reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Wisieńka, widzę że gustujesz w curry ;) Danie brzmi pysznie, myślę że w najbliższej przyszłości zagości u nas na stole.

Bella, zdrowiejcie! Ja z Mała zawsze choruję w duecie, jedynym wyjątkiem była 3dniówka, która mnie ominęła ;)

Magdzik, to co piszesz o tej trollce, no chyba gorszej historii nie mogła sobie wymyślić. Pewnie nigdy nie była w ciąży i nigdy dzieci nie miała, gdyby miała to nigdy przenigdy by tak nie żartowała. już wolę te opowieści o 15raczkach.

reklama
Wiesieńka a jak Ty robisz ten wieniec adwentowy?

Wianek ze świerka czy świerku (?) , czerwone 4 świece, czerwone ozdoby i w kazdą z adwentowych niedziel zapalamy świecę 1-2-3-4. Szybciej się czeka i jest bardziej świątecznie:tak:
Jord Curry wpadło mi pod ręke:-D Improzwizuję czasem, ostatnio często. łączę i dzielę smaki :-D

Oto on:-D
20111125444.jpg

Ostatnia edycja:
Diablica w wolnej chwili wejdz i napisz jak bylo na roczku i jak sobie dalas rade z przygotowaniami. mam nadzieje ze wszystko sie udalo

az mi sie wierzyc nie chce ze nikt nie zajrzal przez weekend:-(

poklucialam sie z Piotrkiem o to ze zrobil sobie ze mnie służącą a ten sie wielce obrazil i wyszedł z domu . jestem wsciekla zwlasza za to ze mi powiedzial ze to on zarabia. az sie poryczalam . uzgodnilismy razem ze ja wychowuje dziecko- dzieci za jak pojdza do szkoly to wtedy zaczne czegos szukac. najchetniej bym go teraz w dupe kopla

Wisienka sama to zrobilas. sliczny ten wieniec . zrob mi tez:-p

Diablica i od nas też wszystkiego najlepszego dla małej!! :)
Bunny nie przejmuj się faceci są mało inteligentni i nie pomyślą za nim coś klępną tylko paplają głupoty u mnie a piątek była avanti i też skończyła się na tym że P. wyszedł z domu a jak wrócił usłyszałam że go wyrzuciłam:-D:-D

Magdzik juz sie pogodzilismy a w ramach przeprosin dostałam patelnie :-D:-D:-D chcialam ja uzyc przeciwko niemu ale mi bylo jej szkoda.
a jak tam Kacperek ??? lepiej sie czuje???

no i w koncu nam nie powiedziałaś co Kacperkowi dajesz do picia w nocy?

reklama
Czesc dziewczyny jak tam po weekendzie!Ja juz w pracy niestety :-(Moje fdziecko niestety nadal chore więc cały weekend przesiedzielismy w domku!
Bunny tylko walnąc w głowe tych facetów co oni sobie myslą że my sobie lerzymy z brzuchami do gory i nic nie robimy!Twoj mąz powinien nosic Cię na rękach przeciez nic się samo w domku nie zrobi!Ale dobrze że przemyslał facet swoje zachowanie i przyszedł z orginalnym prezentem żeby przeprosic:)
Wisienka piękny wieniec adwentowy lubie taka atmosfer przedswiąteczna !
Diablica wszystkiego najlepszego dla Twojego słoneczka i pisz nam jak tam udała sie imprezka ,ale sadze że było rewelacyjnie i teraz odpoczywacie heheh
Magdzik jak jak synek sie czuje mam nadzieje że juz lepiej?!!buziaki dla Was!
Jordgubbe mam nadzieje że dzisiaj Twoj nastroj sie poprawił i jest lepiej chyba że nadal kiepsko to prosze zjesc solidny kawałek ciastka pysznego :)na poprawe humorku!

Do góry