reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

A ja czytalam, ze czasem to, ze boli z jednej strony nie musi oznaczać, że z tej właśnie jest owulacja. Tzn boli z lewej, a produkuje prawy. Mnie w tym cyklu bolało po lewej i teraz tez bardziej ta strone czuje. Bobo test strumieniowy lezy i czeka, kartek z bobasami nie było, ale kupiłam super ilustrowana - dwie pszczółki-ludziki na niebieskim tle sobie bzykaja ;-)

reklama
Malusiolka - spokojnie, na pewno wszystko jest w porządku :tak: Weź sobie no-spę jakby brzuch Cię bolał znowu. Może to więzadła się rozciągają? Dla jasności i uspokojenia siebie możesz zrobić betę i zobaczyć jak przyrasta. Ale spokojnie :) Który to tydzień?

Cyntia, trochę mnie uspokoiłaś. Z wyliczeń moich wychodzi tak. Od ostatniej miesiączki, którą miałam 12.08 - wychodzi 6 tydzień, od owulacji, którą wydaje mi się, że miałam 23.08 - to 5 tydzień, a jak liczyć od zapłodnienia, które wydaje mi się, że miałam 30-tego (plamienie implantacyjne wydawało mi się, że wtedy miałam) - to wychodzi 4 tydzień. Czekam na wizytę u lekarza, którą mam na 1 października. Nie zrobię teraz bety, bo nie będę w tym tygodniu w Olsztynie. Ciężko samej z dwójką dzieci tyle km jechać do szpitala, a poza tym nie miałabym komu ich zostawić ;)

Cześć dziewczyny :-)

U mnie ok, wykres temp jakiś krzywy hehe :-D ale mam strasznie wodnisty śluz i dużo go.. jak daje w Ovyfriend ten śluz to pisze, że mam dni płodne :confused2: jak na mój gust trochę za wcześnie.. dziś przyszły testy ciązowe j owulkowe. Zrobiłam test owulkowy ale wyszedł negatywny więc to jeszcze nie ten czas.

Malusiolka spokonnie, na pewno będzie dobrze tak więc głowa do góry :* pewnie 1.10 usłyszysz pięknie bijące serduszko :tak:

Lamorela a nóż jak sobie odpuścicie uda się:tak:

Benfica &&&& żeby jednak owu była :-)

Susel ale nie umiem się doczekać wyników bety, mocno &&&&&&&& zaciśnięte!!

Cyntia ale podoba mi się Twój wykres :-) nie ma opcji, udać się musi..

Ok dziewczynki.. wybaczcie ale idę zmolestować mężula :-D

Buziaki i dobranoc

Malusiolka - najlepiej to się zrelaksuj w łóżeczku. Pewnie ciężko tak jak się ma dwoje małych dzieciaczków, ale, wiesz, lepiej ich nie dźwigaj ;-) Na tyle na ile to możliwe to się relaksuj - w końcu jesteś w ciąży :tak:
A tak z ciekawości czy z dziewczynkami miewałaś w ogóle jakieś plamienia czy brudzenia?

Natkusia - :) ten dziwny skok to był jak mnie przeziębienie złapało, może dlatego ta owulka mi się przesunęła. Ovufriend to tak sobie szasta tymi dniami płodnymi ;) Kciuki za testy owu! Widzisz - ja miałam z Allegro i jednak wykrywają pik LH (przynajmniej te skąd ja kupiłam).

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :D

Jestem zupełnie nowa na tym forum :)
Zaczelismy starania w tym cyklu :D ostatnia miesiaczke mialam 28.08 :) i teraz czekam jeszcze 3 dni i bede robic test :D
Dziwnie sie czuje, temperatura okolo 37,1 caly czas, do tego dzis wymiotowalam jak spryskalam sie perfumami a przeciez uzywam ich od roku a do tego spac mi sie chce jak nie wiem :)
Przyznam sie ze dzis zrobilam test ale wyszedl niegatywnie ahhhh.
:D

:-)

reklama
Do góry