reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Witam:)
Kasia no to fajnego masz meża:) Dobrze, że on nie musi chodzić w ciaży i rodzić bo pewnie by mu się trochę odechciało, ale a propo ilości dzieci to taż bym chciała przynajmniej dwójke:)
A u nas temat dzieci ucichł.... nie truje mu już dupy na ten temat będzie chciał to sam zacznie - ale byliśmy w sobotę u znajomych na tych urodzinach no i koleżanki siostra urodziła dwa tygodnie temu córeczkę i mówi, że tak się jej dziecka zachciało, że szok:) ( Ma 26 lat i są dwa mc-e po ślubie) a ja no to na czekacie:) Dom już wybudowali, mieszkają praca jest.... ale pewnie za niedługo sie zdecydują jak znam życie, No i mój tak dziwnie na mnie zerkał wtedy jak weszłyśmy na temat dzieci zwłaszcza jak Basia mi mówiła, ze kiedy My itp...:) heh może dało mu to coś do myślenia, Dzisiaj Mija rok od naszego ślubu dostałam od męża zestaw ulubionych perfum, a ja zaraz idę przygotowywać kolacyjkę:) Będzie Pstrag z ziemniaczkami opiekanymi i surówkami:)
Miłego wieczorku życzę.

reklama
Aniołek, najlepsze życzenia z okazji Waszej rocznicy! Pewnie już niedługo dojdziecie do porozumienia :tak: Nam dokładnie w rocznicę urodził się synek. Taki prezencik nam zrobił :-) życzę Ci, żebyście za rok byli we 3!

Aniołek- również życzę Wam wszystkiego co najlepsze i najbliższych stu lat razem (chociaż lepiej w większym gronie ;) )

spotkania ze znajomymi w ciąży/ z dziećmi to chyba najlepsza terapia dla faceta. Niemalże szokowa ;-)

Witam sie wieczornie!

Ja z takim pytaniem czy uzywacie testów owulacyjnych i jakich ?
Ja uzywalam monitora Clearblue ale testy są strasznie drogie i jak sie udałoby zajsc w ciaze w ciagu dwóch cykli to idzie przeżyć ta cenę ale jak sie nie udaje to ja z torbami pójdę kupując te Clearblue .

kiedyś znalazłam testy paskowe na all, jakieś no name po złotówce. wtedy nie były mi potrzebne- po prostu ciekawość. sprawdziły się :) poza tym za taką cenę można ryzykować. :tak:

Hej dziewczyny.
Aniolek życzę długich wspólnych lat. Jak się udał rocznicowy wieczór?
Wspólny wieczór ze znajomymi z dziecmi to chyba rzeczywiscie terapia szokowa dla meza ale chyba nie w tym kierunku co Aniolek by chciala :-D my jak idziemy do znajomych co maja trójke dzieci to zawsze zgodnie oswiadczamy "nigdy wiecej zadnych dzieci" hehe. Oczywiscie zartuje. Super miec taka gromadke, pomarzyć i pozazdrościc.
Marcia ja tych testow nigdy nie uzywalam ale teraz tez zakupilam takie zwykle na allegro. Zamierzam poobserwowac kilka cykli. Okaze sie co to warte.

Ja w pracy. Śpiaca jestem jak nie wiem. Byle do 15.
Miłego dnia!

Dziekuje suana za pamiec :)
Ja wczoraj wyszlam ze szpitala lezalam na badaniach ze wzgledu na moja nerke mam zastoj i kamien wiec musze ja kontrolowac zeby nic zlego sie nie dzialo.

Zadzwoniła do mnie koleżanka która była w ciężkim szoku bo kolega jej 15-letniego syna ( sa w 3 gimnazjum) pochwalił się kolegom że zostanie tatusiem. Mamusia ma lat 16 i powiedział kolegom że oni się starali o dziecko bo bardzo chcieli je mieć:szok: Świat przewraca się do góry nogami

reklama
Do góry