reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Dzień dobry dziewczyny!

Dla wszystkich mamus które mają dopiero w planach staranka bardzo polecam tę stronkę www.ovufriend.pl Sama ja użytkowałam, moje koleżanki też monitorują swój cykl i są bardzo zadowolone :-)
sylwia mam nadzieję ze nereczka nie przysporzy Ci problemów!

reklama
Sylwia - tak coś przeczuwałam, że za długo Cię nie ma. Mam nadzieję, że już będzie wszystko w porządku, trzymam kciuki.

Aniołek - wszystkiego naj z okazji rocznicy! Kolacja się udała?

Marcia -ło matko! Co te dzieciaki wyprawiają..:szok:
Co do testów to ja w tym cyklu zamierzam je przetestować po raz pierwszy - zobaczymy z jakim rezultatem..

Paulinka dzięki za link.
Magda_88 a jesli mozna wiedziec ile kosztuje abonament 3 miesięczny?
No chyba jest nas troche co dopiero mają w panach, w koncu nazwa wątku to Starania 2013 :-D Ale oczywiście gratuluje tym i cieszę się z nimi co zdecydowały sie podjąć tą decyzje jednak wczesniej :tak:

No to przyjrze sie temu przez ten miesiac i zobacze. W sumie to mozna tez zapisac ale zawsze to szybciej i prosciej. Zastanowię się :-)

suana no niestety w pierwszej ciazy ta sama nerka przestala mi pracowac i trzeba kontrolowac zeby nic groznegio sie nie dzialo zebym jej jednak teraz nie starcila ale nie jest zle narazie na szczescie :)

reklama
O rany! to ja dopiero tutaj się dowiedziałam, że można kupić testy owulacyjne:zawstydzona/y: to chyba nie świadczy najlepiej o stanie mojej wiedzy:sorry:
ja przygotowania do nowej dzieciny zaczęłam od rozwiązania problemu żylaków, bo mi się dopiero teraz porobiły (dwa lata po ciąży). Jak już to ogarnę zacznę wzmacniać kręgosłup. I tak spokojnym krokiem zamierzam dobić do sierpnia.

Do góry