reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Hejka! U mnie na razie suchutko, więc mam bardzo dobry humor :happy: Nie wiem, czy będę mogła dziś zasnąć z emocji, bo rano chcę siknąć (ostatnie dwie noce też średnio ze spaniem). Rozumiem, że lepiej na noc nie pić za dużo?
mamaTomeczka ja mam takie same triki na kuszenie męża ;-) Wystarczy trochę golizny i same ręce lecą.
My ogólnie nie mamy problemu z przytulaniem, bo czy to staranie, czy nie, zawsze się kochamy co 2-3 dni, jak mamy więcej luzu w pracy to codziennie, a na wakacjach to i dwa razy dziennie. Także ani ja nie naciskałam, ani mąż się nie musiał starać bardziej. Ale wiadomo, różnie mężczyźni mają z popędem (kobiety też), a pod presją bywa jeszcze gorzej.

agamemnon, nie jest powiedziane, że akurat taki śluz musi być. Każda kobieta jest inna. Nie pamiętam jaki miałam przy dziewczynkach, ale teraz mam biały gęsty. Kiedyś czytałam na jakiś forum (nie pamiętam jakim), że jedne miały śluz biały, inne bezbarwny, a jeszcze inne przez całą ciąże sucho. Nie zawsze trzeba sugerować się śluzem.

Piaska, trzymam &&&&&& :*

U mnie w pracy panuje ostatnio mononukleoza. Mam nadzieję, że jej nie złapałam, ale mój organizm wyraźnie z czymś walczy. Aż się trochę zastanawiam, czy staranek nie przełożyć, bo to jednak poważna choroba. Zaraża młodych, do 35 góra 40 roku życia. Jeden kolega jest naprawdę mocno chory i dwoje wnucząt jednej koleżanki. Najprawdopodobniej ona jest nosicielem. No zobaczymy, co tam się wykluje w najbliższym miesiącu, bo wylęganie długie.

MamaTomeczka - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Zupełnie inaczej podchodzilabys do sprawy jakby u Ciebie było inaczej. U nas teza "ma mi dać nasienie i koniec" nie przechodzi. Na erekcję i ogólne podniecenie u mojego P. stres, za wysokie cukry, wysiłek mają ogromny wpływ. Poza tym jest po czterdziestce.. Jeśli kochamy się statystycznie raz-dwa w miesiącu, to niestety musi wiedzieć kiedy. A że owu mi się przesunęła to trzeba było oddać strzał.
Żadne triki nie mają wpływu na jego erekcję :-) U cukrzyków niskie libido jest normalne i nic się nie da z tym zrobić..

witajcie,

Zosiasamosia, muchudnia, agamemnon &&&&&& obyście ujrzały II :)

Piaska ojj mononukleoza z tego co pamiętam bardzo sługo sie na nią choruje, mam nadzieje, że Ciebie nie dotknie.

Ja już po spacerku z córcią, ale dziś wieje i tak jakos deszczowo :/ Chciałabym, zeby małpa już przyszła i bym mogła zacząć nowe staranka :happy:

Susel trzymam kciuki za jutrzejszą betę oby wyszła pozytywna

ja juz po owulacji :) teraz trzeba poczekac na efekty :p

ja na mojego faceta narzekac nie moge :) kochamy sie codziennie a od koncowki @ przez ponad tydzien to 3-4 razy dziennie :D
On lubi raz - dwa razy dziennie a mi to wystarcza :D tylko ten pierwszy tydzien po jest zawsze szalony i ja chce z 3-4 razy dziennie i on juz ma mnie przez te dni dosyc :D

i ponawiam moje pytanie : sądzicie że w okresie mniej wiecej owulacji lepiej jak najczesciej czy raz na 1/2 dni ? bo opinie są różne i już sama nie wiem :p

reklama
Cyntia, miałam co 27 dni. Dzisiaj dzień 28. Zrobiłam niedawno test, jedna krecha. Na bank dostane @ tylko byle szybko!

wiikki u mnie też wieje i pada, aż w piecu rozpaliłam bo mi wywiało ciepełko :crazy:

watpliwości nie pomoge w odpowiedzi niestety, bo ja to seks mam raz na jakiś czas ;-)

Do góry