Nie ważne czy się coś używa tzn. testy czy nie ważne żeby zajść w ciąże:-) co do żylaków to trochę przegrana sprawa bo one wracają . Ja mam pod lewym kolanem i juz były dwa razy operowane , ostatnio w marcu i doktorek mi powiedział że i tak się po raz trzeci spotkamy ( no chyba ze sie nie zgłoszę)
reklama
AniolekBB
Fanka BB :)
Witam Kobitki
Kolacja jak najbardziej Udana.... pozwoliłam sobie nawet wypić dwie lampki wina - a co.... w końcu już nie jem leków od tygodnia - dzisiaj czuję się bardzo dobrze aczkolwiek drgawki i zawroty jeszcze występują ale już chyba w mniejszym stopniu
Marcia Ale jaja z tym 15-letnim tatusiem i planowane w dodatku kuźwa muszę powiedzieć to mojemu prawie 30 letniemu meżowi (bojączka jedna) - prawie bo dokładnie za 5 dni kończy 30 i z tej okazji imprezka w niedziele Obiadek Dla rodziców teściów i rodzeństwa, torcik, zimna płyta i cosik mocniejszego... a co.... Niech się chłopak cieszy. tez sie zalogowałam na ten Ovufriend ale faktycznie tylko pierwszy miesiac darmowy zrobiłam sobie szybki wykresik no i wyszło ze sobota niedziela poniedziałek wypadały mi dni płodne - a jajniki w niedziele to mnie tak bolały jak nigdy - już myślałam ze może jakieś zapalenia jajnika mam czy coś podobnego ale na szczeście przeszło... przynajmniej wiem że jak bolą to ze można wtedy działać
Miłego wieczorku życzę ja posiedzę jeszcze chwilkę a potem zmykam do wanny
Kolacja jak najbardziej Udana.... pozwoliłam sobie nawet wypić dwie lampki wina - a co.... w końcu już nie jem leków od tygodnia - dzisiaj czuję się bardzo dobrze aczkolwiek drgawki i zawroty jeszcze występują ale już chyba w mniejszym stopniu
Marcia Ale jaja z tym 15-letnim tatusiem i planowane w dodatku kuźwa muszę powiedzieć to mojemu prawie 30 letniemu meżowi (bojączka jedna) - prawie bo dokładnie za 5 dni kończy 30 i z tej okazji imprezka w niedziele Obiadek Dla rodziców teściów i rodzeństwa, torcik, zimna płyta i cosik mocniejszego... a co.... Niech się chłopak cieszy. tez sie zalogowałam na ten Ovufriend ale faktycznie tylko pierwszy miesiac darmowy zrobiłam sobie szybki wykresik no i wyszło ze sobota niedziela poniedziałek wypadały mi dni płodne - a jajniki w niedziele to mnie tak bolały jak nigdy - już myślałam ze może jakieś zapalenia jajnika mam czy coś podobnego ale na szczeście przeszło... przynajmniej wiem że jak bolą to ze można wtedy działać
Miłego wieczorku życzę ja posiedzę jeszcze chwilkę a potem zmykam do wanny
paulinka109
aniołku ja już jestem zalogowana którys miesiac na ovufriend i nie musiałam za nic płacić, podstawowa wersja (rtóra równiez jest świetna i baaardzo czytelna) jest zupełnie za darmo. Takze jeszcze raz polecam dziewczyny!
mary &&&&&&&&&&& trzymam kciuki za idealne wyniki :-)
mary &&&&&&&&&&& trzymam kciuki za idealne wyniki :-)
Dobry wieczor!
Nie bylo mnie troche, ale ciagle cos na glowie... ;-) Za nami urodzinowy weekend. :-)
A ja dzis zrobilam badania hormonalne i czekam na wynik!
Za wszystkie staraczki trzymam kciuki!
Jakie konkretnie hormony robilas? Robilas je na NFZ czy prywatnie? Bo ja w poniedziałek idę do ginekologa i chce tez porobic hormony.
Paulinka109 jakie opcje są dostępne w darmowej wersji ovufriend?
mary-beth
Dzien dobry!
Komu kawki? :-)
Marcia - ja nie mieszkam w PL, wiec u mnie jest inaczej z placeniem za badania. ;-) A robilam LH, FSH, hormony tarczycy, estradiol, progesteron i chyba tyle. Dobrze by bylo jeszcze zrobic prolaktyne, ale mi moja lekarka nie zlecila... Powodzenia!
Paulinka - dziekuje, kochana! A Ty jak sie czujesz?
Sylwia - mam nadzieje, ze wszystko z nerka pod kontrola!
Komu kawki? :-)
Jakie konkretnie hormony robilas? Robilas je na NFZ czy prywatnie? Bo ja w poniedziałek idę do ginekologa i chce tez porobic hormony.
Marcia - ja nie mieszkam w PL, wiec u mnie jest inaczej z placeniem za badania. ;-) A robilam LH, FSH, hormony tarczycy, estradiol, progesteron i chyba tyle. Dobrze by bylo jeszcze zrobic prolaktyne, ale mi moja lekarka nie zlecila... Powodzenia!
Paulinka - dziekuje, kochana! A Ty jak sie czujesz?
Sylwia - mam nadzieje, ze wszystko z nerka pod kontrola!
pam_x_pam
Mary a gdzie mieszkasz? bo ja sie musze wybrac wlasnie na tarczycowe.... tzn moj fizioterapeuta ktory mnie leczy na stope juz dobre dwa miesiace i wazy mnie co tydzien i kazde zapisywac co jem zastanawia sie czemu tyje... tyle cwicze a jem tyle co nic... no i mu sie wygadalam ze jakos 7 letnie dziecko mialam problemy z tarczyca nagle zaczelam tyc tak jak teraz i dali mi tabletki sie uspokoilo i tyle... a potem jak w ciazy bylam to widocznie znowu cos sie poroboilo bo od tego czasu tyje od niczego... a zreszta wiecznie sie poce wypadaja mi wlosy i mam luszczyce... z tym ze moj GP pewnie stwiewrdzi ze wyniki sa spoko bo tak.... zawsze tak mowi... ostatnio byly spoko a jak poprosilam o kopie to sie nagle okazalo ze mam anemie i malo witaminy D.... ale byly spoko bo nie byly duzo ponizej normy wiec che zrobic u mojego GP i wybrac sie do Endokrynologa....
AniolekBB
Witam
Jakis dzisiaj ponury dzionek za oknem.... a ja strasznie senna jestem... mam ochotę wrócić po pracy do domu i przeleżeć reszte dnia pod kocem przed TV i laptopem...
Muszę jeszcze ogarnąć listę zakupów na niedzielną imprezę.... ehhh... Dzis mężuś zapuścił takie hasło że wymiękłam... jesteśmy pół roku po przeprowadzce i cały czas coś modyfikujemy przestawiamy no i jak zwykle rano sprzeczka o sprzęt grający mojego meża on chce żeby i kolumna ( wys na 1 m i szer na 30 cm) stała pod oknem a nie tak jak do tej pory przy stoliku RTV no i oczywiście jadka że mu wypieprze te jego sprzęty bo tylko zagracają salon - a On na to to trzeba było sobie znaleść faceta z walkmanem hahahaha do tej pory się z tego śmieje... On ma nieraz takie hasła ze boki zrywać
Pozdrawiam i miłego dnia P. S. A na koniec dowcip który czytałam rano
Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.- Tak, patrzysz i płaczesz. Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby...
Jakis dzisiaj ponury dzionek za oknem.... a ja strasznie senna jestem... mam ochotę wrócić po pracy do domu i przeleżeć reszte dnia pod kocem przed TV i laptopem...
Muszę jeszcze ogarnąć listę zakupów na niedzielną imprezę.... ehhh... Dzis mężuś zapuścił takie hasło że wymiękłam... jesteśmy pół roku po przeprowadzce i cały czas coś modyfikujemy przestawiamy no i jak zwykle rano sprzeczka o sprzęt grający mojego meża on chce żeby i kolumna ( wys na 1 m i szer na 30 cm) stała pod oknem a nie tak jak do tej pory przy stoliku RTV no i oczywiście jadka że mu wypieprze te jego sprzęty bo tylko zagracają salon - a On na to to trzeba było sobie znaleść faceta z walkmanem hahahaha do tej pory się z tego śmieje... On ma nieraz takie hasła ze boki zrywać
Pozdrawiam i miłego dnia P. S. A na koniec dowcip który czytałam rano
Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.- Tak, patrzysz i płaczesz. Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby...
reklama
paulinka109
mary dziękuję, czuje się bardzo dobrze :-) Jedynie od jakichś kilku dni nie mam apetytu specjalnie ale mdłości i wymioty mnie omijają jak dotąd :-) Piersi to masakra, bolą przeokrutnie, są już przynajmniej o 2 rozmiary wieksze (a gdzie tam jeszcze!!) sutki czasem szczypią i są mega wrażliwe, ale przy synku miałam tak samo. Generalnie jest świetnie :-)