reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Oj Marcia głowa do góry - będzie dobrze trzeba być dobrej myśli:).... A ja po męczącym weekendzie w końcu znalazłam chwilę czasu na odpoczynek.... dość garów, gotowania, mycia i sprzątania... dwa dni w kuchni non stop to zdecydowanie za dużo mimo iż lubię gotować ale kręgosłup na dłuższą metę wysiada. Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę.

Marcia - lepiej teraz zrobic wszystkie badania i wyleczyc co trzeba niz pozniej w ciazy martwic sie i o siebie i o dziecko. Dobrze ze trafilas na lekarza, ktory nie bagatelizuje sprawy tylko chce dla ciebie jak najlepiej. A ja trzymam kciuki! Glowa do gory, wszystko bedzie dobrze :)

Gosiu, to ile to juz u ciebie dni? Powtarzalas test? Kurcze, a moze to jednak to??

A przede mna pierwsze swieto zmarlych, kiedy pojde zapalic swieczke swojemu malenstwu.. Do tego rodzice przyjezdzaja-rozumiem ich, to ich pierwszy wnuk-ale pewnie bedzie bardzo smutno :(

marcia- nie martw się na zapas!!! wszystko będzie dobrze zobaczysz!!

aniolek- witaj sąsiadko!!

suana-dla mnie to też pierwsze święto zmarłych po stracie maleństwa, ja moje straciłam dużo wcześniej i nawet nie mam gdzie tej świeczki zapalić:-(

Marcia- na razie się nie martw, poczekaj na badania i ich wyniki. lekarze mają to do siebie (przynajmniej większość), że wolą zlecić wszystko i mieć czarno na białym co i jak. i czasem jest to bardziej zapobiegawcze niż pilne.

a ja dziś pierwszy dzień w pracy. szefowa kazała robić kierowniczce zestawienie/podsumowanie roczne pracy. później szukała wewnętrznego regulaminu. czuję, że próbuje coś na mnie znaleźć. chyba mogłaby znaleźć, bo ten stres w pracy nie sprzyja staraniom. i tak prawdopodobnie sprawa skończy się w sądzie pracy. ehh aż nie chce mi się myśleć o tym wszystkim. a co najdziwniejsze szefowa zawołała mnie na rozmowę w międzyczasie wypytać jak się czuję i momentami miałam wrażenie, że współczuje (???)

gosiula, a nie myślałaś o tym żeby zrobić betę ? :) koszt rzędu dwóch testów sikanych a pewność większa :)

co do 1 listopada- pomimo, że straciłam maleństwo w 11tc zamierzam symbolicznie postawić jedną świeczkę więcej u mojej najukochańszej babci. liczy się pamięć :tak:

Dzięki kobietki za słowa otuchy:-) Teraz wyszło ze jestem na właściwym wątku bo jak wszystko będzie dobrze to staranka dopiero zacznę w 2013 , oby ten rok był szczesliwy:-)
Miłego dnia !

Marcia to napewno niezle Cie wystraszyly te nazwy wszystkich badań ale musisz byc dobrej mysli. Musisz o siebie dbać, porobic badania zeby przed ciaza miec 100% pewnosc ze nie ma zadnego zagrozenia. A naoewno tak bedzie, trzymam kciuki ;-) tez kiedys robilam tego markera (stres byl spory jak szlam po wynik), z tego co pamietam powinno sie go robic w okreslonej czesci cyklu wiec jak wiesz o tym to ok a jak nie to poczytaj.
Paniusia naprawde wspolzuje Ci tych nerwow w pracy.
Gosiula moze jednak sie udalo :tak:
Witam nowe dziewczyny.
I witam z rana wogóle. Oby dzien pracy szybko minął :tak:

reklama
Do góry