reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Czesc dziwczyny ja dzisiaj strasznie zabiegany dzien mam od rana zdazyłam wpasc na godzine do pracy pozniej lekarz teraz znowu praca!Olafek dzisiaj obudził sie z płaczem o 1 w nocy i zasnął dopiero po 4 rano wiec jestem mega niewyspana!Cos marudził mi ze boli go język i uszko!
Kobietka jak nie ta praca to następna bedzie głowa do gory!

Wisienka oby babcia sie sprawdziła i zebys sie nie stresowała!

reklama
Karola- pewnie ,że tak nie napalam się na tę pracę , poczekam i zobaczę co czas przyniesie.
To trudną nockę macie za sobą, pozdrawiam miłego dnia życzę
:tak:
Wisieńka -a siostra cioteczna i bratowa przyjedzie z maluszkiem:)

Wisienka, Ty mnie nie dobijaj. Ja dzis do pracy zaspalam, o 6.30 moje Mlode mnie obudzilo, zerwalam sie z lozka, potknelam o meza i wyladowalam twarza na scianie. Pobudka pierwsza klasa, lepsza niz zimny prysznic.

korzystam z awarii systemu i sie z Wami witam poludniowo ;)

Bede podczytywac co tam porabiacie, moze pod wieczor sie odezwe.

Milego poczatku weekendu :)

Kochana no cóz ja poradzę:zawstydzona/y:. Ale u nas 2 tygodnie super na dwa niespane więc już końcówka:-D:-D Do wieczorka, miłej i szybko lecącej pracki
Karola tenkju, tenkju:-) Współczuję nocki, bidulki wy:sorry2:. Apropo Olafka to Mila , kiedy miała być chłopcem miała być Olafkiem;-)

U mnie był kurier przyniósł prezencik dla synka kolezanki z Lipcówek do , której się wybieramy 10. Uff myślała, ze coś długo go nie ma. Teraz czekam na bizuterię zamówioną od dziewczyny z naszego forum. Nie ma to jak bb kontakty:-)

Dziewczyny to tak dla przypomnienia Mikołaj już Tuż Tuż
a060.gif
i coraz bliżej Święta
a125.gif

Jord ale mialas pobudke ! a ja wstalam o 9 :-) mlody jadl mlenio dopiero o 7 wiec sie wyspalam za nas dwie :-)

Karola a jak Twoje zdrowko lepiej sie czujesz?
dziwne ze Olafka boli jezyk , ciekawe co to moze byc?

KObieta życze mile spędzonego czasu z gościami.

Wisienka jaka bizuterie? jak dojdzie pochwal sie!
Emilka lubi twoja tesciowa tzn. nie placze przy niej?

Bunny Emilka tak mało ją widzi, ze cięzko powiedzieć. Widziały się 4 razy i była za mała żeby płakać. Zobaczymy teraz:tak:Teściowa natomiast ja uwielbia więc z tej strony nie bedzie kłopotu. Ja jakoś będę musiała ugryźć się w język i w d...pkę ze złości:-D:-D:-D
jak biżuteria przyjdzie to się pochwalę. To taka robiona przez dziewczynę z naszego forum. Bransoletka, kolczyki i jeden komplet z naszyjnikiem:tak:

Obiadek zjedzony. Zaraz wybieramy się na basen , do zobaczenia wieczorkiem

no dziewczyny zaczynam sie martwić gdzie się podziała reszta Julix np. paulina albo edyta....no dziewczyny mówcie co u was...

ja dziś z córą na kontroli byłam i koniec zastrzyków za to antybiotyk znów mamy...kaszel okropny ale walczymy walczymy...

kurcze naprawdę już swięta....wiecie co ja chyba powyjmuje te wszystkie ozdoby świąteczne i popowieszam gdzie mogę żeby córa poczuła że coś nowego się zbliża....to będą pierwsze jej świadome święta. Kolęd już słuchamy i śpiewamy

Wisieńka jak basen? ty to masz dobrze a zkim malutka?

Karola to może być początek zapalenia ucha....szczepiłaś małego na pneumokoki?

Ostatnia edycja:
Diablica a malutka z nami, chodzimy z nią na basen w ramach rehabilitacji:tak:. A, że mam na przeciwko domu to całą ciążę chodziłam a i teraz korzystam. My ubieramy choinkę i zakłądamy ozdoby w niedzielę 11. W Mikołaja powiesze tylko nawiększą girlandę. Przeciez to wszystko cieszy najbardziej przed świętami a my na same święta jedziemy do mojego taty
d050.gif

Ostatnia edycja:
Wisieńka- to zazdroszczę może jakbym pochodziła na ten basen to bym tak nie przytyła w ciązy i kręgosłup by nie bolał? ale do basenu daleko a do morza i jeziorka gdzie mieszkam nie wpuszczał mnie mężul bo twierdził że jakiegoś syfa złapię...nie dał sie przekonać:dry: no masz rację te ozdoby cieszą przed świętami...ja też w mikołaja coś powieszę....albo ozdoby...albo męza :-D[nie no ostatnio jest miodzio]

reklama
Hej

U mnie wszystko dobrze,dzwonilam do przychodni po wyniki i ponoc sa prawidlowe,wiec w przyszlym tygodniu
wybieram sie do lekarza aby dalej szukac przyczyny plamien,dodatkowo wczoraj dostalam @ cale szczescie ze jest bezbolesna :tak:.dzisiaj odpadlo mi boczne lusterko w samochodzie i maz pojechal kupic nowe :sorry2:

Cos mi smignelo imie Olaf ...nie wiem czy juz pisalam, ale chce zakomunikowac ze jak u nas bedzie synus to wlasnie tak bedzie mial na imie :-p

Do góry