reklama
AniolekBB
Fanka BB :)
Carloska no to moje gratulację Dbaj teraz o siebie czekam na pierwszę zdjecie Twojego dzidziusia
dzięki aniołek tak sie zastanawiam czy aby bliźniaki nie będą hehe bo po tabletkach tak szybko sie udało aż mnie ciary przechodzą no ale jak już miałyby być to byśmy sie cieszyli byle zdrowe były ide 21 do gina to juz moze cos zobacze jednak wolałabym jedno na poczatek ;p
mnie teraz caly czas boli brzuch, tzn no nie boli czuje takie kłucia lekkie ciągniecie.
niemartwsie mam nadzieje ze spokojnie przejde przez ten okres, mnie kolezanka juz straszyła tym i owym... staram sie tego nie brac do siebie, tak samo jak mnie wkurza jak mnie zmusza ze mam isc do jej gina, jak ja mowie ze wole prywatnie isc, bo chodze do jednej babki to juz dla niej głupia jestem bo powinnam isc państwowo, no ale skoro moge wydac ta kase na lekarza no to czemu mam nie isc? ehhh...
mnie teraz caly czas boli brzuch, tzn no nie boli czuje takie kłucia lekkie ciągniecie.
niemartwsie mam nadzieje ze spokojnie przejde przez ten okres, mnie kolezanka juz straszyła tym i owym... staram sie tego nie brac do siebie, tak samo jak mnie wkurza jak mnie zmusza ze mam isc do jej gina, jak ja mowie ze wole prywatnie isc, bo chodze do jednej babki to juz dla niej głupia jestem bo powinnam isc państwowo, no ale skoro moge wydac ta kase na lekarza no to czemu mam nie isc? ehhh...
Ostatnia edycja:
niemartwsie
Carloska, ja nie rozumiem po co ludzie bzdury gadają i straszą kobiety w ciąży. Teraz nie powinnaś się stresować. Takie rzeczy najlepiej wpuszczać jednym uchem, a drugim wypuszczać, albo po prostu powiedzieć, że nie chcesz tego słuchać.
Ja bym była za tym, że jeśli możesz sobie pozwolić na prywatne wizyty, to nie szła bym na nfz. Tym bardziej, jeśli masz lekarza, któremu ufasz.
Takie kłucia to normalne, macica się rozciąga, bo dzidzia potrzebuje miejsca
21 to pewnie już będzie widać serduszko
Ja bym była za tym, że jeśli możesz sobie pozwolić na prywatne wizyty, to nie szła bym na nfz. Tym bardziej, jeśli masz lekarza, któremu ufasz.
Takie kłucia to normalne, macica się rozciąga, bo dzidzia potrzebuje miejsca
21 to pewnie już będzie widać serduszko
właśnie ja wole isc prywatnie czuje sie pewniej tylko wkurza mnie taka gadka, bo ona urodzila 2 dzieci to ona juz wszystko wie itp...
a co do kłuc to tak myslalam ale nie wiedzialam ze juz tak szybko tam sie cos dzieje, a wogole to mam b.dobra przemiane materii czesto latam do kibelka czy to normalne? sorki ze takie pytania ;p
a co do kłuc to tak myslalam ale nie wiedzialam ze juz tak szybko tam sie cos dzieje, a wogole to mam b.dobra przemiane materii czesto latam do kibelka czy to normalne? sorki ze takie pytania ;p
niemartwsie
Carloska - ona sobie może urodzić nawet 10cioro dzieci, ale ten dzidziuś jest Twój i to Ty decydujesz
Mi w ciąży też przemiana materii przyspieszyła, no i moja kupka miała czarny kolor ;P No ale wiesz, gdyby coś Cię niepokoiło, to najlepie zadzwonić do lekarza i zapytać. My tu na forum zawsze powiemy, co wiemy, ale z dzidzią najlepiej dmuchać na zimne
Mi w ciąży też przemiana materii przyspieszyła, no i moja kupka miała czarny kolor ;P No ale wiesz, gdyby coś Cię niepokoiło, to najlepie zadzwonić do lekarza i zapytać. My tu na forum zawsze powiemy, co wiemy, ale z dzidzią najlepiej dmuchać na zimne
K
kobietka22
Gość
Witajcie wchodzę po dłuższej nieobecności ,a tu takie super wieści
Carloska- moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ,a ja najpierw miałam trochę przygotowań do Sylwestra ,a potem to się rozchorowałam i nie miałam siły chociażby podnieść się do laptopa więc nie pisałam, ja zaczynam brać folik już od jutra zaczynamy przygotowania do ciąży myślę ,że najpóźniej w lipcu sierpniu zaczniemy bo od marca odstawiam leki nie wiem ile to dokładnie potrwa ,potem organizm musi się oczyścić już nie mogę się doczekać tego czasu no i w końcu będę mogła się obyć bez leków mam tylko nadzieję ,że choroba nie wróci....
Carloska- moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ,a ja najpierw miałam trochę przygotowań do Sylwestra ,a potem to się rozchorowałam i nie miałam siły chociażby podnieść się do laptopa więc nie pisałam, ja zaczynam brać folik już od jutra zaczynamy przygotowania do ciąży myślę ,że najpóźniej w lipcu sierpniu zaczniemy bo od marca odstawiam leki nie wiem ile to dokładnie potrwa ,potem organizm musi się oczyścić już nie mogę się doczekać tego czasu no i w końcu będę mogła się obyć bez leków mam tylko nadzieję ,że choroba nie wróci....
reklama
kobietka dzięki, życze udanych starań dzis zrobilam test i jest juz wielka gruba czerwona krecha, czyli chyba wszystko jest ok, a dzis juz mi jest troche niedobrze, ucieklam do domu żeby gdzies na miescie nie puścic pawia;p teraz czekam na wizyte u ginki pozdrawiam i miłego dzionka