reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Halo halo co taka cisza?
Ja akuracik mam już chwilkę bo się obrobiłam , coś nam tempo tutaj spadło.
Ja już myślę co tu za kreację na Święta kupić idę na allegro polukać na kiecki.

reklama
Ja teraz odgrzewam dzieciaczkom obiadek i za chwile bedziemy szamac :-D

Ale u nas mrozno i wietrznie...totalna zimnica :baffled:

Kobietka jak znajdziesz jakas fajna kreacje to sie pochwal :tak:

PS.wkurzaja mnie juz te reklamy:wściekła/y:

Wszystkie ,które mi się podobały są za małe, ja jakaś niewymiarowa jestem , przejdę się jutro na miasto i czegoś poszukam na siebie , jak coś kupię to się pochwalę:tak:
smacznego Wam życzę:)

dziewczyny jaka miałam nockę:angry: mlody poszedl spac o 21.30 obudzil sie o 4 na mleko z katarem i poszedł spać o 7.20 . wstajac o 9.30 . caly dzien mnie boli glowa , humoru nie mam w ogóle a naj chętniej wszystkich bym pogryzla

aha jak juz w nocy nie spalam to widzialam ze padał snieg:szok: ale z deszczem wiec tylko bloto zostało

Edyta mnie tez wkurzaja te reklamy . jakis sposób jest by je zlikwidowac ale niestety go nie znam inrormatyk ze mnie kiepski

kobieta ten gościu ma tanie i fajne rzeczy Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Bunny- współczuję nocki ,zdrówka dla małego.Dzięki za linka.
A ja kupiłam sobie czekoladkę i osładzam sobie życie:-)niedługo będę uciekała do garów
:tak:

Edyta ja tez głosuje codziennie . moze do konca roku wybije sie na miejsce 1.
czemu juz przez neta nie zamawiasz? obujał Cie ktoś ?

Kobieta do garow czyli do gotowania czy zmywania? nie cierpie zmywac . odkładam to zawsze na ostatnia chwile :zawstydzona/y:

Do gotowania i do zmywania, też nie lubię tej czynności wykonywać, szukam i szukam w necie ,ale chyba najpierw sprawdzę co mają ciekawego na mieście do zaoferowania, wyciągnęłam starą sukienkę z szafy i o dziwo się mieszczę więc na święta mam w co się ubrać , pozostaje sylwester muszę coś wybrać dla siebie , M trzeba kupić też coś na święta już mnie głowa boli od myślenia co jeszcze trzeba będzie kupić na święta.

reklama
Do góry