reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Carloska- dzięki kochana również życzę miłego dnia , no i spokojnej ciąży z szybkim rozwiązaniem :)
mam nadzieję ,że będziesz się tu z nami dzielić Twoimi przeżyciami :)

a ja dziś wstałam wypiłam kawkę i myślę czy głowy nie umyć bo niby kaszel mam i katar jeszcze....

reklama
Dzięki dzięki :) bede sie dzielić napewno, razem raźniej :) zawsze coś mądrego i ciekawego można sie tu dowiedzieć:) kuruj sie i zdrowiej szybko :D mnie męcza wzdecia ehhhh to jest masakra jakas ;/

dzieki ze pytasz niemartw sie :) w miare ok, tylko mam straszne wzdęcia ;p i bola mnie piersi, mdlosci zadnych nie mam, mama mi mowila ze nie miala ze mna ani z bratem to i moze i ja nie bede miec;d oby:d a co do terminu to tak chyba wrzesien, jeszcze 10 dni do wizyty wtedy sie wszytskiego dokladnie dowiem:) a co u Ciebie?:)

carloska to fajnie ze narazie brak jakich kolwiek dolegliwosci ja w pierwszej ciazy w dzien w dzien wymiotowalam od 7 do 16 tc a w tej mialam mdlosci od 7 do 14 tc ale dalo sie zyc trzymam kciuki za wizyte :)

Carloska - to ja Ci życzę, żeby obyło się bez mdłości :) Mnie na szczęście też ominęły.
U nas ok, dalej męczymy się z remontem. Na razie nadal planujemy rozpocząć starania na wiosnę, zaczęłam już brać kwas foliowy i namawiam męża na witaminki :)

Sylwia - ooo, widzę, że Ty już niedługo będziesz tulić drugie maleństwo :) Życzę szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania!

sylwia trzymam kciuki za szczęsliwy i szybki poród i zdrowego bobaska :)

niemartwsie my tez mamy remont ale kupilismy mieszkanie i okazało sie ze ogolnie jest tragedia kiedy sie blizej czlowiek przyjzał a tu kasy nie ma za wiele, nie przygotowalismy sie az na takie wydatki, jeszcze fachowcy sie z tym tak grzebią... szkoda słów...

mnie dzis strasznie boli głowa az mi niedobrze ;/ mozna brac jakies tabletki w ciązy?

witajcie dziewczyny ja pragnę się dołączyc do was staraczki 2013... Jestem po jednej ciąży pozamacicznej i jednym poronieniu i mam nadzieje ze ten 2013 rok będzie dla mnie lepszy i szczęsliwy i w koncu doczekam się spelnienia mojego najwekszego marzenia jakim jest dzidzia :) Czy mogę się do was dołączyc?

Carloska gratuluje i trzymam mocnko kciuki za spokojna i zdrowa ciąże.... a z tego co sie orientuje to apap można brać przecibólowo.., mi przynajmniej lekarz pozwolil....

reklama
Do góry