zlecić Ci powtórzenie bety. Naprawdę tego nie zrobiła? Zrób tę betę, byś sobie później w brodę nie pluła.

Pisałaś o plamieniu. To o niczym nie świadczy jeszcze. Ja plamiłam na brązowo/beżowo ponad 2 tygodnie w tej ciąży. 2 razy miałam jasną krew. I jest wszystko ok.

Powtórz tę betę....

A co do trolla...no te sa chyba w modzie nie ??? krasnale, trolly...za niedlugo caly swiat bajek bedzie Nas nawiedzal i zerowal na cudzej dobroci :angry::cool: szal cial...
Rozpłakałam się ze śmiechu :rofl2::-D

Jusstastar, nie jest to forum kulinarne, ale piszemy tu o wszystkim :) Nie pomogę, bo nie robiłam. Może Mychunia będzie wiedzieć. Co do Ana_Beata też mi się jej wypowiedzi nie kleją. Ciąża, poronienie, chyba poronienie, nowe staranka z wiesiołkiem, ale jednak jeszcze muszę się oczyścić, chce wiesiołka.. pisanie, by pisać i zwracać na siebie uwagę.

Motylu, dobranoc :*

Malusiolka - no tak. Nie myślę. Jak można utrzymać ciążę, która obumarła? Proszę, chętnie się dowiem. To jest dopiero logiczny tok rozumowania godny dorosłej osoby. Lekarka mi powiedziała, że ciąża się nie udała!

Jussastar - ginekolożka mi powiedziała, co będzie działo się z moim ciałem. Powiedziała powodzenia następnym razem. Przykro mi, że nie piszę o tym, co czuję. Jakoś nie umiem się przełamać, ale piszę jak reaguję. Z jednej skrajności w drugą. I jak zobaczyłam dwie kreski na teście, to skakałam z radości. A jak zobaczyłam za niską betę, to ryczałam jak bóbr.

Ania.beata nie spotkałam się ani nie slyszalam o lekarzu ktory skyszac ze ktos robił test i bete i byla pozytywna a na usg nic nie widzial to zeby kazal czekac na poronienie... Bzdura!!

reklama
Ona naprawdę tak zrobiła. Mój lekarz jest na urlopie. Zrobiła mi usg, powiedziałam jej o dwóch wynikach bety i ona po usg powiedziała, zeby czekac na poronienie. Po czym skasowala mnie 150 zł za wizyte.

Do góry