reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Dziś przekopałam półki z książkami, mam sporo, które przeczytałam i raczej do nich nie wrócę. Muszę znaleźć jakąś bibliotekę, która by je przyjęła.

Ja też o tym myślałam, zastanawiałam się nad allegro bądź inną taką stronką :)

Citi i powiem ci że nigdy nie spotkałam się by tu się tyle pracowało, ty w Łodzi mieszkasz?

W Zgierzu także pod Łodzią. W Citi? Słyszałam też różne opinie. Wiesz to jest tak można pracować po 8h, ale jak masz na utrzymaniu rodzinę to nie da się inaczej, a niestety mój mąż nie zarabia tyle, żebym mogła ja zarabiać mało.
Witam nieśmiało... Można dołączyć? :blink:

Witam serdecznie :)

Dzisiaj mam świetny dzień, mogę siedzieć tylko i wyłącznie odpisując maile klientów, więc jest rewelka - bez stresu, bez obrażania i złości klientów :) Dlatego mogę z Wami posiedzieć również.

Przepraszam, dziewczynki, za spamowanie zdjęciami, ale na tym zdjęciu w końcu coś widać bez wpatrywania się. Test zrobiłam po pracy, przed chwilą.
DSC_3580.jpg
Chyba coraz bardziej do mnie to dociera, ale sporo we mnie strachu czy donoszę. U mnie w pracy taka stresująca atmosfera.

Załączniki

• DSC_3580.jpg
    DSC_3580.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 95
Macadamia - witaj :happy2:

Kinia1 - podziwiam Cię, że dajesz psychicznie i fizycznie radę. Długo już tak pracujesz? Nie myślałaś kiedyś, by poszukać czegoś mniej obciążającego czasowo?

Ufff, jak ja nie lubię takich weekendów.
Mąż cały weekend popołudniówka, ja poodwiedzałam znajomych, posiedziałam u rodziców, ale wolałabym pospacerować z Małżem zwłaszcza, że ostatnie przedmaratońskie tygodnie nie były fajne.

piszecie o książkach - ja uwielbiam czytać. Pochłaniam średnio 3 książki tygodniowo, uwielbiam horrory, sensację, i powieści fantastyczno-bajkowe i książki których fabuła toczy się w przeszłości od średniowiecza do XIX wieku. Niedawno jednym tchem pochłonęłam "Walkę o tron" i "Annę Kareninę".
Chciałabym móc spędzić wakacje w XVII/XVIII wieku, chodzić na bale i bawić się w dworskość, ehhh
Na Greyu się zawiodłam. Na początku książka niesamowicie wciąga, ale później - staje się przewidująca. Drugą część trzymałam na szafce nocnej chyba z miesiąc, ale niestety akcja rozwinęła się nie w tym kierunku w jakim oczekiwałam (czytałam streszczenie) Choć typ jakim jest p. Grey - bardzo ciekawy...myślę, że każda spotkała w swoim życiu Greya - ja ;-) tak. Na moje Ana jest zbyt miękka - ja taka nie jestem i dlatego nie przeczytałam pozostałych częsci.

Macadamia - witamy. Życzę szybkiego ujrzenia II na teście. Powodzonka

Cyntia - chwal się chwal, zanudzaj nas testami. Od tego jesteśmy - aby cieszyć się razem z Tobą.

iwo - dzięki za zrozumienie, czuję się jak potwór kiedy o tym myślę, ale nie wyobrażam sobie w obecnej sytuacji brać na ręce noworodka. Mam nadzieję, że nie będą mnie prosić na matkę Chrzestną :no::no: W ogóle staram się nie pamiętać
ciąży szwagierki

Jest niewiele spraw w życiu, które nie zależą od nas. Ja jestem człowiekiem, który dopina WSZYSTKIEGO co chce i z ciążą - ZONK. Matka natura bywa złośliwa, krnąbrna i nieprzewidywalna....:-(
Uciekam bo zaczynam się wkurzać kiedy o tym myślę.

Dobranoc Kochane :*

reklama
Cyntia -potwierdzam kreseczka blada ale pewnie też wczesną ciąża jest, super!!! No to teraz nie wolno sie stresowac, w pracy wrzucaj na luz

Macademia-witamy i zapraszamy- ją też swiezynka

Kinia -no niestety wiem jak to jest pracować na planie, zawsze jakiś niepokój był czy i w tym miesiącu sie uda, dobrze że dziś będziesz miała spokój w pracy

Do góry