reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

witam, witam :tak:
piękny poranek :tak: :tak: słoneczko, niebieskie niebo ;-) jam dopiero co wstała :sorry2:Miszczu śpi ;-) Mrówek wstał przed 8 chyba ;-)

zaczęły boleć mnie (.)(.), tak typowo na @ :-(śluz mam kremowy, ubogi :dry:
teraz jestem już jestem pewna, że dupa blada :-(

sytuacja z nocy :-D obudziłam się na sikanko koło 3 ;-) stwierdziłam, że pójdę se siknąć i później zgwałcę Miszcza ;-) wracam zadowolona, wskakuję na Miszcza, a obok niego śpi Mrówek :eek: przy dziecku nie będę gwałcić, więc poszłam spać ... a taką ochotę miałam :-D
Mrówek został przegoniony po godzinie, bo zgrzytał zębami i kopał ;-)

Aesthete :-D:-D:-D SUPERAŚNIE :-D:-D:-D gratulacje!!!

MamoTomeczka :szok: matko, ależ miała doświadczenia ...

reklama
Aesthete gratulacje !!!!!

A mój mąż 2 dni temu powiedział, że on nie chce zebym mierzyła temperaturę, bo on chce czerpać przyjemność z przytulanek a nie wiedzieć że w dzien owulacji musimy i koniec, więc obiecałam mu że nie będę mierzyła, że będziemy się kochać na spontana.
Ale że mamy 2 rózne zdanie on strasznie chce chłopca więc chce kochać się rzadko i bliżej owu a ja sę boję że przegapie owulacje przez mój cykl, który żyje własnym życiem. Doszliśmy do porozumienia, że w tym miesiącu staramy się o dziecko po mojemu ( mierzenie temper i częste przytulanki ) a za miesiąc ( według jego teorii ). Mam nadzieje, że to drugie juz nam nie będzie dane.

aesthete gratuluję :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

eh nie wiem jak z tym śluzem niby mokro a jednak jakoś mało go ....chyba, że to dlatego żę ciągle sprawdzam :-p
dzisiaj relaks....leciemy do Ikei i na małe zakupy ubraniowe :)

chcę 2 kreski.....kusi mnie test ale poczekam do jutra

Ale śluz zależy od osoby. Ja przez cały cykl mam śluz, bardzo często jest go bardzo dużo, choć już po owu i nie powinno go być. Także śluz u każdego jest inny.

aesthete to dawaj znac jak beta i reakcja rodzinki! :-)
wiikki dobrze to zalatwilas :-) wazne ze Twoje staranka sa pierwsze! a robisz cos jeszcze pod chlopca?

black_tea zgadzam sie z lamorela, zwlaszcza ze czytalam ze jak jest mokro to ciaza, a ostatnio ovufriend dodal mi punkciki ciazowo za to ze zaznaczylam, ze jest sucho! czyli nie ma co patrzec na sluz.

reklama
aesthete gratulacje!!!! Kurcze, tylko dwa razy się kochaliście i jest druga kreska... A który to cykl starań? (Już doczytałam, że trzeci miesiąc ;-)) Jeszcze raz gratulacje!

Dziewczyny, powiedźcie mi co z tą betą. Tzn. piszecie, żeby szla na betę, ale gdzie to się w ogóle robi? W przychodni, do gina trzeba się najpierw zapisać? Jak Wy to robicie, że z dnia na dzień macie te wyniki? Bo u mnie to zapisać się nawet do takiej małej osiedlowej przychodni do lekarza to ze dwa dni trzeba czekać, potem dopiero skierowanie, pobieranie krwi nie we wszystkie dni. Podpowiedzcie :)

Do góry