reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
cześć dziewczyny
Zosiasamosia - moje gratulacje piękny teścik
Witam nową staraczkę :)

ja kuruję pęcherz jeszcze muszę przez 4 dni brać tabletki akurat przed @ skończę i potem po @ do dzieła mam nadzieję ,że już nic nie wyskoczy i nie pokrzyżuje mi planów ;-)

agamemnon ;-) proszę bardzo! Masz rację, skoro nie teraz, to następnym razem się uda. A długo się staracie?

emkacafe życzę Ci dużo luzu i tych II kresek. :tak:

agamemnon ;-) proszę bardzo! Masz rację, skoro nie teraz, to następnym razem się uda. A długo się staracie?
To jest 1 cykl więc tak na spokojnie ale ja mam męża za granicą i nie jest wtedy kiedy być powinien zazwyczaj :sorry: Teraz ma przyjechac na moje dni płodne ale cholender musze zacząć nowy cykl a @ ni widu ni słychu :crazy:

SUSEL - wielkie kciuki za dzisiejsza betę!

ZOSIASAMOSIA - Cudownie! Gratulacje! Ślij nam teraz fluidy! Jupi!

AGAMEMNON - podejrzewasz, ze 6 dnia cyklu już miałaś dni płodne? Przy 28 dniowych cyklach bardzo ciężko o to, niestety.... :-( Trzymam kciuki, by jednak się udało....

zosiasamosia GRATULACJE! ale mnie ucieszylas! :-):-) ale to czulas co?;-)

Conti ale Ci spadla ta tempka, a nie jest zaburzona czasem? a nie masz teraz jakos wizyty u gina zeby sprawdzic co tam sie dzieje?

ysmena jak nie mozesz wytrzymac to wstrzymaj sie z piciem przez kilka godzin i wtedy siknij!

zosiasamosia, wielkie wielkie gratulacje :) !!!!!!!! Musisz nas teraz zarazić ciążą :)

Ja w sobotę powinnam dostać @, ogólnie bóli miesiączkowych brak, czuje tylko takie bóle w pachwinach, no ale nie będę się nakręcać bo za kilka godzin wszystko moze się zmienić.

Synek mój juz dzisiaj lepiej, okazalo sie że ma zapalenie zatok, trafiliśmy na super panią doktor, dobrała odpowiednie krople i juz wczoraj wieczorem zaczęło mu powoli spływać z zatok.

ysmena, i ja Cię witam :) to mamy taki sam termin ostatniej @ tylko ja mam cykle 31 dniowe więc jak coś testuje w sobotę. Trzymam kciuki za Ciebie...

reklama
agamemnon proponuję ciepłą kąpiel może to pomoże na rozpoczęcie nowego cyklu. Ja sobie uregulowałam cykl biorać castagnus a na śluz wiesiołek i w tym cyklu jak miałam dni płodne to byłam mega naoliwiona dlatego, polecam koniecznie :):happy:

Do góry