reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

witam nową staraczkę :-)

cieszę się, że do na wróciłyście dziewczyny :-D

rano się któraś pytała o której muszę wstać żeby na spokojnie się do pracy zebrać. Odp brzmi 5:30. A pracuję na 7 :-) Ale zanim sie zbiorę zrobię sobie i mężowi śniadanko i jedzonko do pracy to już 5:45-5:50. Potem 15 min na jedzenie i reszta na ubranie się, uczesanie, posprzątanie po śniadaniu itp :-D

reklama
hej dziewczyny
trochę Was podczytuje i niesmiało chciałabym się dołączyć
na razie dużej presji nie czuje bo mam juz 8 letnią córcię
ale decyzja podjeta i zobaczymy co przyniesie los :-)

Piaska - ludzie się boją psychologa, a co dopiero psychiatry ;) Ja uważam, że każdy powinien skorzystać z paru wizyt u psychologa :tak: Po pierwsze to nic wstydliwego, po drugie każdy ma jakieś problemy (a sporo osób jakieś tam zaburzenia :-p) po trzecie świadome podchodzenie do swojej psychiki jest cenną umiejętnością, którą można nabyć :tak:

iwo - kiedy masz termin @? Witaj u nas i się rozgość :-D

Cyntia - @ przylazła wczoraj, test robłam przedwczoraj i chyba po naszej reakcji zobaczyliśmy że jednak po cichu liczymy na tą dzidzię
ps. ja stara forumowa wyjadaczka, na BB tez kiedyś byłam nawet moja młoda jest na liście majówek 2005 tyle że nie mam jak hasła odzyskac

Witam nowe dziewczyny :tak: mam nadzieje, że Wam miło z nami będzie :happy2:

Tak jak myślałam - jedna kreska :dry: wezmę dziś duphaston, bo znów w nieskończoność będę czekała na @ :no: no i wizyta u gin, żeby jednak coś poradził na moje cykle bez owu :no: masakra :zawstydzona/y:

Aha, no i przenoszę się do poczekalni :no: jak przyjdzie @ to rozpoczniemy 4 cykl starań :baffled:

Starających się: 54
Zaciążonych potwierdz.: 29,
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II
mycha05
II
Abezela
II
Asica
II
biedroneczka
II
Czekamy na potwierdz.:
hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Joaro - termin @ 1.10

Październik 2013
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
/ 4 cs
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10

Ludzik - termin @ 12.10 / 12 cs
ewka358 - termin @ 13.10
/7 cs
emalia82 termin @ 13.10
/ 17 cs
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10 / 1 cs
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
Arcala - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
Mar-chew - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10

Piaska - termin @ 21.10
/ 26 cs
susel - termin @ 23.10
agamemnon - termin @ 24.10
/ 2 cs
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka –
2 cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
/ 1 cs
kalisia - termin @ 30.10
Conti - termin @ 31.10
/ 23 cs
Listopad
emkacafe - termin @ 1.11
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica

reklama
Biedroneczko gratulacje!!!!

zosiasamosia wychodzi przewidywany termin 5.06 a spodziewany 27.05 :)

cyntia to był w tym cyklu mój pierwszy test :) Mój mąż oczywiście mówił, że przy moich długich cyklach to nic dziwnego, że 40dni i @ brak :) ale mnie strasznie plecy bolały i bolą a @ nie przyszła więc w 42dc zrobiłam i patrze jedna krecha, odwróciłam głowe bo coś szukałam w łazience a tu patrze po 2 minutach druga wychodzi! :szok: miała chyba puls 300! a ręce mi się strasznie trzęsły. Mój mąż zobaczył i mówi : "że to niby JUŻ?" a ja zaczęłam się brechać. Jeszcze nikomu nie mówiliśmy, napisałam maila do mojego gina opisałam co i jak i powiedział, że ten 8.10 jest ok, a wiecie ja na tarczycowych tabletkacch jestem więc muzę się kontrolować bardziej. Dopóki mi gin nie powie, ze jestem w ciąży to chyba nie uwierzę, bo nie czuje tego. Tylko plecy w dole bolą i podbrzusze jak na @ i dziś zauważyłam dużo kremowego śluzu.

Trzymam za Was &&&&&& i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a dziś w pracy podpisałam umowę na czas nieokreślony :-)

Do góry