reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylkowa - to wspaniałe wieści!!! Gratuluję bardzo, bardzo! Trzymaj się teraz i dbaj o siebie. Na długo masz L4?
Lisica - fajnie, że ładnie się wszystko regeneruje!

U mnie zaczęło się lekkie acz bolesne plamienie. I mam pytanie: czy mogę to potraktować jako początek nowego cyklu, mogę od jutra przyjmować wiesiołka i mierzyć temperaturę?

Ja kiedys gdzieś czytalam ze pozycja od tylu jest dobra na lepsze dojście nasienia ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia ;-)

Tak, ale podobno łokciowo-kolankowa :D A drugą najskuteczniejszą jest misjonarska.Właśnie w tym miesiącu chcę je właśnie stosować. I nogi do góry :) Nie wiem czy pomaga czy nie, ale na pewno nie zaszkodzi :D

odzyskałam komputer i próbuję wszystko ogarnąć :-)

ja też nic nie stosuje żadnych nóg na górze ani nic z tych rzeczy :-)

dziś mnie znowu jajnik bardzo boli :szok:

gabis
życzę ci aby prezes miał rację :-)

Lisica cieszę się, że jest ok :tak:

Motylku
bardzo się cieszę, gratuluję Kochana ;* fajnie, że masz już L4 :-)

Ania_Beata
myślę, że tak... :tak:

Witajcie!

Aschlee- jestem, cały czas jestem, ale mniej piszę. Nie będę pisać znowu dlaczego, bo zaraz się zacznie... Powiem w skrócie, że Asia już głośno powiedziała te uwagi, które ja uważam za słuszne i ją popieram.

Motylek-
cuuudowne informacje! Tak Ci gratuluje Kochana! Dbaj bardzo o tę najcenniejszą na świecie maleńką kropeczkę!

Lisica- bardzo dobre wieści, że się oczyściłaś i macica z jajnikami podjęła dobrą pracę. Szybko Ci zleci z nami te 3 msce i powrócisz pędem do starań!

a mnie wzięło na wspomnienia ;-) tak wyglądało moje lolo 32 dni ma tu fluidami&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ok, lolo poszło spać ;-) co by do sieci nie porwali

....a żeby ja tak uwiecznić to chyba z 3 dni podchody robiłam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry