reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

kamea witamy witamy powiedz nam coś o sobie....[nasz wątek działał od początku sprawnie ale później nas połączono z właśnie staraczki 2013 który troche kulał] daj sie poznać....

reklama
Kamea witaj ,ja tez mialam chwile zawachania czy zaczac starania juz teraz czy poczekac ...ale jak pomysle ze o Natanka staralismy sie 2 lata to wiem ze nie ma na co czekac ,bo moze sie udac za pierwszym razem no albo dopiero za dluuugi czas :baffled:

Diablica szkoda ze nie kupilas testu no ale moze masz racje ze to stres ;-)

Bunny czytalam o tym ,to zdarzenie mialo miejsce niedaleko mojego miejsca zamieszkania (jak jeszcze mieszkalam w PL) cos strasznego ta nauczycielka zrobila ,nie da sie tego opisac co musialo czuc to dziecko ...

Ostatnia edycja:
kamea witaj witaj . prosze sie rozgościć:-) .

wiecie czlowiek chce zarobic na dom dzieci, puszcza dziecko do przedszkola a tam taka kretynka zrobi mu krzywde na cale zycie. co ta baba sobie myslala nie mam pojecia ale tak sobie cicho marze ze beknie za to pozadnie albo jesli wymiar sprawiedliwosci nic z tym nie zrobi to dobrzy ludzie odplaca jej pieknym za nadobne. nie rozumiem tak skrzywdzic dziecko tylko dlatego ze jest nieporadne przeciez ona ma dopiero 3 lata. niedlugo te pseudo nauczyciele zaczna karcic dzieci bo w wieku 10 lat samochodem nie beda umiec jezdzic ??? no paranoja

Jord
takie badanie dla osob pracujacych w oswiacie powinny byc obowiazkowe. mozna sie założyć ze ich nie ma.

Diablica kiedy @ powinna przyjsc?

a o tym słyszałyście http://www.polonika.fr/wiadomosci/481-woy-do-pralki-i-zabi-wasne-dziecko.html

Ostatnia edycja:
Bunny to straszne co teraz sie wyprawia za kare do pralki (no ludzie ) ten facet nie mial wyobrazni czy co ?! A mamusia jesze lepsza...brak slow :wściekła/y:

wiesz Edytko jak mysle o tych wszystkich ludziach co takie rzeczy wyprawiaj to sie mi wyc chce. nie chesz dziecko to oddaj tyle ludzi czeka na adopcje . czy to nie jest lepsze rozwiaznie niz znecanie sie i zabojstwo niewinnego dziecka. to ja moja fasolke pokochalam tak mocno nawet jej nie poznajac a taki bydlak synka ktorego znal 3 lata bez mrugniecia okiem zabija.

Mnie dziwi fakt ze taka osoba albo nie ma wyobrazni i nie przewidziala co moze sie stac albo specjalnie to zrobil aby pozbyc sie dziecka,co nie zmienia faktu ze noz w kieszeni sie otwiera jak sie cos takiego czyta :angry:

Nie pracuję we Wrocławiu. Pracuję mobilnie. Jesli żłobek to tylko w miejscu zamieszkania. Inaczej odpada. Czasem nie mogłabym małej odebrac i wtedy P albo Maciek.
Bunny mi się chce krzyczec i płakać jednocześnie jak czytam cos takiego. Szlakkkkkkkkkkk
diablica ćwiczysz moją cierpliwość:-D nO i dobrze, ze nie wziełas tego antybiotyku, lekarzom najłatwiej wypisać i z głowy
kamea witaj
Edytka jak tam u was , jak dzieciaki? Czy u was są tez takie długie ferie świąteczne jak u nas??

Byłam w drogerii, znow wszystko podrożało. masakra jakaś. Szlak z państwem prorodzinnym:wściekła/y:

reklama
Wisienko Hej :-)

Tak kochana u nas dzieciaczki w piatek ida ostatni dzien do szkoly a wracaja 3 stycznia.pozniej maja wolne w lutym no i marcu wiec wniosek jest tylko jeden maja duzo wolnego :zawstydzona/y:

Do góry