reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

hej kobietki:-) ja chyba sie przepisze na wrzesien jutro, od 3 dni mam plamienia i nie wiem co t:crazy: bole miesiaczkowe a za miast @ plamienia brazowe , wydaje mi sie ze jutro juz sie rozkreci wiec cykl stracony.

co do poruszonego tematu to ja tez bym wybrala medicovrr

reklama
madziulka291 - poczekaj, może wcale się nie rozkręci!! A jeśli jednak, to nowy cykl - nowa szansa!! W końcu się uda :happy:

Dziewczyny!! Mój Luby mi się oświadczył!! :-):-):-):-) Zgodziłam się, ale wpierw nie mogłam nic wydukać, tylko pokiwałam głową :-D
Tak jak pisałam spodziewałam się, że w najbliższym czasie to nastąpi, bo niefortunnie wzięłam od niego lapka na chwilę parę dni temu, a tam kątem oka zobaczyłam na jednej zakładce "zaręczyny co powiedzieć" :-p Ale nie dałam po sobie poznać.
ALE SIĘ CIESZĘ!

Apple ja też z Białegostoku!:-D W tej większej prywatnej klinice jest super! Do ginekologa tam chodziłam (teraz mogę polecić innego dwa razy tańszy, USG co prawda w szpitalu, ale za darmochę i większość badań też darmowych, a do tego pracuje w szpitalu, więc może być przy porodzie) i w razie ciąży chciałam tam rodzić, ale ze względu na to, że jestem po przeszczepie nie mogę+ u nich rodzisz tylko w terminie (jak jesteś nawet dzień przed odsyłają do publicznego) dodatkowo nie mają bardziej specjalistycznego sprzętu.

Cyntia gratuluję :-) ile jesteście razem?

Ostatnia edycja:
4 rok leci :) On teraz wypalił, że chce ślub w czerwcu, a u mnie się zapowiada, że teraz mam cykl bezowulacyjny i będę się starać, by zostać czerwcową mamusią. Nie wiem jak to teraz pogodzić :-p

Ale wiecie co.. no Castagnus zadziałał mega na moje bolące cycki. Nic a nic nie bolą. Na pewno jeszcze miesiąc pobiorę.

reklama
Do góry