reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

benfica, wszystkiego najlepszego Kochana w 5 rocznice ślubu :* Ja za niecałe 3 miesiące będę obchodzić 4-tą :)

natkusia, to czekaj na mnie w lipcówkach :D

agamemnon, miłego wieczorku życzę Tobie z mężem :)

reklama
Malusiolka spoko spoko, zaciągnę Cię tam choćby siłą ;-):-D

Mychunia to teraz bierz się za męża żeby spalić kalorię ;-) ja sobie właśnie robię frytki z zapiekanym serem pleśniowym :-D swoją drogą będzie mi mega brakować w ciąży tych serów..

natkusia, jaki ser? :D Ja lubię lazur <mniam>

Mój mąż wraca do domku. Trzeba coś zjeść, wspólna kąpiel i może małe co nie co będzie :-D

benfica, a jak u Ciebie? @ przyszła, czy jest szansa na II kreseczki? Trzymam &&&&& za II kreseczki :*

Grzaneczko, a jak u Ciebie?

Wiecie co dziewczyny? Aż mi głupio, bo nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam, ale jak teraz coraz więcej z Was pokazuje, że ma II kreseczki, aż zazdrosna się robię :( :zawstydzona/y:

Malusiolka ja też zazdroszczę, ale mam nadzieję, że niedługo i my zobaczymy dwie kreski.
Mam pizzę! Tak mi się chciało, że zamówiłam.

malusiolka wczoraj test był negatywny, a to był 30dc... testy ovu wychodziły negatywne i tego się trzymam - ovu nie było. Ja do tej pory (poza ostatnim cyklem) okresy miałam bardzo regularne, więc ten cykl pewnie znów miał trwać i trwać... ale jako, że został mi duphaston z zeszłego miesiąca, to wczoraj zaczęłam brać na wywołanie :dry: wiem, wiem, tak na własną rękę to się nie powinno, ale gorzej już być nie może :dry: ogólnie ostatnio średnio się czułam, stawiam na hormony... jak @ przyjdzie, to zrobię badania... oczywiście na własną rękę ;-)

Malusiolka - to masz jeszcze sporo na czasu na douczenie się z teorii :happy2: Trzymam kciuki!! A na pociechy mam pomysł: przed snem włącz im Chodakowską albo jakiś fitness, albo nawet skoczną muzykę. Może się wymęczą?

lamorela - no dziwny ten Twój cykl, ale nie stresuj się. Na pewno będziesz mamą, zobaczysz!

mikaaa - ja bym też obstawiała u Ciebie owu w 19 dc, ale mimo wszystko trzeba brać pod uwagę, że ten termin jest orientacyjny. Owulacja może być 3 dni przed skokiem, a i nawet po skoku :happy2: Co do gazów to też mam, ale ja to tak normalnie ;) hehe, dużo cebuli jemy ;)

benfica - dupek nie zaszkodzi, jeśli byłaby ciąża.

Grzanka - gratulacje skończenia pisania pracy magisterskiej. Koniecznie daj cynka jak tam obrona :happy2:

kobietka - @ polazła i niech następna pojawi się najwcześniej za 9 miesięcy! Kciuki na nowy cykl! Co do Pink Testów mam podobne zdanie (pokazał bladziocha mi, narzeczonemu i wodzie). Nie lubię tez PreTestów.

Centka - z tego, co piszesz to ci Twoi znajomi żyją na wysokim standardzie. Tak sobie przez chwilę pomyślałam, że nie chciałabym trzypiętrowego domu, bo za dużo sprzątania, ale w sumie jakby mnie było stać na taką chatę, to by było stać i na panią sprzątającą :-p Też się boję cudzych domów i mieszkań w nocy (ba! czasem i swojego jak P. za długo na jakimś wyjeździe, hihi :-p). Dobrze, że mężu był z Tobą :happy2: Kciuki na nowy cykl!! Foteczki możesz mi wysłać na adres trueberry.pr@gmail.com Chętnie pooglądam (Podaję tak publicznie, bo to taki roboczy - chwilowy e-mail ;-))

Conti - przegapiłam, że dostałaś @ :-( Życzę Ci by ten był owocny! :*

Mam pewną wadę. Nie umiem robić niespodzianek. Chciałam odczekać do poniedziałku i jeśli @ by nie było, a kreska by ciemniała, zrobić betę, a we wtorek zabrać P. na spacer nad pewien staw. Tam przyczepić na jakiejś gałęzi zrobioną przeze mnie kartkę z napisem "Pozdrowienia z brzuszka od maluszka".
Ale od słowa do słowa spytał czy zrobiłam dziś test, no to ja zaczęłam się szczerzyć, no to zaczął drążyć temat i wydrążył. Pokazałam mu test jak teraz wygląda. Ale jestem też dobra. Dałam w ręce facetowi test i myślałam, że będzie wiedzieć o co chodzi :-D Oczywiście musiałam łopatologicznie tłumaczyć na czele z tym, czemu kreska jest słaba ;-)

Jutro rano dam znać co powiedział kolejny test. Dobranoc, babeczki!

Ostatnia edycja:
Piaska dokladnie to mi maz powiedzial jak zaczelam temat, ze napewno teraz sie wlasnie uda, hehe :-p

dzisiaj dzien byl bardzo zajety wiec jeszcze nie mielismy okazji pogadac i podjac decyzji. juz jestem pewna ze sobie odpuszczamy, tylko tak sie zastanawiam czy odpuscic ze przytulanki bez presji czyli nie za czesto, czy az tak bardzo zeby sie zabezpieczac. tak sobie dumam narazie, dobrze ze owu jeszcze nie ma :-p
Cyntia co ja czytam! ekstra! bladzioch jest czyli zaraz bedzie gruba krecha :tak::tak: z tego co dziewczyny mowily to testy z allegro sa wiarygodne wiec po cichu gratuluje!
biedroneczka napewno z wami zostane nawet jak bedzie przerwa bo juz sie od was uzaleznilam ;-)

Phoebe z Twojego wykresu wywionskowalam tylko tyle ze nie ma co sie martwic kiedy owu byla bo serduszek bylo bardzo duzo!

mamaTomeczka ja widze cien! tez po cichu gratuluje, wrzuc jutro rano zdjecie to napewno bedziemy gratulowac oficjalnie! a to ze na tescie z wieczornego siku o kiepskiej czulosci nie bylo II to nic nie znaczy!

Bardzo boli mnie brzuch na @ :( chyba jutro rano mnie przywita :(

Strasznie sie obiadłam : obiad, platki kukurydziane z miodem, popcorn, tabliczka czekolady :( bleee

Leze i spac nie moge... Czekam na wasze poranne testy. Cyntia, mamatomeczka!!!! Wstawac! Nie trzymac nas w niepewnosci :-) kciuki zacisniete &&&&&&&

reklama
Dzień dobry. Chciałam tylko powiadomić, że czerwcową mamą nie będę i testu nie muszę robić.
W nocy przyszła @.:sad:

Jestem trochę smutna i zaczynam się zastanawiać - dlaczego nam nie wychodzi. Pewnie mój czarny nastrój też ma związek z ZNP... jutro pewnie się pozbieram....
Zastanawiam się czy nie kupić domowego testu na płodność dla Małża. :-(
Boję się że jesteśmy klasycznym przykładem pary, której nic nie dolega a nie możemy zajść przez stres. Z każdym kolejnym cyklem biędzie gorzej stresująco i koło się zamyka

Do góry