reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Hej dziewczynki
Wczoraj mialam paskudny dzień w pracy- przez 9 godz zjadłem jedną kanapkę i wysyłam puszkę coli,normalnie wysiadam.....
Jako ze to forum otwarte to powiem wam dopiero za 3 tyg, chyba że na priv
Oczywiście nie nadrobilam, zajrzalam tylko na ostatnie stronki.

Malusiolka zdroweczka dla ciebie!!!!!!

Tekla- takie objawy zwiastuja pomyślna ciaże więc głową do góry.

Agamemnon-ją w ciąży wypilam redsa i szampana na własnym ślubie, nie stresuj się

Poza tym bolą mnie piersi, czyli objaw zarówno na@ jak i ciążę.............dziś u mnie 25 dzień cyklu

Wiem iwo :-) jeszcze 2 dni temu narzekałam na brak objawów i pisałam że wolałabym kibelek przytulać, :cool2:

Został mi ostatni test z allegro... a co tam siknęłam sobie. :rofl2: To taki piękny widok jak pojawia się druga kreseczka. A ta to wyskoczyła zanim próbka sika doszła do kontrolnej i jest nawet grubsza niż kontrolna. :tak:A teraz z nudów, wrzuciłam sobie wszystkie testy w jedno zdjęcie i fajnie widać jak kreska ciemnieje z każdym kolejnym :-D

malusiolka biedulko kuruj się jakoś i szybko do zdrowia wracaj :-( tak jak asku napisała, te wszystkie gripexy itp, to fakt - stawiają na nogi szybko, ale to świństwo niemiłosierne i działają tak, że oszukują organizm i w rezultacie jest się bardziej wymęczonym i podatnym na choroby :confused2: ja wiem, że to trudno chorować przy dziewczynkach, ale może jakaś herbatka z lipy, maliny? &&&& za powrót do zdrowia i ślę małego: ~ :*

iwo
no to &&&, żeby jednak te cycochy to były na fasolkę :-p co Ty taka tajemnicza jesteś??????

mamaTomeczka nie poddawaj się :-p ja, mimo, że biegam i ćwiczę to ostatnio przy jakimś zestawie cardio prawie zeszłam... poleca na początek 30days shred z Jilliann Michaels, po 10 dni robi się 1 level, są 3 levele, potrzebne są tylko 2 ciężarki takie 0,5-2kg, mogą być butelki z wodą ;-) ona ćwiczy z 2 dziewczynami i jedna pokazuje uproszczoną wersję ćwiczeń, także jak czegoś nie można zrobić to jest alternatywa. Ja od tego zaczynałam i naprawdę wytrzymałość moją poprawiło :tak: &&&& za silną wolę :tak:

I ślę fluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Kinia już się robi! Testy nie były robione co dziennie, ale widac na jakim etapie jak kreska wyglądala: przed @, 2 dni po terminie @ i dziś czyli tydzień po terminie :-)

testy.jpg

Tak więc dziewczyny z bledziochami - GŁOWA DO GÓRY - nawet 2 dni po terminie @ kreska nie była taka sama jak kontrolna.... zobaczcie po jakim czasie bledzioch stał się naprawdę grubą ciemna krechą :-)

Załączniki

• testy.jpg
    testy.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 97
witam z rana :-) 10h spania :szok: normalnie jak to mówi moja teściowa oczy mi wygniją :-D

Malusiolka zdrówka życzę :tak:dasz radę :-) pij herbatkę z cytryną, mleko z miodem, jedz dużo czosnku i zrób sobie syrop z cebuli albo piwo z miodem i jajkiem pomaga :-)

mamaTomeczka wcale nie wyglądasz jak wieloryb :tak: ja się dopiero zbieram do ćwiczeń, a Ty jesteś krok milowy przede mną bo już ćwiczysz ;-) zastanawiam się tylko czy moje kolano taki trening wytrzyma, ale to się okaże w praniu :-) jak zdrowie synka?

dziś się zważyłam i dalej waga pokazuje za dużo, bo 70,7 kg ;/ ale odstawiłam cukierki, batoniki, fast foody, nie cukruję herbaty więc liczę na spadek wagi :tak: jedyna przyjemność jaka mi została to pieczenia, ale nie będę piekła tyle co zawsze (zdarzało się 3 razy w tygodniu jak robiłam muffinki) ale góra raz na tydzień ;-) może się uda wrócić do swojej staej kiedyś wagi 66,5 kg :rofl2:

palec już nie krwawi więc łazienkę posprzątam kiedyś... mam w planach na ten weekend okna, szycie, prasowanie, umycie łazienki i podłóg... hmmm tylko kiedy ja to zrobię :baffled: zaraz jedziemy do Bielska na zakupy, potem do jednych i drugich dziadków w odwiedziny... najwyżej okna umyje w przyszłym tygodniu ;-)

Asku czas szybciutko leci... obyś już przestałą mieć męczących dolegliwości i żeby wszystko było ok do samego końca ciąży ;*

Kinia trzymam kciuki za wizytę u psychologa żeby się wszystko wyjaśniło :tak: uwielbiam Bon Jovi'ego :-)

tekla zazdroszczę piękny widok mmmm ślij nam dużo fluidków ;-)

życzę owocnego i udanego dnia :-)

reklama
kinia ja też Bon Jovi nie wzgardzę :tak: a jeszcze on za młodu to takim ciachem w moim typie był ;-) ja uwielbiam facetów z długą czuprynką :szok: no i uwielbiam "stare" piosenki ;-)

Do góry