reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Carloska- dzięki kochana również życzę miłego dnia , no i spokojnej ciąży z szybkim rozwiązaniem :)
mam nadzieję ,że będziesz się tu z nami dzielić Twoimi przeżyciami :)

a ja dziś wstałam wypiłam kawkę i myślę czy głowy nie umyć bo niby kaszel mam i katar jeszcze....

reklama
Dzięki dzięki :) bede sie dzielić napewno, razem raźniej :) zawsze coś mądrego i ciekawego można sie tu dowiedzieć:) kuruj sie i zdrowiej szybko :D mnie męcza wzdecia ehhhh to jest masakra jakas ;/

dzieki ze pytasz niemartw sie :) w miare ok, tylko mam straszne wzdęcia ;p i bola mnie piersi, mdlosci zadnych nie mam, mama mi mowila ze nie miala ze mna ani z bratem to i moze i ja nie bede miec;d oby:d a co do terminu to tak chyba wrzesien, jeszcze 10 dni do wizyty wtedy sie wszytskiego dokladnie dowiem:) a co u Ciebie?:)

carloska to fajnie ze narazie brak jakich kolwiek dolegliwosci ja w pierwszej ciazy w dzien w dzien wymiotowalam od 7 do 16 tc a w tej mialam mdlosci od 7 do 14 tc ale dalo sie zyc trzymam kciuki za wizyte :)

Carloska - to ja Ci życzę, żeby obyło się bez mdłości :) Mnie na szczęście też ominęły.
U nas ok, dalej męczymy się z remontem. Na razie nadal planujemy rozpocząć starania na wiosnę, zaczęłam już brać kwas foliowy i namawiam męża na witaminki :)

Sylwia - ooo, widzę, że Ty już niedługo będziesz tulić drugie maleństwo :) Życzę szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania!

sylwia trzymam kciuki za szczęsliwy i szybki poród i zdrowego bobaska :)

niemartwsie my tez mamy remont ale kupilismy mieszkanie i okazało sie ze ogolnie jest tragedia kiedy sie blizej czlowiek przyjzał a tu kasy nie ma za wiele, nie przygotowalismy sie az na takie wydatki, jeszcze fachowcy sie z tym tak grzebią... szkoda słów...

mnie dzis strasznie boli głowa az mi niedobrze ;/ mozna brac jakies tabletki w ciązy?

witajcie dziewczyny ja pragnę się dołączyc do was staraczki 2013... Jestem po jednej ciąży pozamacicznej i jednym poronieniu i mam nadzieje ze ten 2013 rok będzie dla mnie lepszy i szczęsliwy i w koncu doczekam się spelnienia mojego najwekszego marzenia jakim jest dzidzia :) Czy mogę się do was dołączyc?

Carloska gratuluje i trzymam mocnko kciuki za spokojna i zdrowa ciąże.... a z tego co sie orientuje to apap można brać przecibólowo.., mi przynajmniej lekarz pozwolil....

reklama
Do góry