reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Dominika – nie płać mu skoro jesteś pewna, że to nie Ty! W ogóle jaki bezczelny typ!

Kasiu – śliczny pokoik!!

Niemartwsie – to fajnie, że wróciłaś do pracy. Ale i ja odczuwam większe zmęczenie pracą. Mi dzisiaj się w głowie zakręciło – chyba przez tą moją niską hemoglobinę.

Asiu – u mnie 17+2. No fajnie, że na takim wątku się spotykamy, a jeszcze jakiś czas temu myślałam, że już mnie to nie spotka :p

Grubson – dobrze, że już lepiej : ) A brzuch - sama nie wiem, wydaje mi się, że jakoś się zatrzymał i nie rośnie, ale mąż twierdzi, że ciągle większy…

reklama
Jusastar,wjezdzalam przodem-nie tyłem i gdybym zarysowala to zrobilabym to strona z przodu od swojej str.czyli kierowcy,wiec zobaczylabym,poczula i uslyszala.Glupia jestem-zamiast olac to,bo nie moj samochod itd,poszlam powiedziec ze ryse porzadna maja (tj wczesniej Wam pisalam) i wyszlo na mnie.Jelenia sobie znalezli.Uczciwosc w naszym kraju nie poplaca.

Hej Kochane;)
Nie miałam za bardzo kiedy pisać, bo mój mąż miał dwa dni wolnego i spędzaliśmy go razem, a wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu:)
Asia super, że zawitałaś na tym wątku, miło Ci znowu widzieć:)))
Dominika, współczuję sytuacji z sąsiadami... nie ma to jak być uczciwym... Ja też już nie raz dostawałam po du...za to, że chciałam dobrze, a wychodziło jak wychodziło...
Jussastar, super, że wyniki dobre, to już nie masz o co się martwić:) A jeśli tak źle się czujesz w pracy, to może powinnaś pomyśleć o jakimś zwolnieniu???
Kasia pokoik cudny, też chcę takie meble!!!
Niemartwsie super, że już wróciłaś do pracy, tylko za bardzo się nie przemęczaj:)
Grubson jak tam brzuchol, lepiej trochę, czy nadal pobolewa???

U Was też taka piękna pogoda??? Słoneczko <3

butterfly to cudownie, wszystkiego naj naj z okazji rocznicy:tak:
U nas słoneczka nie ma... jest szaro buro... mnie całą noc głowa bolała, jak tylko się obudziłam, z rana wypiłam kawkę i jest lepiej;-) co do gardła już nie boli, migdałki są ok, myślę, że za 2 dni zapomnę o choróbku:tak:
A dzisiaj siedzi w domku moja córcia, coś taka zachrypnięta wczoraj była, ale dzisiaj ok, ale nie miałam sumienia jej zawozić .. zwłaszcza, ze mąż o 13 dzisiaj wraca z pracy:-)

Asiu dziękuję, czas szybko leci .. ja jutro wchodzę w 15 tc:-) zresztą już jestem wg usg, bo dzidzia starsza o 3 dni.
Nie mogę po prostu uwierzyć..

Aaa i dziękuję za miłe słowa o pokoiku mojej córci. Taki chciała, także zadowolona na maxa i co najważniejsze śpi sama:-)

Motylku, i jak, rocznica udana?:D A brzuch różnie, wczoraj było idealnie, dzisiaj znowu boli... Ale patrząc na jego tempo wzrostu w sumie mnie to nie dziwi, robi się wieeelgachny.. Ej nooo, pokaż swój!!!

Jussastar,
pokaż brzusio to ocenimy :D:D

Czy tylko ja jestem taką brzuchową fetyszystką? :D:D

U nas pogoda do dupy..

Dzisiaj znowu jedziemy do rodziców, w niedzielę chrzciny mojego kuzyna, ale chrzestnym będzie mój mąż xD To już jego 2 chrzesniak w MOJEJ rodzinie, a ja mam tylko jedną chrzesnicę :D

Butterfly – nie no dopiero pierwszy raz tak miałam, ale ogólnie to w pracy dobrze się czuję, a obiecałam, że do stycznia będę. A tak maksymalnie do końca stycznia, ale to już zobaczymy… Wiadomo, że jak będę się źle czuła to pójdę wcześniej na zwolnienie, ale jeszcze daje radę, a nie chcę siedzieć w domu bo jeszcze się nasiedzę…
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! 4 lata to już coś : )
Grubson – fetyszystko a gdzie fota Twojego brzuchola? Dawaj i to już! A ja zaraz zrobię tel i wyślę…
Co do chrzestnych. To my jak się zastanawialiśmy to mamy problem… Ja mam siostrę – więc chrzestną mamy. A mój mąż ma 3 braci. Ale każdy ma już po 2 chrześniaków – a mój mąż mówi, że nie wypada już prosić jak ktoś ma 2. A co w ogóle bez sensu to to, że ludzie z dalekiej rodziny ich prosili na chrzestnych mimo, że mieli siostry i braci w swojej rodzinie, a wiecie dlaczego? „Bo oni mają dużo kasy, to będą drogie prezenty kupować”. No i przez to o to brat brata teraz na chrzestnego poprosić nie może… A dla mnie się liczy to, żeby dziecko miało kontakt ze chrzestnym, żeby przyjeżdżał na urodziny itd. A nie jakaś daleka rodzina, która zobaczy raz na 10 lat… bez sensu! Ja mówię mężowi, że jeden z jego braci ma już dorosłych chrześniaków to może jego byśmy poprosili, no i z nim najczęściej się odwiedzamy, mój mąż jest chrzestnym u jego syna. No i myślę, że na pewno by nie odmówił, przecież to jego najbliższy brat – można zapytać. No ale zobaczymy jak to będzie, bo mój mąż to bardzo się przejmuje tym co wypada a co nie :p
Kasia – bo u nas najcieplej dziś było. 16 stopni teraz to w ogóle rewelacja!!

reklama
Ha to macie!

Załączniki

• 1415379130296.jpg
    1415379130296.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 35
Do góry