reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Wiesieńka śliczną masz ta panienke mikolajową :-). trzymam kciuki by tesciowka nie byla dzis zbyt uciążliwa i przez reszte pobytu

Jord - odpisuje Ci zeby nie bylo . ja tam nie lubie chust, chodz nigdy nie próbowałam ,. moze mi sie kiedys odmieni .

Diablica jak tam córa lepiej sie czuje ? i gdzie ty sie jesteś ???

opowiadac co tam dzieci dostaly bo moj skrzynke z narzędziami, pistolet i ciuciu. mama nie dostala nic :confused2::confused2::confused2:

A moje dziecko dostalo juz w niedziele prezent ktory mu kupilismy :)nie wytrzymalam i dałam mu !dostał zestaw autek do tego bidon do picia !a dzis mase słodkosci i pewnie jak pojde do babci a jego prababci to tam jeszcze jakies niespodzianki beda na niego czekac!

przed chwila wyszla od nas moja ciocia Pati dostał bąbke na choinkę z jego imieniem, slodycze i kalendarz:eek: ktory ciocia sama zrobila. mlody znowu w siódmym raju

Jord mi sie zawsze wydawało ze dziecku w tym ciasno i nie wygodnie . Pati jak byl maly to leżał sobie grzecznie zajmowal sie sobą ja mogłam w domu wszystko zrobic . jesli przy następnym bedzie taka potrzeba to spróbuje i zglosze sie do Ciebie

Witajcie ja dziś nie dostanę pewnie nic:-(, a dzieci nie obdarowujemy bo kasy brak oszczędzamy na Święta, ale miałam dzisiaj gości koleżankę z córką , która się spotyka od jakiegoś czasu z bratem ciotecznym mojego M ,ona ma dziecko ,ale jemu to nie przeszkadza , liczę po cichu ,że im coś z tego wyjdzie , dobrze by było jakby jej się w końcu ułożyło.
Ja już obiadek podszykowałam umyłam podłogi teraz laba.
:tak:

Czesc zagladam na chwile bo dzisiaj maz w domku wiec spedzamy go razem a teraz przyszly dzieci ze szkoly wiec chcemy z nimi posiedziec,no a wieczorkiem bedzie Kevin sam w domu a ja go uwielbiam :-D

Milego dnia

reklama
Edyta- ja też ubóstwiam ten film , ile razy bym nie oglądała tyle razy się śmieję z tych perypetii Kevina:tak:
coś tu puściutko......

Do góry