reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
JustK jak go te brudne naczynia do szalu doprowadzaja to nich sam je myje! ja tam myje naczynia raz dziennie jak zanim pojde spac .
Karola a TY wiesz ze mozesz żądać wymiany telefonu na nowy ! moj sie wkurzyl i im teraz powie ze chce nowy. zreszta oni sami powini powiedziec bo 3 razy juz byl na gwarancji
Magdzik zdrowka dla Kacperka !!! od czego mu sie ta przepuklina zrobila. Pati mial jkos kolo miesiaca jak mu sie taka tyci tyci zrobila i moja tesciowa stwierdziła ze mu sie to odplaczu zrobilo bo nikt sie nim nie zajmuje.
Wisieńka dobrze, że z serduszkiem wszystko dobrze !!!!
Karola o kurcze, Twoj synek ma powazna wade serduszka???
co do wstawania w nocy to jak juz jest moj chlop w domu to sa dwa wyjscia. albo mnie budzi zebym wstala albo "budzi sie" juz jak mam mlodego na rakach
u mnie dzis na obiad tylko krupnik
Karola a TY wiesz ze mozesz żądać wymiany telefonu na nowy ! moj sie wkurzyl i im teraz powie ze chce nowy. zreszta oni sami powini powiedziec bo 3 razy juz byl na gwarancji
Magdzik zdrowka dla Kacperka !!! od czego mu sie ta przepuklina zrobila. Pati mial jkos kolo miesiaca jak mu sie taka tyci tyci zrobila i moja tesciowa stwierdziła ze mu sie to odplaczu zrobilo bo nikt sie nim nie zajmuje.
Wisieńka dobrze, że z serduszkiem wszystko dobrze !!!!
Karola o kurcze, Twoj synek ma powazna wade serduszka???
co do wstawania w nocy to jak juz jest moj chlop w domu to sa dwa wyjscia. albo mnie budzi zebym wstala albo "budzi sie" juz jak mam mlodego na rakach
u mnie dzis na obiad tylko krupnik
Bunny86
mama Patryka i Dominika
zajrzalam do mamus blizniakow wczoraj i sie z szkowalam . byla tam tak jedna ktora sie niby spodziwala trojaczkow i okazala sie trollem po co to ludzie robia? ciekawe czy to chora psychicznie baba czy zboczony facet . mialam z nia kiedys krotka stycznosc na mamusiach w 2012 jak pisala ze jest w ciazy blizniaczej tylko w tedy pisala z innego konta
ludzie sa głupi
ludzie sa głupi
K
kobietka22
Gość
Bunny- też nie rozumiem tych trolli , po co i na co im takie wymyślanie , no chyba ,że to chora osoba jest to wtedy choroba by ją tłumaczyła.
Wisieńka- chętnie podzielę się powerem z Tobą, ja już obiadek mam uszykowany teraz czekam na M , a wieczorem może na jakieś piwko wyskoczymy był u mnie brat cioteczny M i chciał się właśnie na piwko umówić ma do mnie dzwonić jak M wróci żebyśmy się ugadali konkretnie.
Wisieńka- chętnie podzielę się powerem z Tobą, ja już obiadek mam uszykowany teraz czekam na M , a wieczorem może na jakieś piwko wyskoczymy był u mnie brat cioteczny M i chciał się właśnie na piwko umówić ma do mnie dzwonić jak M wróci żebyśmy się ugadali konkretnie.
Wisieńka
Fanka BB :)
Wisieńka, jak karmisz to @ nie powinna tak szybko wrócić. Od mojego porodu minęło 1,5 roku i też jeszcze nie miałam, ale testów ciążowych kilka zrobiłam w tym czasie
Z Mackiem nie miałam 9 miesięcyA testy tez szły jak woda Gdyby nie cc to bym się nawet nie obraziła
Bunny odkąd jestem na BB przerabiałam już kilka troli jedna nawet włamała sie na konto koleżanki i pokasowała jej awatary, zdjęcia i albumy. Najgorzej jak zaprosi się trola do grup zamknietych bo tam wymienia się kontaktami
kobietka Omajgot, kiedy ja wychodziłam ostatnio
Mam trochę czasu dla siebie w końcu. Małą śpi a chłopaki dyskutują a ja sobie cichaczem na bb
Mamy dyniobranie. Zamroziłam juz kilka woreczków i jemy nałogowo Zupki i sosy
Wisieńka
Jord na staraczkach 2011 była dziewczyna, która nie pisała żadnych rewelacji a tylko, ze się starają i o sobie zwykłe rzeczy i też okazało się, ze troll. Było ich tam kilka pod rząd aż się zaczełam zastanawiać czy wierzyć komukolwiek kogo nie mam na NK, Fb czy z kim nie widziałam się.
reklama
Wisieńka
Jord ta jedna wbiła się mojej kolezance na profil i admini zaczęli to sprawdzać. Kilka poprzednich po prostu złapałyśmy kilkukrotnie na jakiś kretactwach i wyszło samo. Jedna pisała z 3 kont ale bardzo podobnie i kapnęłyśmy się. Potem admini to posprawdzali i ban. Jedna z nich miała 16 lat. Dziwi mnie to tez po co? Zwłąszcza, ze to forum dla mama a nie jakies młodziezowe czy partnerskie