reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

wikki wole sie nie ludzic ze cos tam widzialam. rano jak zobaczylam tempke to bylo mi przykro, ale teraz stwierdzilam ze trudno te kolejne 2 cykle sobie odpuszcze a jak przyjade do PL na swieta to sie przebadam z gory na dol i napewno sie uda :-)

wikki u Ciebie cykl moze byc przy karmieniu zupelnie przeciew rozlegulowany, wiec owu moze byc jeszcze przed Toba.
benfica a jak tempka? czy nie meirzysz? bo jak blednie to ja bym chyba obstawiala ze owu juz byla. a sa jakies czynniki ktore moglyby wplynac na Twoje rozregulowanie?

Grzanka jak tam??

reklama
benfica a jak tempka? czy nie meirzysz? bo jak blednie to ja bym chyba obstawiala ze owu juz byla. a sa jakies czynniki ktore moglyby wplynac na Twoje rozregulowanie?

Nie mierzę, bo mój termometr okazał się bublem :confused2: owu chyba nie było, bo testy robię od 8dc... wtedy drugiej kreski nie było... w 9dc nie zrobiłam, bo byłam w delegacji, w 10dc pojawiła się druga kreska, bledsza niż kontrolna ale od razu zauważalna, 11-12dc kreski były, ale w zasadzie to trzeba było się dobrze przyjrzeć, żeby zobaczyć :confused2: a dziś test jeszcze przede mną... generalnie nic się u mnie nie zmieniło, co by mogło cykl rozregulować :confused2: no chyba, że coś mam o czym nie wiem... :confused2:

benfica to mozliwe ze pozytyw by wyszedl 10dc pozniej w ciagu dnia. moze masz tylko chwilowy skok hormonu. a w poprzednich cyklach Ci te same testy ladnie wychodzily?

hania$ - trzymam kciuki, ogólnie jeśli się para trochę już stara bezowocnie to warto to badanie wykonać. Tylko polecam na NFZ np. w Łodzi w Matce Polce. Nie ma co za nie płacić. A czy mąż miał badanie swim up? I jak tam u niego żołnierzyki w ruchu a? B może mu zwykły Proxeed wystarczy, aby je trochę uruchomić i wzmocnić.

karola1986-21 – dawno Cię kobitko nie widziałam. :-) Jak tam ogólnie u Ciebie?

Susel pamiętaj póki @ nie ma jest nadzieja :) &&&&&

Benfica ach te testy dlaczego nie pokazują nam tego co chcemy :/ oby owu przyszła tez do Ciebie

benfica to mozliwe ze pozytyw by wyszedl 10dc pozniej w ciagu dnia. moze masz tylko chwilowy skok hormonu. a w poprzednich cyklach Ci te same testy ladnie wychodzily?

Dopiero zaczęłam je robić... bo mimo starań, to jakoś w głębi duszy nie wierzyłam, że mogą być aż takie kłopoty :confused2: w sumie, to lekarz, u którego byłam po leki na wywołanie w zeszłym cyklu mnie namówił na testy owu... ale wiesz co - jakby było, jak napisałaś z tym 10dc, to by było super ;-):tak: jeśli nadal będą takie cyrki, to kupię inny termometr :confused2:

SUSEL - tak z ciekawości: a to rozmazane nie schodzi po czasie? A w miejscu kreski nic a nic nie dostrzegacie? Trzymam kciuki, by @ nie przyszła! W końcu się uda, zobaczysz!

benfica no to &&&& zebym miala racje ;-) a testy z allegro czy apteczne?

Cyntia dzieki kochana! rozmazanie po 10min nie zeszlo a potem musialam isc do pracy. w sumie zapomnialam paska wyrzucic wiec sprawdze po pracy ale to raczej nie ma znaczenia. oczywiscie ze ja cos w polu testowym widzialam ale dopatruje sie jak moge wiec oczywiscie ze zobacze ;-) narazie czekam, zobaczymy. chyba skupie sie na tych badaniach w PL a do tego czasu sprobuje sobie odpuscic.

reklama
Do góry