reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Starających się: 56!!
Zaciążonych potwierdzonych: 25 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
7x II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II
kaskasiunia II
Asku II
mallaika II

Czerwcówki 2014
Malusiolka II
zosiasamosia II

Czekamy na potwierdzenie:

karotka - termin @ początek września
emalia82 - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Arcala- termin @ 17.09

susel - termin @ 19.09
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09

Wrzesień 2013
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
kalisia - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Amaliee - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
karola1986-21- termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
ewka358 - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
brrr85
celta
DorciaM
anuszka

Ostatnia edycja:
reklama
suseł zrobię tak tak jak doradziłas. Może chociaż ślad wyjdzie a jak nie to poczekam jeszcze, bo na testach zbankrutuje.

mychunia trzymam kcuki :)

agniecha83
w takim razie czaruję na sobotę :happy: ja miałam kiedyś cykle nieregularn eod jakiegoś czasu mam tak że 28-29 :) więc może też lepiej zaczekać z tym testem i zrobić go po prostu w piątek ale dzisiaj spróbuję bo nie wytrzymam :)

susel no w czwartek idę na kolejne usg, myślę, że zaburzone to mogły być te temp. w niedziele i poniedziałek w związku z przeziębieniem, ale myślałam, że jest po ovu i że jak minie przeziębienie to będzie oscylować ok 37,00 (to taki standard u mnie w II fazie), a tu nagle taka niska dzisiaj; no chyba, że zaburzył ją wzięty na noc paracetamol

ysmena no ja wlasnie prawie na nich zbankrutowalam i sobie odpuscilam. a za Twoj test &&&&&!!

Conti mmm.. to moze poczekaj do jutra i postaraj sie jak mozesz zeby nie byla zaburzona to latwiej bedzie cos ocenic.

Dzięki kochane! :happy: Ślę fluidki ciążowe - żeby się ten nasz czerwiec zapełnił szybciutko :-) Moja rada: nogi do góry! U mnie podziałało.
Susel czułam, czułam, chociaż w sumie bezobjawowo bardzo, jak na razie ;-) Trzymam teraz mocno kciuki za Twoją betę!!!

Nie wiem, co mam teraz ze sobą robić. Chyba pójdę na betę w tym tygodniu i zadzwonię umówić się do gina. Mam trochę problem, bo długo chodziłam do wspaniałego lekarza do mojej rejonowej przychodni, ale przestał tam pracować, przyjmuje tylko na onkologii w szpitalu. Jest jedna sympatyczna babka w rejonowej, ale znowu na usg to trzeba dodatkowo iść, bo to jakby osoba wizyta. Czy szukać gdzieś prywatnie? Sama nie wiem.
No i na razie muszę trzymać buzię na kłódkę, co nie będzie łatwe. Siostra wiedziała, że test robię to jej muszę powiedzieć ;-)

suselku taka moja mała propozycja co do listy, jak są zaciążone potwierdzone i miesiące, która kiedy, to w nieaktualnych już miesiącach (kwiecień) wpisywać tylko liczbę zaciążonych z datą na dany miesiąc bez nicków, bo niedługa nam ta lista będzie zajmowała całą stronę:tak: te dziewczyny w większości do nas już nie zaglądają bo siedzą w swoich ciążowych wątkach, a u nas były porządek.

Cyntia no własnie troszke sceptycznie do tego podchodziłam ale jak to w życiu bywa, różnie moze sie zdażyć. Cykle mam (miałam :confused2:) 27dniowe. Dlatego czekam teraz na @, ciążę wykluczam calkowicie choc był moment, ze czułam ze sie udało ale po prostu mój organizm niesamowicie płatał mi figle.

agniecha, dobrze ze synkowi się poprawia :tak: Jaki lek dostaliście? Sinupret??

ysmena, nie dorobiłam sie jeszcze wanny w domu , jedynie prysznic ale poćwiczyłam sobie i ide wziąść ciepły prysznic, może pomoże :) ja do tej pory cykle miałam jak w zegarku, teraz cos się popsuło :-(

zosiasamosia a no własnie, nogi w górę! :-D U mnie kiedys też podziałało ;-)

aaaa dziewczyny, a jak brac ten wiesołek? Ile czasu łykać, od kiedy co i jak?? Będę wdzięczna za rady :tak:

Ostatnia edycja:
zosiasamosia moze poszperaj w internecie gdzie najlepiej isc w Twoim miescie. ja bym bete zrobila i powtorzyla po 48h a potem poczekala troche na wizyte z usg bo teraz i tak niewiele widac, ale to juz musisz sama zdecydowac.

lamorela zrobione wedlug zalecenia! ;-)duzo to nie zmienilo bo jednak kwietniowych mam malo mialysmy.

Witam Kochane :* Dzisiaj o wiele lepiej się czuje i nie mam w śluzie na razie żadnej niteczki krwi. Śluz zmienił się też na kremowy. Ale za to mam problem z Roksanką. Biegała z Oliwką z jednego pokoju do drugiego i się przewróciła na buźkę. Dwie górne jedynki przebiły jej trochę usta od środka i biedna ma górną wargę spuchniętą ;/

susel, trzymam mocno &&&& i ściskam pośladeczki za wysoką betę :* Jestem z Tobą Kochana <przytul>:*

zosiasamosia, a nie mówiłam :D Gratki i witaj w moim gronie :*:* Teraz czekamy na kolejne dziewczynki :D

Grzaneczko, &&&&& za fasolkę :*

lamorelka, dobrze robisz, że na luzie podchodzisz do tego. Trzymam kciuki za II kreseczki &&& :*

Cyntia, plamienia miałam w drugiej ciąży do 20 tygodnia. Lekarz przepisał mi wtedy luteinę dopochwowo. Dzięki:*

agamemnon, wydaje mi się, że jednak udało się Tobie :D :* Trzymam kciuki :* Poczekaj parę dni i za testuj.

mamaTomeczka, skąd bierzesz te kawały? :D Są świetne:-D natkusia, dzięki :*

ysmena, witaj ;)

Ostatnia edycja:
reklama
susel, ale i tak nasza lista będzie się skracać, a w grudniu na naszej liście staraczek nie będzie już żadnej znanej nam dziewczyny, a wszystkie będą w cyferkach;-)

Do góry