reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Galeria "Super pies, super kot" [GŁOSUJEMY!] - NaszeMiasto.pl
prosimy o glosik
Jord wyspalas sie dzis ??? bo ja tak mlody obudzil sie na mleko o 6 i pospal jeszcze do 10 .
co do tych programow do glosownia to chyba nie mozna tego zrobic jak jest limit glosow z danego ip.
Diabełku co ten maz sobie mysli zabier nam Ciebie az do niedzieli . no rzesz kużwa. w kazdym razie miłego weekendu.
Edyta mi z tej strony podobaja sie prawie wszystkie ciuchy zwlaszcze te sweterki ciazowe . bedzie okazja skorzystac z tej stronki jak juz w ciazy bede.
idziemy dzis do lekarza z Patim . wole by mi go ktos obejrzal przed weekendem a dzis ostatni dzien kiedy jest pediatra.
dziewczynki jaki mialam sen . jechalam na porodowke ! zaraz mi wody odeszly. skurcze bezbolesne jeden za drugim. w koncu kucajac urodzilam slicznego chlopca . do tej pory mordka mi sie smieje jak mi sie ten sen przypomina .
prosimy o glosik
Jord wyspalas sie dzis ??? bo ja tak mlody obudzil sie na mleko o 6 i pospal jeszcze do 10 .
co do tych programow do glosownia to chyba nie mozna tego zrobic jak jest limit glosow z danego ip.
Diabełku co ten maz sobie mysli zabier nam Ciebie az do niedzieli . no rzesz kużwa. w kazdym razie miłego weekendu.
Edyta mi z tej strony podobaja sie prawie wszystkie ciuchy zwlaszcze te sweterki ciazowe . bedzie okazja skorzystac z tej stronki jak juz w ciazy bede.
idziemy dzis do lekarza z Patim . wole by mi go ktos obejrzal przed weekendem a dzis ostatni dzien kiedy jest pediatra.
dziewczynki jaki mialam sen . jechalam na porodowke ! zaraz mi wody odeszly. skurcze bezbolesne jeden za drugim. w koncu kucajac urodzilam slicznego chlopca . do tej pory mordka mi sie smieje jak mi sie ten sen przypomina .
Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Bunny ja oddaje glosik zawsze po polnocy
Mi tez sie wydaje ze nie mozna tak zrobic z glosami a nawet jak mozna to ja jestem cienka z informatyki i nie potrafie
Duzo zdrowka dla dzieciaczka,masz racje niech lekarz przebada przed weekendem
Mi tez sie wydaje ze nie mozna tak zrobic z glosami a nawet jak mozna to ja jestem cienka z informatyki i nie potrafie
Duzo zdrowka dla dzieciaczka,masz racje niech lekarz przebada przed weekendem
K
kobietka22
Gość
Witam się popołudniowo, ja już po zakupach od 10 do 13.30 łaziłam ale znalazłam sukienkę taka zwykła mała czarna z cekinkami bo to na Sylwka , idziemy do szwagra będzie kilka osób.
Ja też lubiłam zakupy na allegro do puki nie utyłam , teraz ciężko mi coś na siebie wybrać.
Wczoraj u nas padał śnieg przez chwilkę było biało , fajnielubię śnieg.
Ja też lubiłam zakupy na allegro do puki nie utyłam , teraz ciężko mi coś na siebie wybrać.
Wczoraj u nas padał śnieg przez chwilkę było biało , fajnielubię śnieg.
Karola1917
Fanka BB :)
Jordgubbe to córeczka ma fajny sposob na spanie hehe udana jest wyobrazam sobie jak slodko musi to wygladacMój Olaf lubi wieczorem polezec u nas w łozku i chce zebym go drapała po rączce ale to trwa jakos 5 minut i mowi nam ze ucieka do siebie!
Kobietka pochwal sie co kupiłas!My na sylwestra idziemy na imprezke do hotelu ktora moja kolezanka organizuje i na ta okazje ubiora czarna krotka koronkowa sukienke!
Kobietka pochwal sie co kupiłas!My na sylwestra idziemy na imprezke do hotelu ktora moja kolezanka organizuje i na ta okazje ubiora czarna krotka koronkowa sukienke!
Cześć dziewczyny, wpadłam na sekundę żeby się przywitać (tia, troche też przeczytałam, choc nie powinnam bo czasu ani ciut ciut ;-)) no i przeprosić za dłuższą tym razem nieobecność - jakkolwiek smiesznie to brzmi zepsułam kabel sieciowy i bylismy bez internetu M mi to wypominał, więc na allegro kupiłam taki zaciskacz końcówek i końcówki do kabla i dziś sama naprawiłam - żeby już się odczepił ;-) Jutro dyzur, więc trzymajcie kciuki, zeby był spokój.
Buziaki!
Buziaki!
Bunny86
mama Patryka i Dominika
pheonix trzymam kciku.
edytka ja duzo bardzo duzo mysle o dzidziusiu to nie dziwie sie ze mi sie po nocach sni.
karola kobieta pkazywac kiecki.
Jord ja bm sie nie wyspala z dzieckiem spiacym na mnie , slodkie to jest z drugiej strony ze mala nawet w nocy pragnie Twojej bliskości
bylismy u lekarza. Pati zdrowy a ja jestem matka histeryczka
edytka ja duzo bardzo duzo mysle o dzidziusiu to nie dziwie sie ze mi sie po nocach sni.
karola kobieta pkazywac kiecki.
Jord ja bm sie nie wyspala z dzieckiem spiacym na mnie , slodkie to jest z drugiej strony ze mala nawet w nocy pragnie Twojej bliskości
bylismy u lekarza. Pati zdrowy a ja jestem matka histeryczka
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Bunny to dobrze ze Pati jest zdrowy,no a Ty nie jestes histeryczka tylko martwisz sie o dziecko,jak na mame przystalo ;-)
Bunny to trzeba dzialac...aby sen byl spelniony
Phoenix no to dalas czadu z ta koncowka , ale nie wazne jak zrobione tylko wazne ze dziala a co na to maz ? chociaz zadowolony ?
Bunny to trzeba dzialac...aby sen byl spelniony
Phoenix no to dalas czadu z ta koncowka , ale nie wazne jak zrobione tylko wazne ze dziala a co na to maz ? chociaz zadowolony ?