reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

hej dziewczynki wczoraj zrobiłam 3 razy siku z bólem ,a potem samo przeszło ,ale biorę uro furaginum może wybrać się na badanie moczu i iść z tym do lekarza jak myślicie??? boję się bo jak poprzednio byłam w ciąży ,a o niej jeszcze nie wiedziałam to też miałam zapalenie pęcherza , wzięłam urosept i nie poszłam do lekarza bo przeszło ,a po kilku tygodniach jak już się zorientowałam ,że w ciąży jestem to zaczęły się skurcze i wieczorem wysoka gorączka i nie wiem sama ,ale przypuszczam ,że mógł się do tego przyczynić ten mój być może nie wyleczony prawidłowo pęcherz no bo skądś tak gorączka się musiała wziąć ....chyba jak pomyślałam tak zrobię i pójdę tym razem do lekarza .

reklama
Jem wlasnie pyszna salatke pomyslu mojej tesciowej: salata lodowa, roszponka, pestki granatu, mango, figi surowe i winigron + majonez. Pycha, polecam :-)
Zastanawiam sie, czy oprocz testu nie kupic jakiejs ladnej kartki dla meza, z dzidzia i w srodku bym napisala: gratuluje, bedziesz tata! Co myslicie?

kobietka idz do lekarza, będziesz spokojniejsza.

zosiasamosia , pewnie :) Super niespodzianka będzie :tak:

Wypiję herbatę i jadę po syna. Mam nadzieje, że będzie w dobrym humorze bo coś ostatnio miewa ciągle foszki :confused2:
Szukałam sobie jakiś butów na All, może jakiejś torebki no ale na oglądaniu się jedynie skończyło. Nie mam koncepcji co bym chciała. Styl mam raczej taki sportowy i lubię rzeczy uniwersalne czyli powiedzmy sportowo-eleganckie i żeby coś znaleźć zeby mi w oko wpadło to ciężko. Jak wpadnie to cena kosmos :eek:

Watpliwosci - jeśli Twój facet nie ma problemów ze sperma to codziennie nie zaszkodzi, ale generalnie zaleca się co 2-3 dni, a przed samymi dniami plodnymi parę dni wstrzemięźliwości. To to pikus. Czytałam o przypadku, gdy lekarz zalecał 2 miesiące wstrzemięźliwości, by cały cykl spermatogenezy przeleciał :-D

poradźcie mi dziewczyny sikać dziś po pracy czy lepiej się wstrzymać do jutra? minusem jest to, że ciągle biegam do wc, ale ostatnią herbatkę wypiłam po 12, jeszcze zakupy, więc w domu będę koło 16

mychunia ja bym siknęła dziś, bo ja w gorącej wodzie kąpana. Rok temu też sikałam popołudniu bo nie wytrzymałam i dużej różnicy nie było z tym co następnego dnia wysikałam :p

Mozna jogurt naturalny dac, albo na sucho ;-)
Mnie nic na razie nie odrzuca :-D
Do 20 jestem w pracy, nie chce na wieczor testowac, moge juz do rana poczekać. Ale co z tym piciem? Pisalyscie wczesniej, zeby nie pić na noc, czy źle zrozumiałam? Bo o tym nie słyszałam.

reklama
Do góry