reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Dziś przekopałam półki z książkami, mam sporo, które przeczytałam i raczej do nich nie wrócę. Muszę znaleźć jakąś bibliotekę, która by je przyjęła.
Ja też o tym myślałam, zastanawiałam się nad allegro bądź inną taką stronką
Citi i powiem ci że nigdy nie spotkałam się by tu się tyle pracowało, ty w Łodzi mieszkasz?
W Zgierzu także pod Łodzią. W Citi? Słyszałam też różne opinie. Wiesz to jest tak można pracować po 8h, ale jak masz na utrzymaniu rodzinę to nie da się inaczej, a niestety mój mąż nie zarabia tyle, żebym mogła ja zarabiać mało.
Witam nieśmiało... Można dołączyć?![]()
Witam serdecznie
Dzisiaj mam świetny dzień, mogę siedzieć tylko i wyłącznie odpisując maile klientów, więc jest rewelka - bez stresu, bez obrażania i złości klientów
Cyntia85
Fanka BB :)
Załączniki
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Cyntia85 ło matko, wpadam tu po kilku dniach a tu jakie cudne wieści. To czerwiec należy do Was. Mało upalnego czerwca życzę, byś lekko schodziła ostatni miesiąc :*
Leemonca
Aktywna w BB
Ufff, jak ja nie lubię takich weekendów.
Mąż cały weekend popołudniówka, ja poodwiedzałam znajomych, posiedziałam u rodziców, ale wolałabym pospacerować z Małżem zwłaszcza, że ostatnie przedmaratońskie tygodnie nie były fajne.
piszecie o książkach - ja uwielbiam czytać. Pochłaniam średnio 3 książki tygodniowo, uwielbiam horrory, sensację, i powieści fantastyczno-bajkowe i książki których fabuła toczy się w przeszłości od średniowiecza do XIX wieku. Niedawno jednym tchem pochłonęłam "Walkę o tron" i "Annę Kareninę".
Chciałabym móc spędzić wakacje w XVII/XVIII wieku, chodzić na bale i bawić się w dworskość, ehhh
Na Greyu się zawiodłam. Na początku książka niesamowicie wciąga, ale później - staje się przewidująca. Drugą część trzymałam na szafce nocnej chyba z miesiąc, ale niestety akcja rozwinęła się nie w tym kierunku w jakim oczekiwałam (czytałam streszczenie) Choć typ jakim jest p. Grey - bardzo ciekawy...myślę, że każda spotkała w swoim życiu Greya - ja ;-) tak. Na moje Ana jest zbyt miękka - ja taka nie jestem i dlatego nie przeczytałam pozostałych częsci.
Macadamia - witamy. Życzę szybkiego ujrzenia II na teście. Powodzonka
Cyntia - chwal się chwal, zanudzaj nas testami. Od tego jesteśmy - aby cieszyć się razem z Tobą.
iwo - dzięki za zrozumienie, czuję się jak potwór kiedy o tym myślę, ale nie wyobrażam sobie w obecnej sytuacji brać na ręce noworodka. Mam nadzieję, że nie będą mnie prosić na matkę Chrzestną![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
W ogóle staram się nie pamiętać
ciąży szwagierki
Jest niewiele spraw w życiu, które nie zależą od nas. Ja jestem człowiekiem, który dopina WSZYSTKIEGO co chce i z ciążą - ZONK. Matka natura bywa złośliwa, krnąbrna i nieprzewidywalna....:-(
Uciekam bo zaczynam się wkurzać kiedy o tym myślę.
Dobranoc Kochane :*
Mąż cały weekend popołudniówka, ja poodwiedzałam znajomych, posiedziałam u rodziców, ale wolałabym pospacerować z Małżem zwłaszcza, że ostatnie przedmaratońskie tygodnie nie były fajne.
piszecie o książkach - ja uwielbiam czytać. Pochłaniam średnio 3 książki tygodniowo, uwielbiam horrory, sensację, i powieści fantastyczno-bajkowe i książki których fabuła toczy się w przeszłości od średniowiecza do XIX wieku. Niedawno jednym tchem pochłonęłam "Walkę o tron" i "Annę Kareninę".
Chciałabym móc spędzić wakacje w XVII/XVIII wieku, chodzić na bale i bawić się w dworskość, ehhh
Na Greyu się zawiodłam. Na początku książka niesamowicie wciąga, ale później - staje się przewidująca. Drugą część trzymałam na szafce nocnej chyba z miesiąc, ale niestety akcja rozwinęła się nie w tym kierunku w jakim oczekiwałam (czytałam streszczenie) Choć typ jakim jest p. Grey - bardzo ciekawy...myślę, że każda spotkała w swoim życiu Greya - ja ;-) tak. Na moje Ana jest zbyt miękka - ja taka nie jestem i dlatego nie przeczytałam pozostałych częsci.
Macadamia - witamy. Życzę szybkiego ujrzenia II na teście. Powodzonka
Cyntia - chwal się chwal, zanudzaj nas testami. Od tego jesteśmy - aby cieszyć się razem z Tobą.
iwo - dzięki za zrozumienie, czuję się jak potwór kiedy o tym myślę, ale nie wyobrażam sobie w obecnej sytuacji brać na ręce noworodka. Mam nadzieję, że nie będą mnie prosić na matkę Chrzestną
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
ciąży szwagierki
Jest niewiele spraw w życiu, które nie zależą od nas. Ja jestem człowiekiem, który dopina WSZYSTKIEGO co chce i z ciążą - ZONK. Matka natura bywa złośliwa, krnąbrna i nieprzewidywalna....:-(
Uciekam bo zaczynam się wkurzać kiedy o tym myślę.
Dobranoc Kochane :*
reklama
iwo:)
Fanka BB :)
Cyntia -potwierdzam kreseczka blada ale pewnie też wczesną ciąża jest, super!!! No to teraz nie wolno sie stresowac, w pracy wrzucaj na luz
Macademia-witamy i zapraszamy- ją też swiezynka
Kinia -no niestety wiem jak to jest pracować na planie, zawsze jakiś niepokój był czy i w tym miesiącu sie uda, dobrze że dziś będziesz miała spokój w pracy
Macademia-witamy i zapraszamy- ją też swiezynka
Kinia -no niestety wiem jak to jest pracować na planie, zawsze jakiś niepokój był czy i w tym miesiącu sie uda, dobrze że dziś będziesz miała spokój w pracy