reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Podejrzewam, że więcej takich się znajdzie. Czytuję czasami różne wątki i nie raz mi się historia kupy nie trzymała. ehh, no cóż. W moich czasach to nastolatki robiły sobie głupie żarty telefoniczne (ze wstydem i pokorą przyznaję się do tego:( ) teraz te żarty przeniosły się do netu. W końcu mamy XXI w. ;)

Wisienka, przypadł Ci w udziale 500. post w naszym wątku ;)

reklama
Jord masz racje, tego się nie uniknie. Tylko, ze pisanie codziennie przez kilka miesięcy to juz psychoza:-D
500 mówisz
n015.gif

Wisienka - super, ze serduszko zdrowe :-) A co do dyń to zazdroszczę :-) U mnie M jest własnie na etapie planów ugotowania kremu dyniowo-pomidorowego - natknęło Go tak po tym jak w weekend jedliśmy taki w restauracji - Stasiowi aż uszy się trzęsły - a jest raczej z tych nie jedzących dzieci ;-)

Jordgubbe - eee, 1,5 roku bez @ to tylko pozazdrościć! Ja nie miałam rok i skakałam pod niebiosa, bo moje kuzynki dostały juz po 2-3 miesiącach od porodu, ale widzę, ze niektóre i tak miały lepiej ode mnie ;-) Ty to ogólnie farciara jesteś :-D

Bunny - myślę, że takie trolle to albo wlaśnie osoby chore, z róznymi zaburzeniami, albo np. nastolatki/nastolatkowie które mają z tego wielki fan.. Tak myslę, bo nic innego to mi do głowy nie przychodzi.. Tak czy inaczej normalne to nie jest..

Heh, tak czytam o niewstawaniu tych naszych facetów do dzieci i kurcze cos wtym jest ;-D Mój M praktycznie nigdy nawet nie drgnie, a potem mi wmawia (jak narzekam że jestem niewyspana), że On tez sie za każdym razem budził - no oszust i tyle :-p

Phoenix u nas dynia to przez Milusiowe zupki. Dziadek zaopatrzył nas w ekologiczne warzywa z ogrodu na wsi. Sam dla wnusi uprawiał a ja teraz gotuję zupki i zamrażam ta dynię na zimę.

Mój Pol to całkiem nie słyszy w nocy. Budzika rano tez nie. Ten to ma szczęscie

Bunny no niestety moj malutki ma wade serca i powiem Tobie szczerze że dziwna nazwa jest !ale ogolnie to ma niewykształcona zastawke aortalna z cechami zwężenia aorty!
Co do tel niestety nie mogłam dac go na gwarancje bo spadł mi i poszła cała szybka dotykowa ktora wymieniałam odpłatnie i po tej wymianie ciagle cos mi sie zawiesza itp!
hm co do troli to tez ostatnio gdzies czytałam na forum ze jedna laska niby miała urodzic 5 raczki i po paru postach przestała sie udzielac bo wyszlo ze jakas chora psychicznie była i kłamała

reklama
Do góry