reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

kobietka - miło słyszeć że ktos się tak chetnie zajmuje dziecmi. W dzisiejszych czasach wakacje u rodziny to rzadkość....

JAk tam staranka ? Wszystkie zamilkły - znaczy - dzieje się, oj dzieje ;)

reklama
Tysia- ja zawsze zabieram dzieciaki na wakacje czy ferie , w wakacje to i bratanice M ,a ma ich 3 i chrześniaka i jego braciszka też ,a rośnie im trzeci braciszek więc będzie wesoło w przyszłości jeszcze jak nam się nasze urodzi to będzie szał :)
a ja w tej sprawie byłam u pani dr i wiem już od kiedy dokładnie zaczynam odstawiać leki otóż od 1 kwietnia ,a w maju mam iść się pokazać jak będzie na mniejszej dawce leku teraz biorę 1,5 tabletki , od kwietnia mam brać jedną tylko , potem będzie połowa i potem już zero do lata zejdzie jak nic jak nie dalej z takimi lekami za szybko nie można się rozstać niestety no nic poczekamy jeszcze trochę ,ale w maju tak jak planowałam na pewno nie zaczniemy się starać pozostaje mi Wam kibicować przez ten cały czas :)

hej laski, chciałam wam tylko powiedzieć ze u mnie źle, prawdopodobnie rośnie samo łożysko, zrobiłam wczoraj hcg mam sie zgłosic we wtorek z wynikami i podejmiemy decyzje o zabiegu :( ale niech to juz sie skonczy bo ta sytuacja mnie okropnie męczy... więc na nowo będziemy sie starać, ale mam obawy i strach czy znow nie bedzie tak samo ;/

Carloska, nawet jak wyniki będą złe idź do innego lekarza się skonsultować, żeby potem nie było,że jednak dzidzia rosła....biedulko :( trzymam kciuki żeby było dobrze, znam ten strach na początku ciąży - pewnie mnie czytałaś i się okazało,że jednak jest dobrze, żeby u Ciebie tez tak było!

hej, laski niestety jestem juz po zabiegu, w sobote w nocy dostalam krwaien i pojechalam do szpitala, wczoraj mialam zabieg, dzisiaj wyszłam do domu, straszne przeżycie, nikomu tego nie zycze.... zostaje z wami na forum mam nadzieje ze nast razem sie uda...

reklama
hej,
gin mi powiedzial ze najlepiej odczekac 6 cykli po zabiegu, gdyby samo poszło to 3, no i nie wiem juz strasznie długoo ;/

a co u Was? u mnie juz wiosna cieplutko

Do góry