reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Bunny co do wady Olafka no to cały czas kontrole u kardiologa i obserwacja jak to wyglada bo jezeli bedzie sie pogłebiac jakos mocno ta wada to niestety operacja nas czeka@ale ja jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze obedzie sie bez !No i zero sportow wysiłkowych do konca zycia młody bedzie musiał mega uwazac na siebie!

reklama
Witajcie .
Boże, dzięki za dzisiejszą noc!!! Wyspałam się od nie wiem kiedy. mam siłę na dalsze przyjęcie na klate marudzenia Pani Ząbkującej:-D. Milcia właśnie spędza czas w foteliku a ja jem , pije kawkę i rzucam na was okiem.
diablica Jak udał się roczek. Wszystkiego najlepszego i 100 latek i od nas:-)
Karola &&&7, zeby udało się bez opracji i w ogóle zeby było jak najlepiej.
Bunny wpadaj to zrobię i dla ciebie

Zapraszam wszystkie na latte mojej produkcji

Załączniki

• 20111127447.jpg
    20111127447.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 26
Cześć dziewczynki jak wam minął weekend?Ja byłam u teściowej:confused2: , z tą kobietą nawet nie ma o czym rozmawiać, ale na szczęście mieszka za ścianą szwagierka ze szwagrem i dzieciaczkami więc się pobawiłam z nimi trochę.Pozdrawiam, buziaki.

diablica no kurcze , szkoda. ale chodz w skrucie opisz jak poszla imprezka!!!

Kobieta cos widze ze my tu wszystkie za tesciowymi nie przepadamy. ciekawe jakimi my bedziemy :rofl2:

Karola to trzymam mocno kciuki zeby ta operacja ominela Was szerokim łukiem .

Jord
nie powiem orginalny prezent dostalam na przeprosiny . wytlumaczyl mi ze liczyl ze mnie nim rozsmieszy i udalo sie. przynajmniej sobie uswiadomil swoje winny . na wieczor umyl naczynia wykapal dziecia a na koniec odrpacowal swoje winny w poscieli. szczeze to brakowalo mi takiej kłótni. co za emocja :-D:-D:-D

Wisienka kawka wyglada swietnie ale ja po dziękuje bo w ogóle kawy nie pije

a mialo byc tak pięknie. do Piotrka wczoraj na wieczor szef zadzwonil z informacja ze ma do pracy dzis jechac. takze chlopa nie ma w domu

Milcia śpi już 1,5 godziny:szok:Ostatnio niespotykane. Chyba odsypia te wszystkie wojaże ostatnie. ja ugotowałam obiadek, posprzatałam kuchnię, nastawiłam pranie i zrobiłam się na bóstwo. Jak wstanie idziemy na spacerek. Teraz wcinam rosołek i jestem przeszczęśliwa:-D
diablica nożesz, kurka niech szybko będzie sprawny bo czekamy na relację, najlepiej foto:-)
kobietka moja teściowa...Pozwól, ze ominę szerokim łukiem...:-D A niedługo będe miec ja u siebie. Moja mama niestety nie żyje i ona będzie opiekowac się Milcią. Nie wiem jak to przezyjemy:eek: Ale lepsza babcia niz opiekunka i zacisnę zeby
Bunny szkoda, ze szef porwał ci męża, mimo -miłego dnia życzę. No z z kawką to żałuj bo mojej nie piłaś, z syropiem waniliowym i kakao. Mniam Kaloryczna bomba:cool2:

Wisieńka a czemu babcia bedzie sie opiekowac mala , wracasz do pracy?
no i pochwal sie czy chociaz malej po tych wojażach nocnych chodź jeden ząbek wyszedl ?

lece mlodego uspic i wreszcie zabrac sie za obiad bo cos dzis mam lenia:-p

Bunny, Wisienka - no ja też swoją teściową wolałabym omijać szerokim łukiem, a dziecko zostawić pod opiekę mojej teściowej to raczej nierealne widziałam jak się zajmowała córkami szwagra dzieciaki głodne chodziły dopiero jak ja przyjechałam z M to im zupkę przygrzałam na obiad, zresztą ona do opieki nad dziećmi ostatnia jest, jak już musi to zostanie.

reklama
Do góry