reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ania_Beata jeśli poroniłaś to na Twoim miejscu ja bym szukała rady u lekarza a nie brała na własną rękę wiesiołek. Przecież cykl musi wrócić do normy, nie wiadomo jak się będziesz oczyszczać... A jeśli ciąży nie było to ta beta jest dziwna i mnie by zaniepokoiła.

Ciąża była. Stąd pozytywny wynik testu i bety. Ale przyrost był mały. Na wizycie lekarka powiedziała, że zarodek najpewniej się nie zagnieździł i trzeba czekać na poronienie, które ma wystąpić w ciągu 2 tygodni.

reklama
Nie rozumiem płowy z WAS tu gadacie jestem w ciąży już po 2 dniach a zaraz umieram bo poroniłam a później po 4 dniach od razu znowu chcecie następne robić i jakieś badziewia brać.Jakbyście naprawdę poroniły bo byście żyły sobie powcinały a nie takie głupoty gadały
A co do pracy to nasza Łódź jest wieśniaczym i prostackim miastem w którym gdzie się nie patrzy to tylko układy nawet w agencjach pracy - co do prawka to jak się mieszka na zadupiu na wsi to jest prościej bo wiadomo, że takim muszą dać bo nigdzie nie dojadą. Ja niestety układów nie mam a do pracy w Biedronce itp. nie dostanę bo za mądra jestem skoro kierownik jest po zawodówce.
A skoro tyle was pracuje to co robicie pół dnia na tym forum ? bo jak bym pracowała to bym czasu nie miała czytać tych głupot co poniektórych. :laugh2::laugh2::laugh2:

nie rozumiem płowy z was tu gadacie jestem w ciąży już po 2 dniach a zaraz umieram bo poroniłam a później po 4 dniach od razu znowu chcecie następne robić i jakieś badziewia brać.jakbyście naprawdę poroniły bo byście żyły sobie powcinały a nie takie głupoty gadały
a co do pracy to nasza łódź jest wieśniaczym i prostackim miastem w którym gdzie się nie patrzy to tylko układy nawet w agencjach pracy - co do prawka to jak się mieszka na zadupiu na wsi to jest prościej bo wiadomo, że takim muszą dać bo nigdzie nie dojadą. Ja niestety układów nie mam a do pracy w biedronce itp. Nie dostanę bo za mądra jestem skoro kierownik jest po zawodówce.
A skoro tyle was pracuje to co robicie pół dnia na tym forum ? Bo jak bym pracowała to bym czasu nie miała czytać tych głupot co poniektórych. :laugh2::laugh2::laugh2:

popieram !!!!!!!:-)

ana0808 nie Tobie osadzać co dziewczyny robią w pracy lub poza nia.. skoro ci się nie podobaja wypowiedzi to opuść forum.. Każdy szuka wsparcia gdzie indziej.. mnie dziewczyny bardzo pomogły i jestem im za to niezmiernie wdzieczna..

Byłam z młodą u mojej lekarki
Jutro biedny Emek idzie z nią na pobranie krwi i mocz :sorry: no coż akurat tak wypadło. Mamy zrobić rownież dodatkowo CRP,ASO, OB lekarka powiedziała że w trakcie infekcji za dobre wyniki nie wyjdą ale woli zobaczyć już teraz. Stresa mam bo młoda nigdy tak długo nie chorowała, max 5 dni i a teraz już ponad tydzień:-:)-(
To w pt poprosze o podwójne kciuki za wyniki fasolki i młodej :rofl2: przypomnę się :-D:-D:-D

Witam wieczornie.Ja niedawno wrocilam troche sie wyzylam ;-)

Iwo kochana na pewno wszystko bedzie dobrze na obu badaniach.Ja juz dzisiaj trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&

Monarti super:tak:

reklama
ana0808 - naprawdę nie wszystko można zrozumieć. Dla mnie to była moja pierwsza ciąża. Wydawało mi się, że jak się widzi na teście dwie kreski, to dziecko z tego będzie. Innych doświadczeń nie miałam. Dziewczyny mi tu bardzo pomogły, służyły radą, wsparciem i ciepłym słowem. Powiedziały, że nie zawsze to tak jest i lepiej zrobić betę. Zrobiłam ją i potem powtórzyłam. Wynik nie był satysfakcjonujący, przepłakałam całą niedzielę - więc daruj historyjki o wypruwaniu żył. Co innego, gdy roni się starszą ciążę i można cokolwiek zrobić, gdy interwencja medyczna może pomóc, a co innego gdy jest tak wczesna ciąża i zarodek obumiera, a organizm sam naturalnie się oczyszcza.

Do góry