reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

hej kobietki:-) ja chyba sie przepisze na wrzesien jutro, od 3 dni mam plamienia i nie wiem co t:crazy: bole miesiaczkowe a za miast @ plamienia brazowe , wydaje mi sie ze jutro juz sie rozkreci wiec cykl stracony.

co do poruszonego tematu to ja tez bym wybrala medicovrr

reklama
madziulka291 - poczekaj, może wcale się nie rozkręci!! A jeśli jednak, to nowy cykl - nowa szansa!! W końcu się uda :happy:

Dziewczyny!! Mój Luby mi się oświadczył!! :-):-):-):-) Zgodziłam się, ale wpierw nie mogłam nic wydukać, tylko pokiwałam głową :-D
Tak jak pisałam spodziewałam się, że w najbliższym czasie to nastąpi, bo niefortunnie wzięłam od niego lapka na chwilę parę dni temu, a tam kątem oka zobaczyłam na jednej zakładce "zaręczyny co powiedzieć" :-p Ale nie dałam po sobie poznać.
ALE SIĘ CIESZĘ!

Apple ja też z Białegostoku!:-D W tej większej prywatnej klinice jest super! Do ginekologa tam chodziłam (teraz mogę polecić innego dwa razy tańszy, USG co prawda w szpitalu, ale za darmochę i większość badań też darmowych, a do tego pracuje w szpitalu, więc może być przy porodzie) i w razie ciąży chciałam tam rodzić, ale ze względu na to, że jestem po przeszczepie nie mogę+ u nich rodzisz tylko w terminie (jak jesteś nawet dzień przed odsyłają do publicznego) dodatkowo nie mają bardziej specjalistycznego sprzętu.

Cyntia gratuluję :-) ile jesteście razem?

Ostatnia edycja:
4 rok leci :) On teraz wypalił, że chce ślub w czerwcu, a u mnie się zapowiada, że teraz mam cykl bezowulacyjny i będę się starać, by zostać czerwcową mamusią. Nie wiem jak to teraz pogodzić :-p

Ale wiecie co.. no Castagnus zadziałał mega na moje bolące cycki. Nic a nic nie bolą. Na pewno jeszcze miesiąc pobiorę.

reklama
Do góry