reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

hej hej!
Przyszłam na szybko się przywitać, napisać, że pamiętam i trzymam &&&&&&&&&&&&& :tak:

Malusiolka o ile mnie pamięc nie zawodzi, jutro masz egzamin - zatem trzymam kciuki, na bank dasz rade! Nie stresuj się tylko, włącz na luzik i będzie ok :) Napisz mi proszę na pw jak Ci poszło bo ja teraz nie mam jak z Wami tutaj byc :-(

Trzymajcie się ciepło!

reklama
missiiss z mężem. Pewnie bez niego nie dała bym rady. Chociaż kontakt ze mną był żaden, to mimo to czułam się lepiej widząc, że jest przy mnie. Biedaczek spał na kanapie, bo na porodówce byłam od 16:00 do 14:30 następnego dnia.

kontra to ja już nie wiem. A może być ciąża i @ ? Znacie takie przypadki ?

Malusiolka poczekam co bedzie jutro bo moze sie jeszcze rozkrecic to drugi dzien jest wiec wszysto sie moze jeszcze zdarzyc... A co do twojego pytania to niestety nie moge ci pomoc bo nie wiem :( robilas jakies testy owulacyjne ? 45 dni to dlugo... Moze idz do gina, on na pewno Ci pomoze :)

Malusiolek
ze mnie sie lalo sluzem plodnym jak zachodzilam w pierwsza ciaze, pamietam bo w pracy za moim latalam i dupke mu zawracalam ze mokro mi :laugh2: Wiec jezeli masz duuzo to dzisiaj nie proznuj :-) A tempke mierzysz? Ona bardzo pomaga :)

Gochson
ja z mezetez bym nie dala rady. Ja na porodowce od piatku poludnia do rana w sb pozniej na przedporodowej caly weekend ze skorczami na ktg 90-100 ale nie bolaly bardzo i w pn profesorek na rodzenie mnie wzial i oksy zapodal.

Co do przypadkow ciazy i plamien to jest mnustwo na necie. Ja plamilam w ciazy 3 tygodnie ale nie w dniu miesiaczki. Ja bym poczekala i powtorzyla test na weekend. Rozne rzeczy sa a wys. Temp moze oznaczac ze sie udalo. Ale ja nie zapeszam :)

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

Ale od rana produkujecie :-D u mnie tempka idzie w góre i Ovufriend wyznaczył owulkę a więc miałam racje :tak: teraz tylko czekać na efekty :-D ale powiem Wam,że jestem podjarana i nie umiem doczekać się testu.. tylko kiedy go robić.

Malusiolka &&&&&&& za egzamin i oczywiście za dni płodne :-) jak masz dużo płodnego śluzu to owulka może jeszcze być :tak: czemu masz 45dc? Przecież miałas krwawienie..

Kontra &&&&& żeby to była fasolka!

Mika
Ty to masz piękną tempkę, oby nam się udało..

kontra, miissiiss, nie robię testów owulacyjnych i nie merze temperatury. Nie mam na to czasu i nie chce się za bardzo denerwować. Idę na całość.

natkusia, poprzedni cykl wyszedł mi 45 dniowy co myślałam, że jestem w ciąży, bo II były i betka wyszła. Teraz nie wiem jaki cykl będę miała. Dlatego też pytam o tą owulację. &&&& za testowanie i II kreseczki :*

agamemnon, dziękuję za pamięć :* Na pewno napiszę na PW :)

ewka358 – to bardzo dobry lek nowej generacji, nie uzależnia, wspomaga powtórny wychwyt serotoniny, więc dobrze mu lekarz doradził. Z tym że ten lak należy brać co najmniej rok, a z tego co wiem, to wskazane byłyby 3 lata. Ale spoko, w starankach nie zaszkodzi, a spokojny mąż na pewno pomoże. Tyle, że na początku może mieć problem z dojściem, ale po jakiś 3 miesiącach wszystko będzie normalnie, jak nie lepiej. :-)

Grzaneczko, o 10:00. Kobieta chciała zapisac mnie na dzisiaj na godzinę 8:00, ale odmówiłam. Powiedziałam, że mam małe dzieci i zanim nakarmię, ubiorę, sama się przygotuję to nie zdążę. Dziewczynki przeważnie 7/8 wstają, a ja potrzebuje trochę czasu na przygotowanie. Dlatego też wybrałam czwartek na 10:00 i wstanę sobie o 6-tej aby być wcześniej przygotowanym. Mój M już mi powiedział, że napali mi rano w piecu żebym mogła głowę umyć (bo mi się nie chce wieczorami myć). Powiedział również żebym dzisiaj się pouczyła, a rano dała sobie odpocząć, bo ile można się uczyć :) Mam Kochanego męża <3

reklama
Do góry