reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jord no to trzeba zmajstrowac maluszka na przeprosiny A moj maly ciagle budzi sie w nocy na mleczko i to co 3h Ja Chodze spac o 2-giej i przed spaniem daje malemu mleko a pozniej budzi sie ok 5 wiec mam tylko jedna pobudke a gdybym chodzila spac przed polnoca to musialbym budzic sie dwa razy wiec wole polozyc sie pozniej i wstac do malego tylko raz ale sobie wymyslilam co nie ?!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jord moze mezowi sie odmieni jak postawisz go przed faktem dokonanym
Mowisz ze masz mleczko i chcilabys wrocic do karmienia to ja na Twoim miejscu sprobowalabym przystawic mala do piersi ciekawe jak by zareagowala...tylko musisz uwazac aby Cie mala nie zagryzla
Moj maly jada mleczko co 3-4h takze w dzien,stale pokarmy tez jada ale nie za duzo woli mleko...
Mowisz ze masz mleczko i chcilabys wrocic do karmienia to ja na Twoim miejscu sprobowalabym przystawic mala do piersi ciekawe jak by zareagowala...tylko musisz uwazac aby Cie mala nie zagryzla
Moj maly jada mleczko co 3-4h takze w dzien,stale pokarmy tez jada ale nie za duzo woli mleko...
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jord ja nie karmie go piersia tylko mm,przestalam karmic jak maly mial ok 7-8 miesiecy bo niestety nie najadal sie
Ale sredniego synka dlugo karmilam ,skonczylam go karmic jak mial prawie 2 latka ,lekarka mi zabronila ze wzgledu na moje zle wyniki i tak z dnia na dzien Kuba zostal odzwyczajony od piersi
Ale sredniego synka dlugo karmilam ,skonczylam go karmic jak mial prawie 2 latka ,lekarka mi zabronila ze wzgledu na moje zle wyniki i tak z dnia na dzien Kuba zostal odzwyczajony od piersi
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Zniknelam na chwile bo mezus wrocil z pracy i musialm dac mu jedzonko a teraz poszedl sie kapac wiec jestem z powrotem No to naprawde mialas niezla laktacje,ja w zyciu tyle bym nie odciagnela
W UK sa nawet mleczka da 2-3 latkow o takie http://www.boots.com/en/Cow-Gate-Gr...ion-for-toddlers-aged-2-3-Years-800g_1218007/ wiec sie ciesze bo moj maly jak narazie bez mleka to doslownie zyc nie moze,nawet jak zje kanapke czy obiadek to i tak domaga sie mleka,moze byc najedzony ale mleczko zawsze zmiesci
W UK sa nawet mleczka da 2-3 latkow o takie http://www.boots.com/en/Cow-Gate-Gr...ion-for-toddlers-aged-2-3-Years-800g_1218007/ wiec sie ciesze bo moj maly jak narazie bez mleka to doslownie zyc nie moze,nawet jak zje kanapke czy obiadek to i tak domaga sie mleka,moze byc najedzony ale mleczko zawsze zmiesci
Ostatnia edycja:
reklama
Karola1917
Fanka BB :)
Zazdroszcze Wam dziewczyny że tak długo karmiłyscie piersia ja niestety tylko niecałe 3 mieciące bo miałam problemy z piersiami a mianowice nie wykształciły mi sie dobrze brodawki i za kazdym razem po karmieniu miałam okropne rany i zaczynało mi sie strasznie babrac wszystko!lekarz w szpitalu wogole zabronił mi karmic przez 2 dni bo ropa sie saczyla z krwią!Ale za to systematycznie odciagałam pokarm,pozniej w domu meczyłam sie i mega starałam przystawiałam młodego do piersi ,odciagałam itp No ale moje starania poszły na nic młody dostał alergie trafilismy do szpitala i musielismy przejsc na specjalne proszkowe mleko!
A co do picia mleka to olaf odstawił sobie butle jak miał 5 miesiecy miałam koszmar co zrobic co mu dawac do jedzenia bieganie po lekarzach itp przez jakis czas jeszcze wciskałam mu kaszki ale i to odstawił!Teraz o dziwo wypije mleczka zje płatki na mleku no i zjada duzo serow białych jogurtow maslanek wiec sie ciesze!
A co do picia mleka to olaf odstawił sobie butle jak miał 5 miesiecy miałam koszmar co zrobic co mu dawac do jedzenia bieganie po lekarzach itp przez jakis czas jeszcze wciskałam mu kaszki ale i to odstawił!Teraz o dziwo wypije mleczka zje płatki na mleku no i zjada duzo serow białych jogurtow maslanek wiec sie ciesze!