reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Kobietki używała któraś kiedykolwiek betadine 200 bo ten lek dostałam na te bakterie on jest na bazie jodyny i tak sie zastanawiam czy jest dobry bo ja nie miałam zaadnych dolegliwości wiec nie wiem czy lek działa czy nie bo nie czuje żadnej roznicypoza tym nie powiedziała mi lekarka czy możemy sie z mezulkiem poprzytulac czy poscic przez 2 tyg

Mam cykle ok 31 dniowe.
W 16 dniu cyklu "przytulaliśmy się" robiłam też testy owulacyjne,które wskazywały owulację.
W 19 dniu cyklu strasznie bulgotało mi w brzuchu...jakby w jajnikach...tak dziwnie...:/
Dzisiaj jest 21 dzień cyklu i baaardzo boli mnie jajnik!!Robiłam testy owulacyjne, które nie wskazują owulacji.
Aż siadać nie mogę...i co jakiś czas brzuch jak na okres...
Czy takie objawy wskazują ciąże?

All-me - jest dopiero 5. dzien po owulacji. Nie ma opcji, zeby pojawily sie jakiekolwiek objawy ciazy. Nie doszlo jeszcze nawet do implantacji, ktora ma miejsce 7-10 dni po owulacji, wiec po prostu jest stanowczo za wczesnie. Za 10 dni zrob test. Powodzenia!

Hejka!
Suana kochana to miłe że się tak dopytujesz...Nadal nie ma, ale już 2 dni mi tempka spada także nadchodzi wielkimi krokami!
Jakoś to będzie kiedyś musi sie udać. Robimy sobie krótka przerwę z mężulem od bobosexika bo wyjeżdża na szkolenie 9 dniowe także mamy czas na łapanie energii.

A ja znowu choruje... bola mnie plecy, glowa strasznie, goraczke mam z nosa leci.... jak nie urok to sraczka... jeszcze sie dowiedzialam ze mam nie cos z tarczyca bo wyniki zle ale co to lekarz nie wie i wysyla mnie do endokrynologa a tak kolejka... dostalam termin na za 2 miesiace

Pam, a nie możesz iść prywatnie do endo wcześniej? Bo jak masz problemy i będziesz musiała brać leki, to leczenie też jeszcze trochę potrwa.. Wiem, bo sama biorę leki i to mnie wstrzymywało przed wcześniejszymi staraniami. W przyszłym tygodniu sprawdzam poziom TSH i mam nadzieję, że już będzie ok.
I ja też przeziębiona :-(

suana ja mieszkam za granica i moglabym pojsc do polskiego endo ale wtedy moj rodzinny by nie akceptowalm wynikow a jak by polski endo cos dal jakies leki to on by mi nie wypisal a w aptece nie dadza jesli nie bedzie od rodzinnego albo ze szpitala.... wiec musze czekac.....

a co do bycia chorym... moj chlop chcial moje zwloki do szpitala zabrac wczoraj... od srody nie jem, ledwo co pije i jak wraczek wygladam i jeszcze goraczki dostalam... ale dzis juz lepiej wlasnie przezuwam tosta:-)

reklama
Dzień dobry wszystkim!!

mary jakieś przygotowania do urodzin córci? :-) Mój synuś kilka dni temu miał 2 latka i impreza udała się wyśmienicie! Ja się narobiłam jak wół ale najważniejsze ze mój solenizant i wszyscy goście byli zadowoleni :-)

allme też mysle ze jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek objawy ciaży. Ja miałam cykle 28dniowe i robiłam test dopiero w dniu spodziewanej @. Wtedy zaczynały mnie boleć piersi. Tobie tez polecam zrobienie pierwszego testu w dniu spodziewanej @, trzeba się uzbroić w cierpliwość ale jest zdecydowanie mniej nerwów, niepewności i wydanej kasy na zbyt wcześnie zrobione testy ;-) POWODZENIA!

gosia cały czas trzymam kciuki &&& Jak nie uda się w tym cyklu to w kolejnym :-)

pam zdrowia życzę!

Do góry