reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Witam,u mnie remontu ciag dalszy..Wczoraj przezylam mocny stres i mam nadzieje,ze wszystko z moimi Groszkami w porzadku.Jutro wizyta i usg,martwie sie.3majcie kciuki Kochane!Wizyte mam 15.15,ale ciekawe czy znow nie beda opiznienia jak ostatnio.
Brak mi sil momentami,szybko sie mecze,a wcale duzo nie robie.Przewaznie leze.
Wstawie zdjecie,tlo moze i niewazne ale jest tyle gratow na ziemi,ze w niektorych miejscach ciezko sie ruszyc:p

reklama
Domi trzymam kciuki za wizytę. Czym się tak zestresowałaś?

Dziewczyny, co myślicie o imieniu Eliasz?

Witajcie i ja dołączam do grona :biggrin2: Lisica miałam kolegę o tym imieniu i powiem Ci ze był sympatyczny więc i imię mi się podoba.
Dziewczyny jakie Wy macie piękne brzuszki:tak:
Ja jutro zadzwonię do swojego lekarza i zapytam kiedy mogę do niego wpaść. Tak się nie mogłam doczekać a teraz ogarnął mnie niepokój czy wszystko będzie dobrze. Wczoraj skończyłam brać antybiotyk ( no niby było napisane że w razie konieczności może być w ciąży ) ale się boję czy to nie miało wpływu na maleństwo , no i ostatnio na urodzinach teściowej winko piłam. Ahh

Tuśka witaj, jeszcze raz gratuluję! Nie stresuj się, tutaj Kasia już chyba dwa antybiotyki miała. Czasem trzeba, bo to lepsze zło. A jak się ogólnie czujesz? Masz jakieś objawy? :)

Dzięki Lisica:-) ogólnie nic nie czuję, zupełnie inaczej niż w poprzedniej ciąży. i jestem w szoku tym że się udało:-) A jak stę Ty czujesz? bo brzuszek masz już duży:tak:

Tuśka witaj wśród nas! Tak, ja w 7 tc brałam antybiotyk, teraz obyło się bez na szczęście. Moja siostra brała chyba z 5 razy, bo i chora była a potem miała bakterie w moczu. Także jak lekarz wiedział o ciąży to przepisał odpowiedni. Życzę zdrówka!

Dominika trzymam kciuki za wizytę. Nie stresuj się tak:tak:

Ja zmykam poczytać, a jutro wstaję i zawożę małą do przedszkola, ma występy a o 17 dla rodziców. Oprócz tego walczę ze sklepem męża... ehh ale przynajmniej czuję się potrzebna:tak:

Z tym że ja nie sądziłam że się udało i lekarz nawet nie wiedział że jestem w ciąży a przepisał antybiotyk.No ale mam nadzieję że będzie dobrze. No kurcze a pytał czy w ciąży nie jestem , a ja byłam pewna że się nie udało i mówię że nie jestem. Ale gapa ze mnie:zawstydzona/y:

Tuśka będzie dobrze, koleżanka też tak miała na początku i ma teraz 7 letniego wielkiego chłopa w domu, zdrowego:tak: Nie stresu się!

Tuśka czuję się raz lepiej, raz gorzej. Dzięki że pytasz :)
Za was trzymam kciuki, by wszystko było dobrze. Na pewno będzie ;)

Chyba mamy wybrane imię dla syna. Alan. Bezdyskusyjnie przeszło ;)

reklama
Do góry