reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Haaa, widze że nie tylko ja tak wariuje :-p
Też zamówiłam testy, ale przyjdą najwcześniej we wtorek więc albo nie wytrzymam i kupie aptekowy, ale dam rade i dzielnie poczekam chociaż do tego wtorku :cool2:

U mnie objawy znowu iście ciążowe, śmiech na sali :-D To, że ostatnio tak dokładnie obserwuje swoje cykle, pozwala mi na wyłapanie objawów, których jeszcze nie było. Swędzą mnie sutki, śpię od 20 do rana, po pracy drzemka.. cały czas ziewam. Jakieś ciągotki w podbrzuszu, pobolewania... :cool: A najzabawniejsze jest to ŻE TO PEWNIE TYLKO MOJA GŁUPIA WYOBRAŹNIA!!! :happy2: :wściekła/y: i bądź tu babo mądra :sorry2:

Zaraz chwilka relaksiku, peelingi, maseczki i te sprawy :blink:
Korzystając z okazji polecam maseczkę kawiorową z AVONu. Nie jestem przekonana do ejwonowych kosmetyków, ale ona jest naprawdę świetna :happy2:

karotka - też mnie strasznie podirytowałam ten artykuł. Nawet nie doczytałam do końca.. :shocked2: Dla mnie już zostaną przytulanka, żołnierzyki, fasolki itd. :dry: I KIJ IM W OKO! :tak: generalnie nigdy nie przepadałam za kafeterią, a ta obsada autorska... :dry: jakieś pojebulce.

Taniec radości ku wszystkim zaciążonym:

I taniec szamański ku tym starającym się:

Ostatnia edycja:
reklama
cyntia ja piłam niepokalanek cały cykl i nawet gin mi mówił,że mogę nawet wtedy jak jest @ i nawet na początku ciąży...:confused:
mamaTomeczka haha masz nosa :-D Nie,aż tak hardkorowo u mnie nie jest,ale nie ukrywam,że nieraz urozmaicamy sobie życie erotyczne np.gadżetami czy "ostrzejszym" podejściem do tematu. Może nie tak,jak opisałam,bo to była troszkę ironia,ale... ja tam otwarta jestem na różne rzeczy.:-D Poza tym ,pisząc o tym tutaj,wydaje mi się,że nikogo nie obrażam,bo przecież to forum dotyczące,jakby nie było,stricte seksu,zapłodnienia,ciąży itp. ,więc też i czasem coś popiszemy o naszych "przytulankach" dokładniej ;)
Oczywiście,jeśli któraś z Was nie ma ochoty takich rzeczy czytać,to niech napisze,wstrzymam się z niewybrednymi żartami lub opisami ;)
arcala noo właśnie...ja nawet myślałam,żeby te swoje ciążowe zamówić w tajemnicy przed P.,żeby nie dostał białej gorączki.:-D Bo to nie o kasę chodzi,to kosztuje grosze,tylko o sam fakt zużycia, a on,ćwok,nie rozumie.:-D
straciatella no z tymi tańcami,to mnie teraz rozwaliłaś.ahahahahahhahaha ,aż dziecko dziwnie na mnie patrzy :-D

Straciatella - w którymś cyklu, gdy mój luby miał problemy z kręgosłupem i nie doszło do przytulanek nawet w te niepłodne dni śmiałam się pod koniec cyklu pod nosem do samej siebie, że te wszystkie objawy, które przechodziłam na bank odbierałabym jako ciążę. A że było ich naprawdę wtedy sporo, to serio cieszyłam się, że chociaż ominął mnie przedokresowy amok.
Nie potrafię spokojnie czekać do terminu @ - za tydzień już powoli będę wpadała w ten wir :-p

emalia82 witaj, pamiętam Ciebie z majówek, trzymam kciuki za Ciebie, byś została majówką 2014

Mi okres skończył się wczoraj, dziś 2 krotnie poprzytulaliśmy się i ja już najchętniej zrobiłabym testy haha i choć wiem że nawet dni płodnych nie miałam mąż jutro wyjezdza na 4 dni, podczas wyjazdu ładuje akumulatorki i od poniedziałku bierzemy się ostro do roboty :p

Straciatella haha dobre potancówki urządzasz :)

mamaTomeczka ja bym umarła na widok węża, ja się strasznie boję, okropnie a jakby mi taki wlazł do domu to zawał na miejscu, dzielna kobita z Ciebie :)

reklama
Do góry