reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Jord spoko spoko nie ide tam gdzie mnie nie chca ;-) tu mi dobrze ...

Lucja sama ci zasypia ? tzn sama w pokoju ? bo moj zasypia na naszym lozku a jak juz spi to przekladam go do jego lozeczka :tak:

A i chcialam dodac ze scan to usg :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Moj do zasypiania musi miec smoka i pieluszke z metka :-pbo jak pieluszka nie ma metki to wl sie maruda :-D

A w lozeczku by nie zasnal sam,musi byc duze lozko, aby mial sie gdzie wygodnie ulozyc...

Kurcze a ja wlasnie opycham sie chipsami i popijam cole,mialam isc na dietke :sorry2:

Bo on trzyma metke w paluszkach i ja tarmosi ;-)

Pierniczka to i ja bym zjadla...najlepiej z nadzieniem truskawkowym jak masz to przeslij mailem :-D

A ja klade sie zazwyczaj ok 3 w nocy po nakarmieniu malego :-p bo tak na dobra sprawe maly niedawno zasnal a mi sie juz nie oplaca klasc :-D bo niedlugo musialabym wstac nakarmic glodomorrre...

To niezle Cie zalatwila :-D ja jestem pewna ze moj sie obudzi on je mleczko co 3h czasami zdarzy mu sie chwile dluzej przysnac ale to naprawde rzadkosc :tak:

No tak Ty musisz pilnowac malej... to nie bedziesz dzisiaj spac ??

Sama nie wiem od czego to zalezy :dry: ale moj malo jada stalych pokarmow i moze dlatego szybciej odczuwa glod ... mojej siostry coreczka skonczyla 2 latka i juz bardzo dlugo nie budzi sie na mleko,jedynie co to czasem na picie.

A przez ile czasu masz go brac ? i za jaki czas masz skontrolowac czy prolaktyna sie obnizyla ?

reklama
Do góry