reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

KINIA1 - z 14 dniami chodzi o to, ze tyle trwa statystyczna prawidłowa faza lutealna, a liczy się ja od owulacji, a dokładniej od skoku temperatury. Mogłaś mieć owulację tym razem szybciej. Albo masz zawsze prędko, a z kolei Twoja fl jest troszkę dłuższa od statystycznej. Jedyne co to czekać, czas pokaże jak jest naprawdę :-) Oby jednak @ nie przylazla!

reklama
Zrobiłam właśnie test owulacyjny (nie piłam przed nim przez 4 godziny) i jajeczko, negatywny, ale zdecydowanie ciemniejsza kreska niż wczoraj.

Naczytałam się dzisiaj o fazie lutealnej i max do 18 dni może trwać. Powyżej to albo ciąża albo coś nie tak.
Czyli ja powinnam max dostać @ do czwartku :confused2:

mamaTomeczka ja też co rusz zaglądam czy coś nie popisane ;-) Zakładki BB nie zamykam więc widnieje na ciągle dostępną.

lamorela czyli TEN dzień blisko :tak:

agamemnon do tej pory narobiliśmy z małżem 11 serduszek, więc czy owu się zbliża, czy nie problemu z serduszkowaniem mieć nie będziemy.:-) (od 9.09, czyli początku cyklu).
susel ​jak beta?

agamemnon do tej pory narobiliśmy z małżem 11 serduszek, więc czy owu się zbliża, czy nie problemu z serduszkowaniem mieć nie będziemy.:-) (od 9.09, czyli początku cyklu).
i tak trzymać! :tak:

no właśnie, susel GDZIE JESTES?? :-)

zosiasamosia jak sie czujesz?? :happy:

Malusiolka co tam u Ciebie? :)

Ostatnia edycja:
Ja jutro testuje z rana :)

Jeżeli chodzi o Amelkę to jest to adopcja ze wskazaniem. Niestety ojciec kiedy dowiedzial sie ze Emila jest chora odszedl ehh i zrzekl sie praw a to moja przyjaciolka- znalysmy sie od 5 roku zycia wiec pomagalam jej z moim Miskiem i ona nas poprosila. Pamietaj ile bylo łez i wzruszen. Amelka jest podobna do Emilki i bardzo Ją kochamy. Jest urocza, mądra i wygadana :)
Jak poszła do przedszkola to powiedziała do mnie: "Mamusiu ja jestem dzielna i nie płaczę" - Kochany Szkrab.

reklama
Do góry