reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

agamemnon widze ze tez juz Cie czekanie meczy. no to &&&& za fasolke albo za to zeby @ przyszla jak najszybciej, jak fasolki nie ma. planujesz jeszcze testowanie?

benfica jak tyle pijesz to nie dziwne ze Ci nie wychodza. nie ma sensu robic w takiej sytuacji.
zosiasamosia nie ma to jak zakupy, co? ;-)
kobietka jej Ty to masz pecha, to pewnie zapalenie pecherza zlapalas biedactwo :-( jak az tak boli to najlepiej do lekarza. mysle ze to nie od dzisiejszego siusiu.
Cyntia no ten drugi test to juz jest bardzo ladny :-) jak dla mnie pozytyw! takze bierz sie za meza!

Conti bierz luteine! nie zaszkodzi a tylko moze pomoc.

mychunia to kiedy testujesz? jutro po poludniu czy pojutrze z pierwszego siusiu?

reklama
Cyntia nasi mężowie to by sobie mogli ręce podać, bo to co napisałaś to dokładnie jest to samo u mnie
jak coś to tak bardzo chce dziecka itp., jak nie ma dni płodnych to też ogólnie chętny :) a jak są płodne to się spina i stwierdza, że ja na niego naciskam... cóż, a w tym miesiącu to już było przegięcie, no ale cóż zrobić - znając życie za 2 dni przyjdzie, żeby może ten tego :) i nagle będzie miał siłę
najlepsze jest to, że do Niego w ogóle nie dociera, że my się staramy już prawie 2 lata i dziwi się jak mu mówię, że jest 22 cykl starań

suselku, jak nie dostane do 31dc (jutro 28dc) to zatestuje. Bo ja nigdy nie miałam problemów z cyklami. No a potem jakby co to do lekarza sie wybiore.

Cyntia nasi mężowie to by sobie mogli ręce podać, bo to co napisałaś to dokładnie jest to samo u mnie
jak coś to tak bardzo chce dziecka itp., jak nie ma dni płodnych to też ogólnie chętny :) a jak są płodne to się spina i stwierdza, że ja na niego naciskam...

cyntia, conti no jak bym swojego męża widziała!!!!!

jak byłam przed owulacją i miałam piękny płodny śluz to mój mąż był zmęczony i nie w humorze, jak teraz jestem po owulacji to on się chce bzykać rano i wieczorem :szok: :szok: :szok:

jezu, jeśli faceci rzeczywiście są z Marsa to niech tam s p i e p r z a j ą!!!!

mychunia no jak testować to zdecydowanie rano, z pierwszego moczu, ale jeśli jesteś po terminie @ to wszystko jedno, jesli jesteś w ciąży to II wyjdą Ci o każdej porze.

powodzenia i daj znać co wyszło! :tak:

Cyntia, druga krecha wyraźna, więc GRATULUJĘ!!!

mychunia ja miałam/ mam takie same objawy, no może wyłączając zgagę. Bez kawy ledwo żyję:-( pić jej jednak nie mogę, bo zapach mnie odrzuca:wściekła/y:

Jakaś śpiąca jestem, mimo że właściwie cały dzień przeleżałam w łóżku. Byłam z synem u moich rodziców, bo mąż w góry pojechał połazić. Odpoczęłam trochę, bo brat i bratowa Małym się zajęli, więc mogłam wczoraj wieczorem pójść z mamą na dłuuugi spacer jak za dawnych dobrych czasów, jak jeszcze z rodzicielami mieszkałam.

We wtorek z kolei jadę odwiedzić swojego rumaka. Kurcze, dotarło do mnie, że przez rok nie będę nic przy nim robić, no może głaskać przez drzwi do boksu:szok: młody jest, jeszcze nie do końca ułożony i prowadzanie go w ręku czy czyszczenie kopyt może źle się skończyć. Czy któraś z Was jeździ konno i ma w tej materii jakieś doświadczenie?!

dziewczyny z moim dokladnie to samo!!!! tez bardzo chce dziecka, tez w owu mu sie nie chce i tez sie dziwi ze 9 miesiecy staran, dla niego nawet to 5 w suwaczku bylo szokiem!

Conti ja mojemu jak mialam zastrzyk to wygarnelam ze ja robie wszystko zeby sie naprawic i place za to niezle pieniadze a on nagle zmeczony! u mnie zadzialalo bo cos do niego dotarlo ale nie polecam ogolnie metody ;-)

reklama
mychunia - kciuki mocno zaciśnięte!! To też nasz 3 cykl starań z kontrolowanym celowaniem.

Wiecie co, samo to celowanie jest stresujące i cały ten rytuał z mierzeniem temperatury, poprawianiem śluzu i testami owu na czele jest okropnie stresujący, ale najgorsza w tym jest postawa mojego P. w trakcie dni płodnych. Aż mi się odechciewa. A później codziennie będzie pytać jakie mam objawy i znowu zrobi zawiedzioną minę jak dostanę @. Wyszłam do innego pokoju i się popłakałam. Mieliśmy 2 dni temu poważną rozmowę. Mówił, że bardzo chce i chce właśnie teraz, nie chce tego odkładać. Nie chce mi się z nim cackać, no nie chce, ale jak rozkręcę teraz aferę, to będzie się dąsać parę dni :wściekła/y:

tak to jest z facetami, jak trzeba to oni nie chcą ;/ a później się dziwią...

Do góry