reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

hehe powyjmowałam ozdoby świateczne...dużo tego nie ma ale powiesiłam łańcuchy na karniszach kilka bombek i wieniec plastikowy no i światełka wyjełam młoda zachwycona chodzi po całym pokoju i gada do siebie ocenia analizuje...widzi nowości:-D

a gdzie karola?

reklama
Witajcie babki.Juz po rodzinnym weekendzie. Było cudownie. Libię takie dni. No i noce bo dzis Mila przespała całą. Alez się wyspałam. Fiu, fiu.
Byliśmy dziś u mojej siter piec pierniki świąteczne. Taka nasza tradycja rodzinna, Od dzieciństwa zawsze pieczemy pierniczki na poczatku grudnia a potem dekorujemy ślicznie w wolnym czasie. Było to pierwsze piernikowanie Mil więc uwiecznione jest na fotkach. Zdjęcia do obejrzenia w moim blogu.Link przy suwaczkach:tak:

Do jutra kochane
d054.gif
d042.gif

Diablica świtnie, ze już szalejecie. Pokaż co zrobiłaś. My zaczynamy w Mikołaja ale u Milci może jutro choineczkę ubiorę. Stoi taka malusia na balkonie

Czesc Wisienko

U nas taka zimnica normalnie szok,maz dzwonil aby dzieciaczki cieplo sie ubraly,a ja z malym bede jechac na zakupy a jak sobie pomysle ze w samochodzie jest zimno to mi sie odechciewa zakupow brrrr no ale w lodowce tylko kilka rzeczy a tu obiad trzeba zrobic,dziecku dac jesc i te moje glodomorrrry jedza duzo wiec trzeba bedzie ruszyc dooopke i pojechac,nie mam wyjscia :sorry:

dziewczyny niech ten moj chlop juz jedzie do tej pracy bo mam go dosyc:szok::-D ciagle chodzi sie przytula caluje obmacuje:-D a ja juz tego nie moge wytrzymac !!! bym go wymolestowała raz a porządnie by sie uspokoił ale ze sa dni plodne to trzeba uwarzac

Edyta czy upał czy mruz ja zawsze gotowa na zakupy !!!

Wiesieńka lece obejrzeć pierniczki

edit: chyba jestem slepa bo nie widze zdjecia piernika Emilki:zawstydzona/y:. za to zdjecia Twojej rodzinki miodzio

Ostatnia edycja:
Cześć laski , ja ugotuję obiadek i wstawię przepis na to ciacho ochrzciliśmy je "owocowe rozmaitości" bo mój M improwizował nie robił tego z konkretnego przepisu tylko sobie wymyślił:tak:
U mnie dziś kalafiorowa.

Edyta współczuję zakupów w taki ziąb ,ale jak mus to mus, my byliśmy z M w sobotę na zakupach.
Bunny -to zakup ogumienie i go wykorzystaj:D

reklama
Do góry