reklama
Justyna, trzymam kciuki! No a przecież bierzesz dupka, więc nie masz się co martwić wynikiem
Lisica, a jakie CRL? Przeziernosc jest ok przecież Hmm a badanie zdecydowanie musisz powtórzyć.. Być może własnie niedawno przeszłas toxo.. Nie martw się na zapas!
Motylku, gdyby nie to, że jelita mi się zatkały i ani drgną i mnie ciągle bolą to byłoby ok Takie uroki ciąży, luteiny i żelaza na raz..
Jussastar, haha czyli mamy usg dokładnie na tym samym etapie ciąży, ja dzień później ale mam o dzień młodszą ciążę xD To trzymam kciuki!
Kurde no ja z prezentami dla dzieciorów naprawdę nie pomogę, nie mam pojęcia czym się bawią dwulatkii, w ogóle jakie są zabawki
Lisica, a jakie CRL? Przeziernosc jest ok przecież Hmm a badanie zdecydowanie musisz powtórzyć.. Być może własnie niedawno przeszłas toxo.. Nie martw się na zapas!
Motylku, gdyby nie to, że jelita mi się zatkały i ani drgną i mnie ciągle bolą to byłoby ok Takie uroki ciąży, luteiny i żelaza na raz..
Jussastar, haha czyli mamy usg dokładnie na tym samym etapie ciąży, ja dzień później ale mam o dzień młodszą ciążę xD To trzymam kciuki!
Kurde no ja z prezentami dla dzieciorów naprawdę nie pomogę, nie mam pojęcia czym się bawią dwulatkii, w ogóle jakie są zabawki
papryczka_
Fanka BB :)
Buterfly,wiadomo z jakiej przyczyny spadaja Ci wyniki?
Motylkowa,gratuluje
Jusastar,moze Dinopociag,Stacyjkowo?
albo Misia Gawędziarza?
Grubson,Jusastar 3mam kciuki za Wasze USG
Grubson,co do zabawek to wszystko przed Toba
Kasiu,ja rybe tylko w rybie po grecku ale biore witaminki
Niemartwsie,co u Ciebie?
Lisico,NT prawidlowe,u moich blizniat NT 2,4.
Wiem,ze latwo sie mowi,ale musisz byc dobrej mysli ze wszystko jest w porzadku i z ciaza bedzie wszystko OK,bo kto ma wierzyc w swoje dziecko jak nie mama?
Motylkowa,gratuluje
Jusastar,moze Dinopociag,Stacyjkowo?
albo Misia Gawędziarza?
Grubson,Jusastar 3mam kciuki za Wasze USG
Grubson,co do zabawek to wszystko przed Toba
Kasiu,ja rybe tylko w rybie po grecku ale biore witaminki
Niemartwsie,co u Ciebie?
Lisico,NT prawidlowe,u moich blizniat NT 2,4.
Wiem,ze latwo sie mowi,ale musisz byc dobrej mysli ze wszystko jest w porzadku i z ciaza bedzie wszystko OK,bo kto ma wierzyc w swoje dziecko jak nie mama?
Ostatnia edycja:
JustynaJD
Dziewczyny operujecie takimi terminami ze ja nie wiem o co chodzi hehe; )lisico ja nie doradze nic ale zycze wszystkiego najlepszego zeby bylo ok)
A moja kreseczka ciemnieje bo dzis o 4 nad ranem nie moglam sie powstrzymać i musialam zrobic test! Chcialabym wiedziec jaka jest beta a z drugiej strony sie boje bo mam zle wspomnieniaa powiedzcie mi dziewczyny mialyscie ten slynny bialy sluz?? Bo ja mam raczej sucho jak przed @. Piersi tylkp dosc mocno bola
A moja kreseczka ciemnieje bo dzis o 4 nad ranem nie moglam sie powstrzymać i musialam zrobic test! Chcialabym wiedziec jaka jest beta a z drugiej strony sie boje bo mam zle wspomnieniaa powiedzcie mi dziewczyny mialyscie ten slynny bialy sluz?? Bo ja mam raczej sucho jak przed @. Piersi tylkp dosc mocno bola
papryczka_
Justyno,idz na bete,czego tu sie bac?Powtorzysz po 2 dniach i powinna rozwiac Twoje watpliwosci;P nie ma sie co bac
NT-przeziernosc karkowa,
CRL-dl.ciemieniowo-siedzeniowa,
NB-kosci nosowe
Itd
Przy wizytach USG bedziesz na biezaco
Shawty,co sie nie odzywasz???
NT-przeziernosc karkowa,
CRL-dl.ciemieniowo-siedzeniowa,
NB-kosci nosowe
Itd
Przy wizytach USG bedziesz na biezaco
Shawty,co sie nie odzywasz???
papryczka_
Cisza na forum jak makiem zasiał
Miłego dnia!
Miłego dnia!
reklama
Ja jestem, witam w szaro burą sobotę:-)
Ja buszuję po necie i szukam prezentów, nie ma nigdzie ptaszka w klatce dla córci to zamówiłam jej Powerslide, Monster High, Hulajnoga za 87,29 zł - Vision One - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com zawsze taką chciała ma hulajnogę 3 kołową ale jest na nią już za mała, z tej będzie pewnie zachwycona:-)
Czuję się dobrze, choć za dużo nie mogę porobić w domu, bo brakuje mi tchu i szybko się męczę. Aaa i już zaczynam 16 tc;-)
Ja buszuję po necie i szukam prezentów, nie ma nigdzie ptaszka w klatce dla córci to zamówiłam jej Powerslide, Monster High, Hulajnoga za 87,29 zł - Vision One - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com zawsze taką chciała ma hulajnogę 3 kołową ale jest na nią już za mała, z tej będzie pewnie zachwycona:-)
Czuję się dobrze, choć za dużo nie mogę porobić w domu, bo brakuje mi tchu i szybko się męczę. Aaa i już zaczynam 16 tc;-)