reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Edyta a co sie stalo ze tak dlugo Cie nie bylo??? i jakim cudem odpadlo Ci lusterko w samochodzie i czy samo czy ktos mu pomógł ???

Galeria "Super pies, super kot" [GŁOSUJEMY!] - NaszeMiasto.pl
prosze o glosiki razy 5:-)

dziewczyny czy Wam tez tak sie robia siniaki??? gdzie sie nie dotkne to siniak :dry:.

no i Patryk mnie znowu ugryzl i to w usta- cale mam spuchnięte :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no no no poprostu rece i cyce opadaja

Bunny nie bylo mnie chwilke bo nie moglam sie odnalezc :-p ale juz jestem i Was nie zostawie obiecuje :-D

A lusterko odpadlo bo mu pomoglam,wycieralam lusterko aby lepiej widziec no i stalo sie nawet nie wiem jak to zrobilam,musialam za mocno naciskac i wypadlo :szok: ale mam juz nowe wiec widocznosc bedzie niezla :-p

Za chwileczke oddam swoj glosik :tak:

Moj maly tez gryzl ale meza, bo ja robilam uniki :eek:

Glosik oddany...

Ostatnia edycja:
Witam porannie. Pol obudził Milę jak wychodził do szkoły i juz nie mogła zasnąć. Strasznie jest marudna. mam nadzieję, że zaśnie , że nie będzie masakry jak w ostatnią sobotę. Ja też wykończona bo budziłą sie w nocy od 24 co godzinę i co zasnęłam to pobudka:eek: Słoneczko zagląda przez okno i może będzie znośna pogoda to pospacerujemt najwyżej pół dnia.
:confused:
Pozwalam sobie znów przypomniec, ze juz za dwa dni
d042.gif
i coraz blizej święta
f010.gif

Witajcie

A ja wyspana ze az milo :-) do tego Natanek obudzil sie o 9:30 ...

Wisienka wpolczuje takich czestych pobudek :eek: ja to pamietam jak moj wogule nie chcial spac,a ja zarywalam noce ,dobrze ze teraz daje mamusi pospac,bo inaczej wyladowalabym w wariatkowie :-p

Bunny dzisiaj tez kliknelam i to kilka razy ale nie wiem czy zaliczylo,po kilku klikach pojawila sie informacja ze dzienny limit zostal juz wykorzystany :-p

Dziewczynki gdzie sie podziewacie ?

Edyta no to jak obiecujesz to ja cie trzymam za slówko. musisz miec niezla siele zeby przy czyszczeniu lusterko popsuć:-p. mozemy sobie podac reke ja moj tez dzis wstal o 9.40. a teraz siedzi w pufie :cool2:

Wiesienka współczuje takich nocek moiejmy nadzieje ze ze jej to niedlugo przejdzie i bedziecie spaly calutka nocke.

co robicie laseczki na obiad i dzis i jutro. ja juz wstawilam rosołek na dzis i jutro . a potem zrobie spaghetti . na jutro na drugie nie mam pomysłu .

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1170063,quotsuper-pies-super-kotquot-glosujemy-meggy,galeria,1781489,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=86b53af3739f2839c6a8ab8425caac3d

p
rosimy o glosik x 5!!! dziekowac

Ostatnia edycja:
Bunny wklej sobie ten adres w sygnaturke wtedy bedziemy klikac codziennie tzn ja bede bo nie wiem co na to inni :oo:

To ty tez wyspana,nia ma to jak dlugi sen :-p

Bunny no i dobrze, ze wkleiłaś, też klikam:-)
Edyta tez mam nadzieje, że to przejdzie bo 15 lutego wracam do pracy:tak:
A ja się ciesze, ze w weekend nie ma takiego ruchu tu bo nie mam zbyt wiele czasu albo małż w domu albo jakieś zakupy większe albo goście . A tak jestem na bieżąco. Nie wiem co będzie jak do pracy wrócę , wtedy to juz lipka z bbowaniem:dry:

reklama
A ja w weekendy przewaznie sama siedze chyba ze maz ma wolne ,albo ktos ze znajomych wpadnie,wtedy mam mniej czasu na siedzenie przy kompie :tak:

Natanek z Kuba spia,Alan oglada jakies baje a ja siedze jak sierotka i czekam na mezusia,ma byc dopiero o 18-tej wiec se jeszcze poczekam, w miedzy czasie zrobilam kawke i teraz sie relaxuje :-p

Do góry