reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
witajcie:)
przyjmiecie mnie? zaczynamy starania jak tylko upłyną 3 miesiące od zabiegu czyli w styczniu, no może końcem grudnia ale to się okaże w praniu:tak:

Hejka dziewczyny - my już po imprezie:)..... ufffff..... chwila ciszy i relaksu się nalezy po takiej posiadówie:)
Pandora witam:) a tak w ogóle to widzę że mieszkasz niedaleko mnie:) I oczywiście życzę aby rok 2013 był dla Ciebie szczęśliwy....
Pozdrawiam i miłego wieczorku
P. S. Był dzisiaj braciszek ze swoją malutką córunią ma 2,5 mc-a i jest przesłodka:) mam nadzieję, że i ja za niedługo będe nosiła swoje maleństwo pod serduszkiem.

Wróciłam od lekarza i bede ryczec cały wieczór a wiec tak
Pani doktor bardzo miła i konkretna, przeprowadziła ze mną szczegółowy wywiad i rok temu przy ciazy wyszło ze mam torbiel na lewym jajniku wiec pani doktor najpierw mnie zbadała, ptem wzięła wymaz a potem zrobiła USG i tak torbiel jak była tak i jest o wym. 46 x39 mm wiec spora i ona powoduje ze ten jajnik praktycznie nie funkcjonuje, od razu pod mikroskopem położna zrobiła powiew i wyszły same bakterie powiedziała ze dawno czegoś takiego nie widziała, przepisala mi progesteron w dużej dawce żeby spowodować wchloniecie sientej torbieli, wypisala mi kupę badań miedzy innymi marker nowotworowy i powiedziała ze lepiej sie teraz nie starać bo trzeba to wszystko sprawdzić te hormony, mam zrobic tez test glukozy, i wiele innych. Powiedziała ze gdyby sie zdazylo zapłodnienie to ona będzie robic wszystko żeby utrzymać ciaze ale na min 2-3 miesiące lepiej poczekać. Jestem załamana i jeszcże ten marker ca125 kuzwa na grom ja taka mądra jak bym nie miała pojęcia o tych badaniach to bym żyła w nieswiadomosci bo ona mi nie powiedziała ze to marker nowotworowy. Poryczalam sie jak bobr i dalej mi sie płakać chce :-( a i powiedziała ze musze zmienić dietę zero cukrow prostych, weglowodanow, słodkich owoców bo bakterie sie tym żywią. Także tak sie sprawy maja

reklama
hej!
marcia trzymaj się!Porobisz badania i będzie dobrze!
Dzisiaj dzień mi zleciał na zakupach typowo wykończeniowych do domku..
Nadal nie mam @ mierzę sobie temperaturkę mam 37.0 prawie caly czas od 2 tygodni z 2 dniową przerwą bo wtedy mi spadła do 36,7 potem 36,8 i na 3 dzień 37,1 także tak to ze mną jest teraz....

Do góry