reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Oj Marcia głowa do góry - będzie dobrze trzeba być dobrej myśli:).... A ja po męczącym weekendzie w końcu znalazłam chwilę czasu na odpoczynek.... dość garów, gotowania, mycia i sprzątania... dwa dni w kuchni non stop to zdecydowanie za dużo mimo iż lubię gotować ale kręgosłup na dłuższą metę wysiada. Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę.

Marcia - lepiej teraz zrobic wszystkie badania i wyleczyc co trzeba niz pozniej w ciazy martwic sie i o siebie i o dziecko. Dobrze ze trafilas na lekarza, ktory nie bagatelizuje sprawy tylko chce dla ciebie jak najlepiej. A ja trzymam kciuki! Glowa do gory, wszystko bedzie dobrze :)

Gosiu, to ile to juz u ciebie dni? Powtarzalas test? Kurcze, a moze to jednak to??

A przede mna pierwsze swieto zmarlych, kiedy pojde zapalic swieczke swojemu malenstwu.. Do tego rodzice przyjezdzaja-rozumiem ich, to ich pierwszy wnuk-ale pewnie bedzie bardzo smutno :(

marcia- nie martw się na zapas!!! wszystko będzie dobrze zobaczysz!!

aniolek- witaj sąsiadko!!

suana-dla mnie to też pierwsze święto zmarłych po stracie maleństwa, ja moje straciłam dużo wcześniej i nawet nie mam gdzie tej świeczki zapalić:-(

Marcia- na razie się nie martw, poczekaj na badania i ich wyniki. lekarze mają to do siebie (przynajmniej większość), że wolą zlecić wszystko i mieć czarno na białym co i jak. i czasem jest to bardziej zapobiegawcze niż pilne.

a ja dziś pierwszy dzień w pracy. szefowa kazała robić kierowniczce zestawienie/podsumowanie roczne pracy. później szukała wewnętrznego regulaminu. czuję, że próbuje coś na mnie znaleźć. chyba mogłaby znaleźć, bo ten stres w pracy nie sprzyja staraniom. i tak prawdopodobnie sprawa skończy się w sądzie pracy. ehh aż nie chce mi się myśleć o tym wszystkim. a co najdziwniejsze szefowa zawołała mnie na rozmowę w międzyczasie wypytać jak się czuję i momentami miałam wrażenie, że współczuje (???)

gosiula, a nie myślałaś o tym żeby zrobić betę ? :) koszt rzędu dwóch testów sikanych a pewność większa :)

co do 1 listopada- pomimo, że straciłam maleństwo w 11tc zamierzam symbolicznie postawić jedną świeczkę więcej u mojej najukochańszej babci. liczy się pamięć :tak:

Dzięki kobietki za słowa otuchy:-) Teraz wyszło ze jestem na właściwym wątku bo jak wszystko będzie dobrze to staranka dopiero zacznę w 2013 , oby ten rok był szczesliwy:-)
Miłego dnia !

Marcia to napewno niezle Cie wystraszyly te nazwy wszystkich badań ale musisz byc dobrej mysli. Musisz o siebie dbać, porobic badania zeby przed ciaza miec 100% pewnosc ze nie ma zadnego zagrozenia. A naoewno tak bedzie, trzymam kciuki ;-) tez kiedys robilam tego markera (stres byl spory jak szlam po wynik), z tego co pamietam powinno sie go robic w okreslonej czesci cyklu wiec jak wiesz o tym to ok a jak nie to poczytaj.
Paniusia naprawde wspolzuje Ci tych nerwow w pracy.
Gosiula moze jednak sie udalo :tak:
Witam nowe dziewczyny.
I witam z rana wogóle. Oby dzien pracy szybko minął :tak:

reklama
Do góry